Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy SüpersinizBu derdin dermanı yok yalnız
yani balayı için uygun mudur ortamının kötü olduğunu söylüyorlar sonra balayımız kötü geçmesin de :) bide yemek konusunda sıkıntı çeker miyiz acabaBen her ikisine de gittim. Dubai'ye para verseler üzerine gitmem bir daha.
Phuket'e bin kere gitme şansım olsa bin kere giderim. Sadece Phuket'e değil Tayland'in heryeri çok güzel bence.
ortamı nasım peki baya kötü diyorlar kıskançlıkta var tabi birazzzz yemek konusunda da sıkıntı çeker miyiz çok biraz bilgi versenizDunyayi gezmis biri olarak soyluyotum phuket asik olduk
Evet böcekten baska bisey yok sokaklarda :) ama dunya mutfaklari da var yani bulursunuz oteli iyi secersiniz otelde yersiniz.. kiskancliga girmene bile gerek yok yerlileri hic guzel degil :) truslerinden de kiskanacak halin yokortamı nasım peki baya kötü diyorlar kıskançlıkta var tabi birazzzz yemek konusunda da sıkıntı çeker miyiz çok biraz bilgi verseniz
Ben dogasinincok begendimEvet böcekten baska bisey yok sokaklarda :) ama dunya mutfaklari da var yani bulursunuz oteli iyi secersiniz otelde yersiniz.. kiskancliga girmene bile gerek yok yerlileri hic guzel degil :) truslerinden de kiskanacak halin yok
anladım videolarına baktım da baya açık ve travesti doluymuş ondan sorayım dedim :) önerebileceğiniz otel var mı peki ?Evet böcekten baska bisey yok sokaklarda :) ama dunya mutfaklari da var yani bulursunuz oteli iyi secersiniz otelde yersiniz.. kiskancliga girmene bile gerek yok yerlileri hic guzel degil :) truslerinden de kiskanacak halin yok
Bence uygun ama bu sizin yanınıza alın bağlı biraz. Ben Thai mutfağını çok seven biri olarak yemek konusunda hiç sıkınti cekmedim. Sinek böcek dendigine bakmayın 15 gün kaldım hiç öyle aman aman kurt böcek pistigini görmedim. Çinlilerin yaşadığı bölgelerde var genelde o tarz yemekler.yani balayı için uygun mudur ortamının kötü olduğunu söylüyorlar sonra balayımız kötü geçmesin de :) bide yemek konusunda sıkıntı çeker miyiz acaba
anladım teşekkür ederim yorumunuz için :)Bence uygun ama bu sizin yanınıza alın bağlı biraz. Ben Thai mutfağını çok seven biri olarak yemek konusunda hiç sıkınti cekmedim. Sinek böcek dendigine bakmayın 15 gün kaldım hiç öyle aman aman kurt böcek pistigini görmedim. Çinlilerin yaşadığı bölgelerde var genelde o tarz yemekler.
Gece hayatını hiç bilmiyorum. Akşamları yemek harici otelden pek çıkmadim.
Otel tavsiyesine gelince Jw Marriott Phuket'i tavsiye edebilirim.
yani balayı için uygun mudur ortamının kötü olduğunu söylüyorlar sonra balayımız kötü geçmesin de :) bide yemek konusunda sıkıntı çeker miyiz acaba