- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
- Konu Sahibi Bussraa3406
Antalyanın leş denizine para vereceğime yurtdışına giderim.net.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekimde Kıbrıs derim tek geçerim havası şahane olur sıcağı olmaz hem neşeli hem sakin güzel oteller var mutlaka bakBussrapost: 51850362 .!.:Bende ege ve akdeniz tarafını düşünüyorum ama otel secemedim bir türlü :))
Pansiyonun adını yazmanız mümkün mü acaba?Denize girmek istiyorsanız kesinlikle Ege tarafları diyorum. 5 yıldızlı otelleri beğenmiyoruz. Yemekleri mideyi bozduruyor. Çok para verildiği için otelden dışarı çıkma şansı olmuyor (o kadar para verdik yemek saatini kaçırmayalım mantığı) (merkezlere uzak yere yapıyorlar)
Biz balayı için Antalyada ultra lüks her şey dahil tercih ettik Ama çok pişman olduk. İkinci yıl bodrumda her şey dahil bir pansiyon tercih ettik bir gram pişman olmadık. Havuza değil tertemiz bir denize girdik. Otele bağımlı değildik. Yemekler organik malzemelerden yapılıyordu çok leZzetliydi. Her şey dahil otel 350 pansiyon 70 tl idi. Odaların farkı tv ve buzdolabıyla. Otelde 2. Gün odaya tıkılmıştık. Çünkü Deniz kalabalıktı vE hiç hoşumuza gitmedi. Dalgalı yosunluydu.. ama pansiyonda günde 3 kere denize gittik. Deniz çok temiz ve dalgasızdı. odayı sadece banyo-vc-uyumak için kullandık. Sürekli aktiftik. Bakkal vardı dondurmamızı içeceğimizi ordann normal fiyatlara aldık. Tv ve buzdolabı ihtiyacımız hiç olmadı.
Ayrıca 5 yıldızlı otelde otelin suçu olan bir kaza yaşadık vE ambulansı bile aramadılar .
Pansiyonu aradığımızda yolu bulamazsanız havaalanından gelip alalım teklifi aldık...
Bu yıl yine aynı yere gitmeyi planlıyoruz.
Yanlış anlamayın ama 350 tl ye herşey dahil diye kaldığınız otel tabikide midenizide bozar başka şeylerde yapar. Ultra herşey dahil otel dinlenmek ve balayı çiftleri için idealdir. Yeterince yorulmuş dinlenmek isteyen ve birbirine kavuşup akşama kadar romantik takılmak isteyenlerin yeridir. Öyle oteller varki rüyadamıyım dedirtir. O yüzden yanlış yönlendirmeyin.Denize girmek istiyorsanız kesinlikle Ege tarafları diyorum. 5 yıldızlı otelleri beğenmiyoruz. Yemekleri mideyi bozduruyor. Çok para verildiği için otelden dışarı çıkma şansı olmuyor (o kadar para verdik yemek saatini kaçırmayalım mantığı) (merkezlere uzak yere yapıyorlar)
Biz balayı için Antalyada ultra lüks her şey dahil tercih ettik Ama çok pişman olduk. İkinci yıl bodrumda her şey dahil bir pansiyon tercih ettik bir gram pişman olmadık. Havuza değil tertemiz bir denize girdik. Otele bağımlı değildik. Yemekler organik malzemelerden yapılıyordu çok leZzetliydi. Her şey dahil otel 350 pansiyon 70 tl idi. Odaların farkı tv ve buzdolabıyla. Otelde 2. Gün odaya tıkılmıştık. Çünkü Deniz kalabalıktı vE hiç hoşumuza gitmedi. Dalgalı yosunluydu.. ama pansiyonda günde 3 kere denize gittik. Deniz çok temiz ve dalgasızdı. odayı sadece banyo-vc-uyumak için kullandık. Sürekli aktiftik. Bakkal vardı dondurmamızı içeceğimizi ordann normal fiyatlara aldık. Tv ve buzdolabı ihtiyacımız hiç olmadı.
Ayrıca 5 yıldızlı otelde otelin suçu olan bir kaza yaşadık vE ambulansı bile aramadılar .
Pansiyonu aradığımızda yolu bulamazsanız havaalanından gelip alalım teklifi aldık...
Bu yıl yine aynı yere gitmeyi planlıyoruz.
Ben Bodrum İsis otel de yaptım gayet güzeldi. Kıbrıs tada Merit Royal derim.Kızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?
