• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

Antalya titanic otelde kaldik biz temizlik yemekler ilgi alaka ozellikle balayı cifti icin yapılan oda suslemesi vs. Gece aktiviteleri gunduz aktiviteleri masajlar :halay: kesinlikle tavsiye ederim. Bu sene ayni yere tekrar gidicez. Ozellikle Havuzbasi anex odalari cok guzel siddetle tavsiye ederim. Gunduzleri ayrica tekne gezisi de var koylara ugruyorlar dudene vs gezdiriyorlar alternatifleri bol.

Orayada bakacagım hemen teşekkür ederimm =)

Antalya /Konaklı da titan select otel var ve kocaman ve muhteşem bi yer Alanya ya da yakın.. Tabi Antalya yı düşünürseniz :KK37:

Teşekkür ederim. Kapalı değilim. Denizi güzel temiz bir yer istiyorum ve çok kalabalık olmayan kafa dinlenecegimiz bir yer. Akşam balkonuna terasına rahatça oturup dışarıyı izleyebilmeyim huzur vermeli :)

O zaman Antalya- Adrasan tam sana göre ;) hatta orda bungalov evleri var. Bence gayet güzel olur. Bir bak derim

Bende orayı ilk beğendim hoşuma gitti ama tek benim begenmemle olmuyor maalesef :KK43:
Eşinin zevkini bilmiyorum tabi ama orayı beğenmeyecek erkek çok azdır diye düşünüyorum :)
Bar disko gece kopması isterseniz alası var ,sakinlik isterseniz apayrı bir bölüm yapmışlar ,yemekler falan da çok iyidi ..odaları inanılmaz büyüktü ve her odada jakuzi vardı ;))) yalnız ne reklam yaptım ,açayım da fotolarına bakayım bari :)

Back
X