Balay yaptnz m?

ben önce karşıydım balayına evdede güzel zaman geçer diyodum beraber olunca sonra bi arkadaşaım çok zorladı illa gidin diye güney sahilleri gezdiğimizden karadenize gidelim dedik ve abanta gittik ve çok memnun kaldık ağustos sıcağında abant nisan ayı gibiydi...

kıbrıs kaya artemiste yaptık amaaaaaaaaaaaayerimseniben
ben balayına çıkacağımızı düğün salonundan çıkmama 1 saat kala öğrendimakannehir
apartopar bavulumu hazırlayıp uçağa yetiştik
eşim sürpriz yapmak istemişkaydirigubbakcemile3
a benim zeki kocacım ya bikinilerim ve yazlıklarım annemin evinde kalmış olsaydı ne olacaktılmaz:
ki tek bi fotğrafımız bile yok çünkü cep telefonlarımızda dahil olmak üzere kamera ve fotoğraf makinamızı unutmuştuk

Balayı birkere oluyor vede unutulmuyor,zaten sonraki günler
hep evde ve beraber geçiyor.................

değişik ve otantik olsun diye kapadokya'ya gitmiştik opuyorumnanaktan
çok güzeldi :asigim:

balayına voyage belek e gitmiştik,herşey harikaydı,o kadar etkisinde kalmışım ki,bir ara rüyamda sürekli tekrar balayına çıkıyoruz,o otele gidiyoruz :))) bencede herkes şartlar el veriyorsa tabi balayına gitmeli,evlenmenin verdiği rahatlıkla,bütün bir stresin yorgunluğunu atmak süper bişey..

ben balayında magic life sarıgerme ye gittik..süperdi ama ben balayına gideceklere magiclife marmariside öneririm...balayından sonra her tesisine gittik

bizde balayını marmaris düşünüyoruz gitmiştim daha önce ama çok fazla gezemedim sadece mola vermiştik öle bi nişanlımda marmarise gidelim dio bende antalya istiodum ama bakalım marmaris olucak galibaa

Marmaris güzelmi peki

Nişanlım diyorki tek bir yerde kalmayalım altımızda araba var 5 gün boyunca gezelim diyo sizce?

hilal im tek bir yerde kalmamakta yıpratmaz mı insanı indir kondur getir götür
odaya yerleş topla en iyisi bir yerde kalmak ama dışarıya çıkıp o güzellikleride yaşamak gerek bence

Marmaris güzelmi peki

Nişanlım diyorki tek bir yerde kalmayalım altımızda araba var 5 gün boyunca gezelim diyo sizce?

canım senin çizergen ne güzel gelin damada yaklaşıyor :) az kaldı hazırlıklara başladınız mı senin düğününden 1 ay sonra benim düğünüm olucak nasipse :)

Bizde antalyada gecirmistik balayimizi.. Balayi cifti olunca odamizi cok guzel yapmislardi..
her taraf gullerle susluydu...
Simdi keske daha uzun surseymis diyorum tatilimiz :)
Cok guzel gecmisti.. otel ve yemekler harikaydi...

Bir ay önce evlendim,Şubat'ta Uludağ'dan daha iyisi olamaz diye düşündük.
Keyifliydi hiç kış tatili yapmamıştım. İyi ki gitmişiz herşey mükemmeldi..
Uludağ Ağaoğlu My Resort

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…