Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür mür yıpratıyo işte. Hormonlara bakılsın bi sorun yoksa hiç yapmamak lazım. Çünkü benim herşey normal ama bu bana ara kanama yaptı.
Sen ne zamandır deniyorsun canım? Kaç aydan sonra başladın kür uygulamaya. Benim prolaktin yüksek çıktı bir de yumurtalar küçük dedi

Sen ne zamandır deniyorsun canım? Kaç aydan sonra başladın kür uygulamaya. Benim prolaktin yüksek çıktı bir de yumurtalar küçük dedi
Oo prolaktini tarçın da yükseltir. Bu kürü yapma sen. Ben 15. Ayımda bunu denedim. Ama hormonlar hep düzgün çıkıyo benim. Amh düşükmüş. Eşimin de değerler biraz düşük tüp yapacaz. 1.5 senedir deniyoruz biz.

Ben kürtajdan sonra ki ilk adetimi görüyorum. Bu addette basladım kürdenmi bilmiyorum çok kanamam var. İlk adete bağlıyorum. Doktorumuda aradm normal olabliir dedi ama bilmiyorum

İnşallah kavuşursunuz muradınıza canım yapmayayım o zaman

Ben kürtajdan sonra ki ilk adetimi görüyorum. Bu addette basladım kürdenmi bilmiyorum çok kanamam var. İlk adete bağlıyorum. Doktorumuda aradm normal olabliir dedi ama bilmiyorum
O kürtajdan dolayıdır bence canım kaç gün sonra oldun adetini

Çörek otunu normal tane şeklinde kullansak olurmu yada nasıl öğütüyorsunuz?

Çörek otunu normal tane şeklinde kullansak olurmu yada nasıl öğütüyorsunuz?
Canım kahve veya haşhaş öğütücün varsa onunla öğütebilirsin. Yoksa hazır öğütülmüş de satılıyor. Tane tane kullanılır mı bilmiyorum ben hiç yapmadım bu kürü. Araştırma aşamasındayım ama yüksek ihtimalle yapmayacağım :)

Bende belki denerim dedim zararı olacağını sanmıyorum

Bende belki denerim dedim zararı olacağını sanmıyorum
Benim prolaktinim yüksek. tarçın da yükseltiyormuş o nedenle kullanırsam da bu karışımı değil de bal-polen-propolis karışımını kullanırım çörekotuyla birlikte. Eğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa zararı olmaz herhalde

Merhaba sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah pko varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…