• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı İçin Otel Tavsiyesi Kızlar?

gulcenur

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
99
2
296
İzmir
KISLAR BALAYI İÇİN OTEL TAVSİYESİNDE BULUNABİLRMİSİNİZ BANA LÜTFEN HALA YAPTIRAMADIK WE ÇOK AZ ZAMANIMIZ KALDI. BANA YARDIM EDERMİSİNİZ :Saruboceq:

rixos sungate e gittik biz bir hafta önce döndük balayından
otele bayıldık

voyage otellerine de çokk rağbet var.

biz temmuzda evleniyoruz
rezervasyonumuzu baıa lara (antalya) ya yaptırdık 2009 yılında açılmış çok hoşumuza gitti.
inşallah pişman olmayız

eğer antalyayı tercih edecekseniz voyage sorgun u tavsiye ederimmm ama biz fethiyeyi tercih ettik ve rezervasyonumuzu ets tur aracılığı ile oraya yaptırdıkk

evlilik hazırlıgında balayı bölümünü okuyabılırsın.. orda cok fazla topic var bu konuyla ılgılı..

canim ayirdiginiz bütceyi söylersen herkes daha iyi yardimci olabilir.
bizde barut laradan ayirttik.
2 ay boyunca arastirdim,sorusturdum en sonunda buraya karar verdim
dünyanin en iyi otellerinden biri,üst üste ödüller almis.
daha gitmedim ama pisman olmayacagimdan eminim
fiyati ne kadardi dersen.
2 kisi ultra hersey dahil 5 gece konaklama 2 milyar 400 e falan geldi

canim ayirdiginiz bütceyi söylersen herkes daha iyi yardimci olabilir.
bizde barut laradan ayirttik.
2 ay boyunca arastirdim,sorusturdum en sonunda buraya karar verdim
dünyanin en iyi otellerinden biri,üst üste ödüller almis.
daha gitmedim ama pisman olmayacagimdan eminim
fiyati ne kadardi dersen.
2 kisi ultra hersey dahil 5 gece konaklama 2 milyar 400 e falan geldi

Daha uygun oteller yok mu yahu? Pahalı geldi eccuk:) Bizimde düğün temmuzda..Daha ayarlamadık..Ayarlamak lazım balayını..Kapora falan veriliyor mu peki önceden? Ödeme nasıl oluyor ki?

var tabi canim daha uygun oteller olmaz mi. benim bu sectigim ne pahalisindandi ne ucuzundan.
tam sezon oldugu icin cok uygun bulmak mümkün degil maalesef.
biz bi kere balayina gidicez cok özel olsun diye paraya kiydik biraz.
önceliklerinize bagli...
hem cok cok uygun hem cok cok iyi bi hotel bulmak imkansiz gibi bisey.
sadece voyage hotelleri hem uygun hem iyi gibi galiba.
ama onlardada yer kalmadi sayilir.ben bulamamistim. ne sorgunda ne belekte.

var tabi canim daha uygun oteller olmaz mi. benim bu sectigim ne pahalisindandi ne ucuzundan.
tam sezon oldugu icin cok uygun bulmak mümkün degil maalesef.
biz bi kere balayina gidicez cok özel olsun diye paraya kiydik biraz.
önceliklerinize bagli...
hem cok cok uygun hem cok cok iyi bi hotel bulmak imkansiz gibi bisey.
sadece voyage hotelleri hem uygun hem iyi gibi galiba.
ama onlardada yer kalmadi sayilir.ben bulamamistim. ne sorgunda ne belekte.

yok canım ben voyage hotellerine baktım o birazcık pahalı .sizin gideceğiniz yeride araştırdm orasıda çok güzelmiş.İnşallah çoooook güzel bir balayı geçirirsiniz.bayanssulusmilehihoyyyt

yok canım ben voyage hotellerine baktım o birazcık pahalı .sizin gideceğiniz yeride araştırdm orasıda çok güzelmiş.ınşallah çoooook güzel bir balayı geçirirsiniz.bayanssulusmilehihoyyyt

saol tatlim benim :utangac: bide balayi odasini görsen opuyorumnanaktan
ay heycanlandim sempatiksalakcinni

sizde iyi bi yer bulabilirsiniz insallah

eğer antalyayı tercih edecekseniz voyage sorgun u tavsiye ederimmm ama biz fethiyeyi tercih ettik ve rezervasyonumuzu ets tur aracılığı ile oraya yaptırdıkk

Bizde fethiye istiyoruz..Ets yi araştırdım az önce..Uygun otellerde var..Orman içi sakinnn:) Tam bizlik dedim:) Bana otel ismi ve fiyat verebilirmisin canım? Yardıma çok ihtiyacım vaaaarrr:(

valla o kadar iyi anliyorum ki seni bende ayirtasiya kadar cok zorlanmistim

canim zaman araligi ne? hangi tarihten hangi tarihe gitmeyi düsünüyorsunuz?
ben yurtdisinda kaliyorum ama otelleri bi arastirabilirim fethiyede.hem uygun hem iyi bi otele denk gelirim belki.

valla o kadar iyi anliyorum ki seni bende ayirtasiya kadar cok zorlanmistim

canim zaman araligi ne? hangi tarihten hangi tarihe gitmeyi düsünüyorsunuz?
ben yurtdisinda kaliyorum ama otelleri bi arastirabilirim fethiyede.hem uygun hem iyi bi otele denk gelirim belki.

Canım sağolasın..Bak bak bak işin içinde çıkamadım..9 Temmuz Cuma düğünümüz var..10 Temmuzda gideriz diyorum ben..5-6 gün kalmak istiyoruz..Temmuz fiyatlarıda o kadar pahalı ki!! Birde parayı şimdiden istiyorlar sanırım..Düğünden sonra olsa halledilir bir şekilde de:) İlgin için çok teşekkür ederimm alkisalkisalkis

Back