Arkadaşlar merhaba hepinize

Ya benim bir derdim var büyük mü küçük mü çözemedim. Bence çok büyük bir şey değil ama düşündükçe sinirleniyorum. 15 gün önce evlendim. Balayına gidemedik işlerin yoğunluğundan dolayı. Böyle bir talebim de olmadı eşimden açıkçası. Şimdi önümüzdeki resmi tatilde işi birkaç gün ekip tatile gitmek istiyoruz. Ancaak eşim bana dedi ki; “giderken işte annemi de alırız,gideceğimiz şehirde arkadaşı var onu oraya bırakırız biz de o şehirin ilçesine gider kalırız iki üç gün dönerken de annemi alır döneriz.”
Ben böyle bir şey katiyen istemiyorum. Yani annesinin canına minnet zaten ama onun düşünmedi gerekmez miydi oğlum işte ne işim var benim siz balayına gideceksiniz falan diye? Eşim çok iyi niyetli saf bir adam. Benim düşündüğüm gibi düşünmemiştir eminim. Ancak ben bu uzun yol boyu annesiyle birlikte yolculuk etmek istemiyorum. Geriliyorum ve yolda giderken ben hep şarkı söylerim,dans ederim ne bileyim. O varken rahat olamıyorum. Bir de biraz sert mizaçlı bir kadın. Sürekli de laf sokuyormuş gibi oğlumu elimden aldın işte oğlum annesini aramıyor artık vay beni değil de seni gezdiriyoe gibi şeyler söylüyor. Sözde şaka yapıyor ama bir değil iki değil. Aynı şehirde yaşıyoruz eşimin anne ve babasıyla. Babası çok düzgün efendi bir insan. İkisi de beni çok seviyor biliyorum,kötü niyetli de değiller eminin. Ama rahatsız oluyorum işte. Sonuçta birlikte çıkacağımız ilk tatil amaçlı seyahat olacak. Çok uzun oldu ama bir şey daha var. Benim ailemin yaşadığı yerde eşimin ve ailesinin yazlığı var. Bayramlarda falan hep giderlerdi birlikte. Eh şimdi her bayram gidecekler yine. Bizi de götürmeye çalışacaklar. Eşime kalsa gider onun her sene yaptığı şey sonuçta. Ama ben böyle sülalece takılmayı hiç sevmiyorum ve istemiyorum. Bu sıkıntılarımı eşime anlatmak istiyorum ama yanlış anlat diye de tedirginim. Gerçi ailesine karşı asla bir yanlışım saygısızlığım olmadı bugüne kadar. Olmaz da. Ama eşim ve babası aynı yerde çalışıyor yani iş yerimiz var. O yüzden gelir gider bir. Eve ne alsak ne yapsak haberleri oluyor. Biraz kontrol delisi gibi ailesi. Her şeyden haberleri olsun istiyorlar. Benim ailem uzakta zaten arasanız da olur aramasanız da. Mutlu olun yeter diyorlar. Eşim tek çocuk olduğu için mi böyleler anlamadım. Ay çok uzun oldu çok özür dilerim. Şimdiden de teşekkür ediyorum