Balayı için dubai ya da phuket adasını düşünüyorum sizce hangisi yorumlarınızı alabilir miyiimmm ?

Ben her ikisine de gittim. Dubai'ye para verseler üzerine gitmem bir daha.
Phuket'e bin kere gitme şansım olsa bin kere giderim. Sadece Phuket'e değil Tayland'in heryeri çok güzel bence.

Dunyayi gezmis biri olarak soyluyotum phuket asik olduk

Ben her ikisine de gittim. Dubai'ye para verseler üzerine gitmem bir daha.
Phuket'e bin kere gitme şansım olsa bin kere giderim. Sadece Phuket'e değil Tayland'in heryeri çok güzel bence.
yani balayı için uygun mudur ortamının kötü olduğunu söylüyorlar sonra balayımız kötü geçmesin de :) bide yemek konusunda sıkıntı çeker miyiz acaba

ortamı nasım peki baya kötü diyorlar kıskançlıkta var tabi birazzzz yemek konusunda da sıkıntı çeker miyiz çok biraz bilgi verseniz
Evet böcekten baska bisey yok sokaklarda :) ama dunya mutfaklari da var yani bulursunuz oteli iyi secersiniz otelde yersiniz.. kiskancliga girmene bile gerek yok yerlileri hic guzel degil :) truslerinden de kiskanacak halin yok

Evet böcekten baska bisey yok sokaklarda :) ama dunya mutfaklari da var yani bulursunuz oteli iyi secersiniz otelde yersiniz.. kiskancliga girmene bile gerek yok yerlileri hic guzel degil :) truslerinden de kiskanacak halin yok
Ben dogasinincok begendim

anladım videolarına baktım da baya açık ve travesti doluymuş ondan sorayım dedim :) önerebileceğiniz otel var mı peki ?

yani balayı için uygun mudur ortamının kötü olduğunu söylüyorlar sonra balayımız kötü geçmesin de :) bide yemek konusunda sıkıntı çeker miyiz acaba
Bence uygun ama bu sizin yanınıza alın bağlı biraz. Ben Thai mutfağını çok seven biri olarak yemek konusunda hiç sıkınti cekmedim. Sinek böcek dendigine bakmayın 15 gün kaldım hiç öyle aman aman kurt böcek pistigini görmedim. Çinlilerin yaşadığı bölgelerde var genelde o tarz yemekler.
Gece hayatını hiç bilmiyorum. Akşamları yemek harici otelden pek çıkmadim.
Otel tavsiyesine gelince Jw Marriott Phuket'i tavsiye edebilirim.

Bence uygun ama bu sizin yanınıza alın bağlı biraz. Ben Thai mutfağını çok seven biri olarak yemek konusunda hiç sıkınti cekmedim. Sinek böcek dendigine bakmayın 15 gün kaldım hiç öyle aman aman kurt böcek pistigini görmedim. Çinlilerin yaşadığı bölgelerde var genelde o tarz yemekler.
Gece hayatını hiç bilmiyorum. Akşamları yemek harici otelden pek çıkmadim.
Otel tavsiyesine gelince Jw Marriott Phuket'i tavsiye edebilirim.
anladım teşekkür ederim yorumunuz için :)

Puketin yanında Dubainin lafı bile olmaz. Taylandı kesinlikle öneririm. Pukete alternatif olarak Koh Samui'yi de araştırın derim. Balayı için uygun. Biz balayını orda yaptık. Ama ben kıskanç bir insan değilim ve size cennet gibi bir yerde gereksiz kıskançlık yapmamanını tavsiye ederim. Çok güzel masajları var ve evet kızlar yapıyor masajları ne siz ne de eşiniz bundan mahrum kalmayın. çok profesyoneller ve asla o aklınıza gelen masajlar(!) gibi değil.
Yemek çok sıkıntı olmaz, çünkü thai mutfağının yanında dünya mutfaklarından da faydalanabileceğiniz yerler var. En kötü burger king kfc tarzında yerler var son çare olarak.
Taylandı tercih ederseniz tatilinize bangkok ve/veya Singapuru da eklemenizi tavsiye ederim. Turla gidecekseniz bu alternatifi sunan turlar var. Phukete bayıldım ama singapurda geçirdiğim 1.5 gün de harikaydı.
Yukarda bir arkadaşın da dediği gibi Taylan aşktır. Gittiğinizde siz de bunu göreceksiniz. Biz ondan sonra 2 kere daha gittik. Ama tavsiyem uygun bir mevsimde gitmeniz. Türkiyede kışken oraya gitmek çok çok daha keyifli. Türkiyede yazken belki Bali daha iyi bir alternatif olabilir.

X