Kızlar ben balayı için güzel bi otel arıyorum ama bir türlü karar veremedim siz nerede yaptınız balayını bana yardımcı olur musunuz ?
Biz Antalya'da oturduğumuz için,turizmciyiz otellerle çalışıyoruz sürekli balayına kapadokyaya gittik ama bizde pek memnun ayrilmadikBiz kapadokyaya gidip daga tasa tırmandık aman Allah'ım ne büyük manyaklik ne işin var anacim orda? Balayı dediğin; havuzlu, olabildigince bol yıldızlı otelde bi elin yağda,bi elin balda (açık büfe) piremsesler gibi dolanmaktirege ya da akdeniz balayı için seceneklerle dolu
Kriterlerin önemli. Açık mısın, kapalı mısın? Tarzın ne? Deniz kum güneş mi, yoksa kapadokya gezisi gibi mi mesela?
Ayrıca butik mi yoksa daha mı farklı. Odamdan direk kendi havuzuma mı ineyim diyorsun yoksa farketmez odada bunun olmasına gerek yok mu diyorsun?
Jakuzi mi istiyorsun, normal duşakabin mi :) gibi gibi. Önce kriterlerini belirle ki daha rahat otel seçebilesin.
Ayrıca istediğin bölge de önemli. Ege, akdeniz vs.
Aza indirge seçenekleri ki yardımcı olabilelim.
Biz eşimle Kuşadası'nda Korumar otelde yaptık. Çok güzeldi.
Şuan arkadaşım da club mega saray antalya yı ayarladı balayı için.
Şimdiden hayırlı olsun.
Canım biz izmir özdere de paloma pasha ya gittik. Teras suit de kaldık. Odamız kocamandı, banyomuz tuvaletimiz ayrıydı, üstelik odanın içinde hamam bile vardı :) gerçekten kocaman bir terası vardı terasın içerisinde de jakuzi var. Denize 0 bir otel. Biz ets den satın aldık ve daha uyguna geldi. Yemekleri tatlıları ilgileri gerçekten çok güzel. Üstelik balayı çifti olmanın da ayrıcalıkları var. Odaya servis var 24 saat ve ücretsiz :) alırdık yemeklerimizi terasta şezlong a oturur yerdik. Bu arada teras ta oturmak için ayrıca bi masa sandalye, başka bi bölümde de puflar sehpalar, başka tarafta da eşinle birlikte uzanacağın bi yer var. Oda servisleri çok güzel her gün geliyorlar yatağını değiştiriyorlar, içeceklerini yeniliyorlar, temizleyip süpürüyorlar. Hatta abla sağolsun ayakkabılarımı bile soraya dizmiş bi gün :) havuzu oldukça büyük güzel ve sürekli temizleniyor. Kendilerine ait plajları var koy gibi çok güzeldi gerçekten. Ama otelin dışında vakit geçirmek istersen dışarı da pek bi şey yok.
Biz de Antalyada her şey dahil bir otel tercih ettik. Sırt çantalı bol dolaşmalı, her gece ayrı yerde kalmalı bir tatil hiç düşünmedik en azından balayı için. Zaten kavuşmayı bekleyemiyoruz birbirimize zaman ayırıp denizin güneşin tadını çıkarıcaz inşallah![]()
Adam &eve Belek
Balayı konseptinde .hem de 16 yaşından küçükleri almadıkları için çok güzel dinleniliyor
Ben Kıbrıs'ta yaptım geçen sene elasuxta,şahaneydi balayında gezmek istemedik çünkü gezmek için önümüzde zaman var.Balayı dediğin bir eli yagda bir eli balda olur şıkır şıkır giyinir süslenirsin keyif yaparsın .Sabah ayrı,havuza ayrı,akşam yemeklerinde çok şık giyindim.Bence gezmeyi değil birlikte keyif alıcagınız bir oteli seçin,gezicem derken otelden hiç memnun olmayıp dışarda çıkıp yemek yiyenini bile duydum .Bu seneki tatilimizi bak hem tatil hem gezi olsun istedik kurban bayramına Kapadokya'yı aldık Allah nasip ederse gidicez.Balayındaki otelimden çok memnun kaldım harika bir oteldi özel kahvaltılar odaya,özel akşam yemekleri,masajlar,gittiğimiz gün odamız şahane ötesi idiBide Fethiye jiva otel çok güzel,kızkardeşim 2 yıldır gidiyor çok memnun