Ya ben kabuklusunu değil de toz halini kullanmstm odda olmazmi peki lutfen yardmci olun bende zayflamak istiyorum ve yeni katldm aranzaa kilolarıyla mutsuz olan kzi sevindirin şimdiden saolun..hayır hayır,kesinlikle dokunmuyor,ki benim midem çok hassastır..ayrıca mide yaralarına,ülsere,reflüye çok iyi geldiği yazıyor internetteki bazı sayfalarda..eşim 1 buçuk kg verdi 7 günde..bense 1 kg..darısı tüm zayıflamak isteyenlerin başına...devam ediyorum...umarım istediğim kiloya ulaşırım
Ya ben kabuklusunu değil de toz halini kullanmstm odda olmazmi peki lutfen yardmci olun bende zayflamak istiyorum ve yeni katldm aranzaa kilolarıyla mutsuz olan kzi sevindirin şimdiden saolun..
evet ya bende aynı şeyi soruyorum illa çubuk tarçın mı kulanmalı toz kullansak olmaz mı acaba:26:
normalde ben gece en son yatarken içiyorum.içmişsin olmaz diye birşey yoktur bence zaten herzaman bitki çaylarımın içine tarçın çok faydalı diye ekliyorum bende çayın içine bile eklerim.Arkadaşlar 2 gündür küre devam ediyorum iyi gidiyor ama ben bugün 9 bitki çayınıda tarçınlı suyla içtim olurmu acaba ama tadı daha güzel oldu.
normalde ben gece en son yatarken içiyorum.içmişsin olmaz diye birşey yoktur bence zaten herzaman bitki çaylarımın içine tarçın çok faydalı diye ekliyorum bende çayın içine bile eklerim.
Dilersen gece tam yatmadan iç bundan sonra
Merhaba...bende bugün başladım...zaten diyet ve egzersiz yapıyorum zayıflamaya başladım, bakalım bu küründe etkisi olacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?