• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bal polen!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Zana_zana

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
847
246
648
35
selam bayanlar ( bal polen sütü) karışımı diye birşey varmış iştah açıcı kilo aldırıcı özelliği varmış kullanıpta faydasını göreniniz var mı ?a.s.
teşekkürler

bende duydum canım biri 4 diğeri 14 aylık 2 oğlum var çok faydalıymış sipariş verdim gelicek kullanıcam bakalım faydası olucakmı?

ben kullanıyorum yıllarca annem benim için kullanmıştı oturdupum semtte doğal ürünler satan bir bayan var ondan alıyorum ve gerçekten iştaha çok etkili oluyor kiloyada benim bebeğim zaten iştahlıydı şimdi iyive arttı.Balı netten veya eczanelerdende alabiliyorsunuz.Dynabella aldığım marka bu nette daha ucuza gördüm ben daha pahalı alıyorum.

ben karışım şeklinde olanı değil de sadece polen kullanıyorum,iştah açmasa bile çok çok faydalı diye aldım.

o sadece polen olan ne kadar acı ya. kızım asla sevmedi ben bi ağzıma süreyim dedim amanın.
sevhanın dediği baldan da bi türlü getirtemedik.iştah da açıyormuş ha.

polen hem de vücudun bağışıklık sisitemini kuvvetlendiriyormuş.yani hastalıklara karşı koruyucu etkisi varmış.
balık yağını da dnediniz mi arkadaşlar? iştah için ona da iyi diyorlar.

o sadece polen olan ne kadar acı ya. kızım asla sevmedi ben bi ağzıma süreyim dedim amanın.
sevhanın dediği baldan da bi türlü getirtemedik.iştah da açıyormuş ha.

canım tek başına vermiyorum ben de.Fındık,badem,üzüm,poleni karıştırdım,yatmadan önce 1 kaşık veriyorum.

Back