- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
En yaygın tarif buydu. Bana nasip olmadı. İnşallah sana olur.merve kim demişti tam hatırlayamadım ama biri dediki bu günde 1 tatlı kaşığını geçmemeliymiş yani sabah 1 çay k. Akşam 1 çay k. o şekilde herşeyin fazlası da zarar oluyo tabi bide bünyeden bünyeye göre değişiyo kimilerine yarıyo kimilerine yaramıyo
Denemedende bilemiyo insan
En yaygın tarif buydu. Bana nasip olmadı. İnşallah sana olur.Sonucu bana yaz.
Ya benimde prolaktin hormonum üst sınırda kullanmamam gerekir miciklettt burda kürü yapanların deneyimleri var, takip edebilirsiniz.
Ben de deneyecektim ama tarçın prolaktin hormonunu yükseltiyormuş, benim zaten yüksek, ilaç kullanıyorum. Bundan dolayı kürü uygulamadım.
Size şifa olsun
Kullanmayın siz.Ya benimde prolaktin hormonum üst sınırda kullanmamam gerekir mi
Bnm de adetimden 8 9 gün önce nokta kadar kahverengi leke geldi yerlesmemidir ki diye heveslendim ama bat yarın 3 gündür adet ağrım var Bnm deBen kullandım hamile kalmadım, ve ara kanama yaptı bende. 15 gün öncesinden adetimi getirdi. Pcos var iyi gelmedi maalesef bana
Çok var öyle yumurtlayan buyutuyormus ya. Olmazsa bu ay tekrar yapmayı düşünüyorumBir-kac ay önce denemiştim bu kuru o ay ovulasyon testi yaptim ilk defa 12.gun pik oldu testim gebelik olmadi bu ay yine deniyorum bugün 2.gunum adet bitince yine test yapacagim nasip bakalim
Yok benm bildiğiniz kanamaydı . Siizn ki inşallah yerleşmedirBnm de adetimden 8 9 gün önce nokta kadar kahverengi leke geldi yerlesmemidir ki diye heveslendim ama bat yarın 3 gündür adet ağrım var Bnm de
İnşallah canım. Acaba kist filan mı oldu yumurtaların fazla mı büyüdü ki. Bal şifadır. Corekotu şifadır. Bal kuran da geçiyor. Corekotu hadis te. Dozunda zamanında kullanıldığında vücudumuza illa şifa olur ben inanıyorumYok benm bildiğiniz kanamaydı . Siizn ki inşallah yerleşmedir
Canım kesinlikle öyle şifa ama herseye de iyi gelmeyebiliyor. Ben de polikistik over var zaten polikistik overlilere iyi gelmiyor bu kür. Fazla geliştirip çatlatıyor bence. Baska seylere illa ki faydası olmustur. Mesela arkadasım yaptı bu kürü 2. Kez uyguladı o ay gebe kaldıİnşallah canım. Acaba kist filan mı oldu yumurtaların fazla mı büyüdü ki. Bal şifadır. Corekotu şifadır. Bal kuran da geçiyor. Corekotu hadis te. Dozunda zamanında kullanıldığında vücudumuza illa şifa olur ben inanıyorum
Hmm olabilir canım pco için bi kur vardı galiba saracoglununCanım kesinlikle öyle şifa ama herseye de iyi gelmeyebiliyor. Ben de polikistik over var zaten polikistik overlilere iyi gelmiyor bu kür. Fazla geliştirip çatlatıyor bence. Baska seylere illa ki faydası olmustur. Mesela arkadasım yaptı bu kürü 2. Kez uyguladı o ay gebe kaldı
İnşallah bende yarın ve pazar adet olmam da alırım güzel haber normal yolla gebe kalmayı istiyorum Bn de çok ilki tedaviyle olDu bir sene sürmüştü ama çok yıprandım. Aklıma kur filan da gelmedi ilaçlardan o yüzden dogal yolla nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere Ümmeti Muhammed denCanım kesinlikle öyle şifa ama herseye de iyi gelmeyebiliyor. Ben de polikistik over var zaten polikistik overlilere iyi gelmiyor bu kür. Fazla geliştirip çatlatıyor bence. Baska seylere illa ki faydası olmustur. Mesela arkadasım yaptı bu kürü 2. Kez uyguladı o ay gebe kaldı
Hmm olabilir canım pco için bi kur vardı galiba saracoglunun
Aminnn inşallah tez zamanda güzel haberler alırız canımİnşallah bende yarın ve pazar adet olmam da alırım güzel haber normal yolla gebe kalmayı istiyorum Bn de çok ilki tedaviyle olDu bir sene sürmüştü ama çok yıprandım. Aklıma kur filan da gelmedi ilaçlardan o yüzden dogal yolla nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere Ümmeti Muhammed den
Canım rahim filmi çekilmiş miydin. Onunla açılıyormuş tiksnikliklar. Bn cektitmistim ilki olmayıncaAminnn inşallah tez zamanda güzel haberler alırız canımbenim sorun pco değil de tek tüpümün olması. Onunda hafif tıkanık olması. Onunda çaresi yok olmazsa tüp bebek olcak Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
Bnm de önceden doktora gittiğimde hep sol tarafım dan yumurtluyordum solun daha aktif demişti doktorlar. Nasip canım inşallah dogslindan kalırsın canım. Bi dene ysptrmadysan rahim filmini tavsiye ederimCanım rahim filmi çekilmiş miydin. Onunla açılıyormuş tiksnikliklar. Bn cektitmistim ilki olmayınca