- 25 Mayıs 2017
- 5.292
- 8.066
- 148
- Konu Sahibi Bussraa3406
-
Ben çok begendim otelin yerini gölün kıyısında ve Orman yanında aslında gezi yeri sadece göl çevresi ama biz sakin bi yer istediğimiz için tercih ettik umarız sakindir yaniOtel nasıl güzel mi olanakları falan
Hem antalya hem beleşBizde annemin evinde kalıyoruz. Eşime göre 5 yıldızlı otel.
:))
Ben daha yapamadım.
Ailem antalyada her sene yapıyoruz ya diyor bana.
Otel de mi kalıyoruz sanki
Antalyaliyim. Sana finikeyi tavsiye ederim.
Merkez çok kalabalık oluyor yaz aylarında. Finike hem sakin hem de güzel yerleri var. Atv ye falan binersiniz ekşınli olsun biraz :)
Bi
Biz bolu büyük abant otelde yapacagız henüz yapmadık yorumları ve şartları güzel görünüyor boluyu tavsiye ederim
Ben kaldım kızlar güzel bi otel orası. Tesis eski ama iyi ve temiz ayrıca yemekleri de lezzetliydi hala bozmadılarsa.Otel nasıl güzel mi olanakları falan
Ay balayı diyince bi yutkundum. Ben de balayına gidemeyengillerdenim. İnşallah sizinki çok güzel olur
Bizimki artık balayı değil tatil olur. O treni kaçırdık bizİnşallah gidersin canım öyle düşünme. İnşallah güzel olur
Ben Kıbrıs'ta yaptım geçen sene elasuxta,şahaneydi balayında gezmek istemedik çünkü gezmek için önümüzde zaman var.Balayı dediğin bir eli yagda bir eli balda olur şıkır şıkır giyinir süslenirsin keyif yaparsın .Sabah ayrı,havuza ayrı,akşam yemeklerinde çok şık giyindim.Bence gezmeyi değil birlikte keyif alıcagınız bir oteli seçin,gezicem derken otelden hiç memnun olmayıp dışarda çıkıp yemek yiyenini bile duydum .Bu seneki tatilimizi bak hem tatil hem gezi olsun istedik kurban bayramına Kapadokya'yı aldık Allah nasip ederse gidicez.Balayındaki otelimden çok memnun kaldım harika bir oteldi özel kahvaltılar odaya,özel akşam yemekleri,masajlar,gittiğimiz gün odamız şahane ötesi idiBide Fethiye jiva otel çok güzel,kızkardeşim 2 yıldır gidiyor çok memnunKıbrısta pek gezilecek yer yokmuş öyle diyorlar ege ve akdeniz düşünüyorum ama otel olarak karar veremedim canım
Eger durumunuz varsa iyi bir ötele gidin ,zaten dısarı çıkıp gezmeye gerek kalmıyor ,oteli gezelim dinlenelim vs derken tatil bitiyor :)Kıbrısta pek gezilecek yer yokmuş öyle diyorlar ege ve akdeniz düşünüyorum ama otel olarak karar veremedim canım
fethıyede yaptık dalıs yamac parasutu tekne turu oo superdı.. tavsıye ederım bız otele tıkılmayı sevmıyoruz..Kızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?