Bal ve Tarçın Kürü

ben de ballı limonlu ılık su içiyorum sabahları aç karna. ama balı ılık suya karıştırıyorum. çünkü televizyonda hep diyorlar balı sıcak ve kaynar su ile karıştırmayın diye. zararlı oluyormuş. zehire dönüşür diyorlar. belki içince öldürmüyor ama faydalı etkisini de almıyoruz. o yüzden bence tarçınlı su ılıyınca balı ilave edin.

66 kg yum aylardır eski kg ma yani 60 kg dönmek için neler yaptım nelerr ama bendee tsh yüksek çıkıyor .trioid tembel çalışmıyor..tam net kanıyı bu c.tesi dr gider koyacagız umarım..troid tembelligi kg vermeyi zorlaştırıyormuş

slm kizlar bende tarcinli bal karisimi 3 gundur kulaniyorum, ve 1 kilo vermisim tabi isin siri az yemekle basliyor,dogumdan sonra kilolar kaldi hedefim 58 kilo olmak, suan 67 kiloyum 16 aylik oglum var oglede yuruyus yapiyorum oglumla arabasina koyuyorum, insallah yaza eski koloma varirim her hafta yazarim kilomu bakalim ne kadar veririm sizde yazin lutfen hadi bol tarcinli gunler

Slm arkadaslar ben 11 gün önce dogum yaptim sezeryan oldugu icin aldigim 13 kilodan sadece 5 kilosu gitmis sinir oldum burdaki konuyu okuyunca ben de bu sabah ac karnina ictim balli tarcinli karisimdan insallah ise yarar hedefim 60 a düsmek suan 75 kiloyum ve sinir oluyorum ibi yandan da emziriyorum ama sanirim bunu emzirenler de icebiliyor insallah hepimiz de istedigimiz kiloya ineriz bu sekilde herkese kolay gelsinn.....

17 Haziran Pazartesi akşam başladım henüz bir etki yok ama metabolizmayı hızlandırıyor ve terletiyor.24 Haziran'da sonuçları yazarım.

Pazartesi dedim ama değmez hiçbir fark göremedim ben 5 günde ,boşuna tatlı yemiş oluyorum ekstradan bugün bıraktım bende.Sirkeli ballı sudan daha iyi sonuç almıştım 1 hafta içtim bağırsaklarıma iyi geldi,iştahımı kesti daha ilk günden.Neden bıraktın derseniz farklı alternatifler deneyim dedim birde mide için problem olabiliyormuş uzun vadede.Tekrar başlamayı düşünüyorum sirke alınca.

Bana da balsız önermişlerdi. Akşamları bir adet çubuk tarçın kaynatıp içiyordum

Hala da ypıyorum

Bel çevresindeki yağları gerçekten parçalııyor denedim ve gördüm. Yoksa kolay değildir o kısımları eritebilmek. Acayip spor gerekiyor. Şimdi hala fazlam var ama sabır sabır sabırrrrrrr :)))

:44: ben zamanında ballı süt çok içtim hala da içerim zararlı mıydı sanmıyorum ya sonuçta su olmasa bile sütte sıcak yani

kızlar balla tarçın birlikte olunca metobolizma çalışıyor muş...bunu sıcak suyla içmek yerine bi çay kaşığı balın üzerine tarcın döküp yesek olur mu sizce

gecen gun bir yerde balin kaynatilmamasi gerektigini yada cok sicak su ile kullanilmamasi gerektigini okumustum.. caya vs ekleriz halbuki.. kafam cok karisti dogrusu..

gecen gun bir yerde balin kaynatilmamasi gerektigini yada cok sicak su ile kullanilmamasi gerektigini okumustum.. caya vs ekleriz halbuki.. kafam cok karisti dogrusu..
evet doğru okumuşsunuz
bal sıcak suyla etkileşime girip zehir gibi bir madde üretiyormuş
yarardan çok zararı oluyormuş
bu yüzden balı ılıyınca katmak lazım
halbuki çocukken annelerimiz hasta olunca, ıhlamurun içine bal katıp içirirlerdir sıcak sıcak

arkadaşlar bugun buna başladım
vermem gereken 3 4 kilo var
ek olarak spor yapıyorum
yediklerime dikkat ediyorum
sonuçları buraya yazarım

Zayıflama : 1 bardak su içerisine eşit miktarda Bal ve Tarçın konup kaynatılır. Her gün kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına ve yatmadan önce içilir.
Düzenli uygulanırsa kilo verilir. Ayrıca bu karışım düzenli olarak içildiğinde, yüksek kalorili diyet alınsa bile, vücutta yağın birikmesine engel olur.

Ben bugün yaptımm ve bitmeyen tatlı krizim bugün uğramadı bana :44: hatta markete gittim ve çikolata almadan çıktım :44: canım istemiyorr yeeaaa dedimm akşam da sıfır ekmekle yemeğimi yedim çünküü iştahım yok yahuu :44: psikolojik mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama devam edicem bu karışıma yarın tartılıcam ve bi haftanın sonunda ne olacak bakacağımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…