- 18 Mayıs 2020
- 979
- 1.179
Bakalım doktora gideceğim ilaç vereyim demişti en son.Bana fayda etmedi. Ama başka bir tedavi uygulanmayacaksa deneyebilirsin.
İlaçla kullanma klomen filan verirse. Çünkü kist yapabilir Allah korusun.Bakalım doktora gideceğim ilaç vereyim demişti en son.
Ne yapacağız o zamanİlaçla kullanma klomen filan verirse. Çünkü kist yapabilir Allah korusun.
İlaç veriyorsa ilaç vermiyorsa bu.Ne yapacağız o zaman
İnşallah gebe kalmak uğruna vücudumuzu fazla hırpalamıyoruzdurİlaç veriyorsa ilaç vermiyorsa bu.
Kür mür yıpratıyo işte. Hormonlara bakılsın bi sorun yoksa hiç yapmamak lazım. Çünkü benim herşey normal ama bu bana ara kanama yaptı.İnşallah gebe kalmak uğruna vücudumuzu fazla hırpalamıyoruzdur
Sen ne zamandır deniyorsun canım? Kaç aydan sonra başladın kür uygulamaya. Benim prolaktin yüksek çıktı bir de yumurtalar küçük dediKür mür yıpratıyo işte. Hormonlara bakılsın bi sorun yoksa hiç yapmamak lazım. Çünkü benim herşey normal ama bu bana ara kanama yaptı.
Oo prolaktini tarçın da yükseltir. Bu kürü yapma sen. Ben 15. Ayımda bunu denedim. Ama hormonlar hep düzgün çıkıyo benim. Amh düşükmüş. Eşimin de değerler biraz düşük tüp yapacaz. 1.5 senedir deniyoruz biz.Sen ne zamandır deniyorsun canım? Kaç aydan sonra başladın kür uygulamaya. Benim prolaktin yüksek çıktı bir de yumurtalar küçük dedi
İnşallah kavuşursunuz muradınıza canımOo prolaktini tarçın da yükseltir. Bu kürü yapma sen. Ben 15. Ayımda bunu denedim. Ama hormonlar hep düzgün çıkıyo benim. Amh düşükmüş. Eşimin de değerler biraz düşük tüp yapacaz. 1.5 senedir deniyoruz biz.
Hepimiz inşallah.İnşallah kavuşursunuz muradınıza canımyapmayayım o zaman
O kürtajdan dolayıdır bence canım kaç gün sonra oldun adetiniBen kürtajdan sonra ki ilk adetimi görüyorum. Bu addette basladım kürdenmi bilmiyorum çok kanamam var. İlk adete bağlıyorum. Doktorumuda aradm normal olabliir dedi ama bilmiyorum
Çörek otunu normal tane şeklinde kullansak olurmu yada nasıl öğütüyorsunuz?➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yenisini açmak istedim.
⚠⚠Herhangi bir değerinde düzensizlik olan, özel bir durumu olan tekrar araştırsın. ⚠⚠
Umarım faydasını görürsünüz.
Canım kahve veya haşhaş öğütücün varsa onunla öğütebilirsin. Yoksa hazır öğütülmüş de satılıyor. Tane tane kullanılır mı bilmiyorum ben hiç yapmadım bu kürü. Araştırma aşamasındayım ama yüksek ihtimalle yapmayacağım :)Çörek otunu normal tane şeklinde kullansak olurmu yada nasıl öğütüyorsunuz?
Bende belki denerim dedim zararı olacağını sanmıyorumCanım kahve veya haşhaş öğütücün varsa onunla öğütebilirsin. Yoksa hazır öğütülmüş de satılıyor. Tane tane kullanılır mı bilmiyorum ben hiç yapmadım bu kürü. Araştırma aşamasındayım ama yüksek ihtimalle yapmayacağım :)
Benim prolaktinim yüksek. tarçın da yükseltiyormuş o nedenle kullanırsam da bu karışımı değil de bal-polen-propolis karışımını kullanırım çörekotuyla birlikte. Eğer hormonlarında bir sıkıntı yoksa zararı olmaz herhaldeBende belki denerim dedim zararı olacağını sanmıyorum
merveeeee napiyon guloooYumurta geliştirici kürler hep reglken başlanıyo ilaçlar da öyle. Çünkü reglle rahim iç duvarı atılıyo o ara yeni foliküller oluşuyo.
Merhaba sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah pko varmıydıBi arkadaştan öğrenip bende yaptım bu kürü. O da ilk ayda hamile kalmıştı. Bende yaptığım ilk ay hamile kaldım. Sonra başka bi arkadaşa önerdim o da hamile kaldı ama kimyasal oldu. Pıhtılaşma sorunu mu ne varmış. Sonraki ay tekrar denedi kan sulandırıcı içip sağlıklı hamilelik geçirdi çok şükür. Benim için mucizevi bi kürdür ☺ İnşallah deneyen herkeste işe yarar
Mavi Boncugumm burası canım.