- 22 Mart 2021
- 2.364
- 18.996
-
- Konu Sahibi dreamandream
Yeni terapi şekli bence buNiye kendi kendinize cevap verip hakaret ediyorsunuz
Çok komik değil mi ya? İnsan kendini neden bu duruma düşürür?İkinci üyeliğiyle gelip kendi kendiyle kavga edeni de görmedik demem. :)
O kadar bariz ki; biz de güya "Aaa bunlar birbirine düştü" diye anlamayacağız. Bi kendini akıllı sanıyo D dreamandreamwplure
Kız öyle deme belki askeri pilottur öyle tanışmışlardır adghjj adamda sen artık evimin kadını çocuklarımın anası ol demiştirPilot kız astsubayla nişanlanmış, astsubay pilot kızın çalışmasını istememiş ondan mı ayrılmışlar
Sorun işte burası ilişkide kavga olur burası önemli ama kavgayı nasıl yaptığına bakarsınız size karakterinden bir parça sunar. Kaç yaşındasınız sen başkasın lafına inanıyorsunuz, kusura bakmayın ama ya safsınız ya da seviyorsunuz öyle düşünmek istiyorsunuz. Fotoğraf ile içki içmek nedir sizce?Ama ben kaç defa konuştum bana onu sen hatırlatıyorsun ben senin güzelliğine huylarına alıştım dedi üstelik benim eski ilişkilerimi dahi bir abi bana gibi dinledi , bir tek kavgamız dahi olmadı
Yav hikaye yazıyorKız öyle deme belki askeri pilottur öyle tanışmışlardır adghjj adamda sen artık evimin kadını çocuklarımın anası ol demiştir
Dalga geçiyorum kız çaktırma afghjYav hikaye yazıyorDaha ilk cümlede kim olduğunu anladım ben.
Ayy kim kimYav hikaye yazıyorDaha ilk cümlede kim olduğunu anladım ben.
Iyice delirdi milletÇok komik değil mi ya? İnsan kendini neden bu duruma düşürür?
Öyle bir şey yok arkadaşım. Konu sahibi öyle olmasını istiyor. Adam rüya gibi bir düğünle evlenmiş öğretmen hanımla.Sorun işte burası ilişkide kavga olur burası önemli ama kavgayı nasıl yaptığına bakarsınız size karakterinden bir parça sunar. Kaç yaşındasınız sen başkasın lafına inanıyorsunuz, kusura bakmayın ama ya safsınız ya da seviyorsunuz öyle düşünmek istiyorsunuz. Fotoğraf ile içki içmek nedir sizce?
Ayy kim kim
Nasıl koyduysa adamın evlenmesi konu açmalara doyamadı şimdi diğer kadının ağzından açıyorIyice delirdi milletbiz aklımıza sahip cıkalım
Abi gibi mi dinledi? Ay şey geldi aklıma sehid84Ama ben kaç defa konuştum bana onu sen hatırlatıyorsun ben senin güzelliğine huylarına alıştım dedi üstelik benim eski ilişkilerimi dahi bir abi bana gibi dinledi , bir tek kavgamız dahi olmadı