• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balay yaptnz m?

:1no2:malesef yapamamıştık eşimin iş izni olmadığı için.ama yapmak çok isterdim.şimdi olsa da geçti malesefsenağlama

biz yapmıştık.. iyi ki de yapmışız.. çok güzel bir oteldi.. herşey dahil sistemdi.. balayı çifti olduğumuzu da belirttiğimiz için odamız ona göre hazırlanmıştı.. 7 gün sürdü.. ve rüya gibiydi.. 5 yıllık evliyiz.. o balayından sonra bir daha hiç öyle bir tatil yapamadık.. bu nedenle iyi ki de gitmişiz.. her yeni evli çift mutlaka balayına gitmeli bence.. kısa da olsa uzun da olsa gidin derim ben kızlar :)

Ben Balayimi Ispanya Kanarya Adlarinda Gecirmistim..Cok harika bir dogasi ve manzarasi vardi..

106b9769f5625fc573b2b40b4fa53500_M.jpg

bb2a45761bc9f05492577d633712b477_M.jpg

Malen çok şanslısın sen.......................................

Tsk ederim canim,umarim tüm genc kizlar hayalleri olan seylere kavusurlar..:Saruboceq:
Burda saniriyorumki yurtdisinin cesitli yerlerinden yazan üyelerimiz var ve bu arkadaslarda cok iyi bilirki,Yurt disinda yasayan insanlar icin Bu ülkelere gidip tatil cokta zor ve maddiyatini kisitlayacak bir olay degildir..Cünkü Ispanya Almanyaya yakin bir ülke.

Bana sorarsan nereye gitmek isterdin diye,ben Küba,ya gitmeyi cok isterdim ama küba almanyaya 8 saat uzaklikta ucak yolu ile.Bu saat oranini göze alamadim ve tüm zamanin yollarda gecmesini istemedim....

Biz de gemiyle yaptık balayımızı... ıtalya(Genova),Monte Carlo,ıspanya(Valencia),Malta,Tunus,Roma'da süren rüya gibi bir tatildi. En güzeli de her gün başka bir limanda uyanıp akşam yemek yerkende başka bir ülkeye gidiyor olmamızdı...

3yıl gecıkmeli oladr egcn yaz yaptık baalyımızı anlatya mavavgatta ydık.3gunlukbişeydi ama çok gzueldı.evlılğımzde eşim babam sevmez öle seyı isteemz laf söler demişti oyuzden yapamamıştık ne mantık ama yaa :)3yıl gecıkmelı de olsa yaptık gec oldu demyın arakdşalr öel ahım şahım bi tatıl olsun yada çok özle guzel bi otel olsun demıyım 2 3 gunlukte olsa gidin biyerlere insna egrcektn çok iyi gelıyor

bende yurt dısı istiyorum... hiç yoktan kıbrıs diyorum bakalım hayırlısı..gerci benımkısı yapmayıs etmeyıs dıo ama kesın supriz yapacak.. sveer aşkım boyle suprizleri.. önce benı kızdırır sonrasında pat die soyler.. hadi gidiyoss gibi..
nikahım bana supriz olmustu :asigim:

Evet bizde Marmaris'teydik 5 gün kaçabildik...

Ama güzeldi imkanı olan bütün arkadşalara tavsiye ederim güzel bir anı olarak hep hatırlanıyor...

Biz de gemiyle yaptık balayımızı... ıtalya(Genova),Monte Carlo,ıspanya(Valencia),Malta,Tunus,Roma'da süren rüya gibi bir tatildi. En güzeli de her gün başka bir limanda uyanıp akşam yemek yerkende başka bir ülkeye gidiyor olmamızdı...

waoooww harika bişey olmalı..en büyük hayalim sırtımda sırt cantası ve elimde profosynel bi fotoğraf mak ile dünyayı gezmek..başka ülkelerde uyanmak.. ahhh belki bir günnn :Saruboceq:

biz de caprice hotel de yaptık balayımızı,
mevsimden dolayı baya uygundu fiyat..süperdi herşey...

yeni evlencekler kesinlikle imkanları zorlasın balayı yapsın ,o günlerin tadını cıkarsın , hayata işe güce dalmadan... yapamasaydım hep içimde kalırdı eminimmm yerimseniben

Son düzenleme:
bizde mauritiusda yaptik balayimizi bir hafta rüya gibiydi cok güzeldi esime demisdim o dönem 10yilda bir gelelim diye 7yilimiz dooldu 3yil kaldi bakalim hayirlisi olsun insallah

iyikide yapmissiz kararsiz kalmisdik son anda secmisdik ama dogru secimdi ikimiz icinde
herkeze balayini tavsiye ederim imkanlara göre hic olmamasindansa az olsun candan olsun hesabi
sonra yapicaz denildimi kaldimi kaliyo yazik ve acikcasi balayi gibide olmuyo

kizkardesimde evlenicek 10.ayda allah nasip ederse ve yapamicaklar sonra yapariz diyolar hayirilisi bakalim

buda bi kare maritiusdan

Back