Balayı, aldatılma,…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seninki bile bile lades bacım. Geçmisinde unutamadığı biri var ve bu adam sana daha nişanlıyken seni aldatmış neden bu adamla evlendiğini sorguluyorum şu an

Eklentiler

• 9730263C-8144-4EB4-A59A-546593E37C3A.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 333

Bi Behlül'ün Nihal'i ini, bi de bu arkadaşı evlilik için bu kadar kör olarak görüyorum

Hem de öğretmensiniz, gerçekten okurken çok sinirlendim, resmen herşeyi gözünüze sokmuşlar hala bu adamla evlenmek için kırk takla atmışsınız, biz eğitimciler böyle yaparsak toplumdan hiçbir beklentimiz olamaz , bunları hakketmişsiniz, umarım aklınız başınıza gelir ve acilen boşanırsınız

Ama ben kaç defa konuştum bana onu sen hatırlatıyorsun ben senin güzelliğine huylarına alıştım dedi üstelik benim eski ilişkilerimi dahi bir abi bana gibi dinledi , bir tek kavgamız dahi olmadı

Adam hasta ama siz de sağlıksızsınız. Evleneyim de ne olursa olsun diye evlenmişsin sonra da niye böyle oldu sizce neden

Öğretmenlerden korkuyorum artık pasifliğin ve ezikliği her türü var. Yakarsa bu dünyayı kadın öğretmenler yakar

Ahahah olm niye ciddi yorum yapıyorsunuz ya

Öğretmen değil arkadaş, iddiasına göre koca koca projeler yazan bir mühendis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…