Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzenim 2 sene denedi olmadı bu kürü yaptı hamile kaldı. Bende yaptım ama olmadı

Bnm de önceden doktora gittiğimde hep sol tarafım dan yumurtluyordum solun daha aktif demişti doktorlar. Nasip canım inşallah dogslindan kalırsın canım. Bi dene ysptrmadysan rahim filmini tavsiye ederim
Bu ay çekileceğim canım. Adetten sonra. Eğer tüpüm tıkalı değilse bile tüpümün olduğu taraftan yumurtlama olmuyor çok tembel. Tüpümün olmadığı taraftan yumurtluyorum dktor da dediki tüpünün olmadığı taraftan yumurtladığın için gebelik gerçekleşmez. O yüzden ne kadar beklicem onu da bilmiyorum tüp açık olsa bile ordan yumurtlama olmuyor

Canım. Benim hep soldan Di dediğim gibi hep o taraf aktiftir. Rahim filminde doktor tıkanıklık varsa açılmıştir iyi demisti. Bnm hep solum ağrır yumurtlama döneminde. Klomen kullandığım ay bile sol aktiftir sağ da yumurtalar küçüktü ama yine de orda da gelişmişti yani hamile kaldım. Dogal olarak ilk defa hem sol hem sağ kasigim ağrıdı bu ay bnm bu kürü uyguladım saga da etki etti galiba. Olur canım inşallah rahim filmi çekilip hemen hamile kalan çok mutlaka dogal bi kur de dene o ay bnce canım olacak inşallah

Kuzenim 2 sene denedi olmadı bu kürü yaptı hamile kaldı. Bende yaptım ama olmadı
Ay ne güzel maşallah sevindim sağlıklı hayırlı olsun evadi. Bn de ilk kez yaptım kuru yarın bat günüm nasip kısmet bekliyorum heyecanla gerçi 3 gündür ağrım var yine de Rabbim ol der ve olur

Çook sağol canım ya inşallah amiinn . İşte senin hep solda gelişiyorya benim de hep sağda gelişiyor.bu ay klomen kullandım yine de sağda oldu düşün. sağda tüp yokya sol tüpte o yumurtayı kapamazmış. Peki sen Hamile kaldınmı daha önce bu kür ile mi kaldın canım yoksa rahim filminden sonra mı kalabildin

Canım benim 5 ay olmayınca erken davrandık biz yanlış doktora denk geldik paraci. Direkt iğne başladı dünyam döndü hatırlamak istemiyorum o günleri 3 ay öyle geçti. Sonra ara vardım rahim filmi çekildiğim ay kimyasal yaşadım. Sonra da rahim filmi ceken doktor
Bi iki ay sonra klomen yazdı ilk kullanisimda hamile kalmstm

Anladım canım, klomeni kullandığında bu kürü kullanırsak ağır gelirmi acaba

Ay ne güzel maşallah sevindim sağlıklı hayırlı olsun evadi. Bn de ilk kez yaptım kuru yarın bat günüm nasip kısmet bekliyorum heyecanla gerçi 3 gündür ağrım var yine de Rabbim ol der ve olur
Şimdi ilk çocuğu 4 yaşında üzerine birde yanlışlıkla 1 tane daha oldu beklersin gelmez şimdi 2 evladı var. Allah isteyen herkese nasip etsin

Şimdi ilk çocuğu 4 yaşında üzerine birde yanlışlıkla 1 tane daha oldu beklersin gelmez şimdi 2 evladı var. Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım o ilk ay hamile kalanlardan olmak isterim bu oki gün olmazsam test yaparım insallah

Canım bilmiyorum ki bence ilk ay kür dene olmadı sonra klomen derim. Çünkü Bn hiç kür filan doğal birşey denememistum o dönemde çok hayret ediyorum kendime
Tamam canım bu ay rahim filmi çekilicem klomen veremicek haliyle. Kür yapayım o zaman ikinci kez deniyim

Ben de bu ay hem rahim filmi çektirdim hem bu kürü uyguladım ovülasyonla takip ediyorum bugün bıraktım kürü 9 gün yaptım bugün yumurtlamayı gördüm ama yarın pik olacakmış gibi bugünü değerlendirdik yarını da değerlendircez gerisi nasip çikolata kistim var nolur dua edin isteyen herkeste bende artık sağlıklı hayırlı evlada kavuşalım tez zamanda

Rabbim tez zamanda sevinirsin seni canım hepimizi tutuyordur inşallah

İnşallah canım. Senin ilk mi olacak caniminssllah gebelik
Allah nasip ederse ikinci gebelik ama ilki gelişemedi kalbi durdu miniğimin 8 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım şimdi de çabalıyorum işte olsun diye

Son düzenleme:
Ne güzel söyleniyo ya ikinci gebelik :) Allahım nasip etsin sonuna kadar da sağlıkla götürsün olsa keşke

Ne güzel söyleniyo ya ikinci gebelik :) Allahım nasip etsin sonuna kadar da sağlıkla götürsün olsa keşke
Canım herşeyi zamanı var Rabbim sadece nasıl davranacağımızı ve bize kendimizi öğretmemizı istiyor. İmtihanda insanın eksiklikleri nâkisligi ortaya çıkıyor. Allah (cc) zaten bizi biliyor biz kendimizi bilmiyoruz

Olur canım inşallah yürekten iste vesile olsun bi kur inşallah hemen sana
İnşallah yürekten istiyorum zaten her duamda isteyen herkesi de katıyorum kendimle birlikte sorunsuz sıkıntısız tez zamanda diye bakalım artık çaba bizden takdir Allah’tan evlatla imtihan etmesin ama Rabbim kimseyi ne yokluğuyla ne hastalığıyla ne hayırsızlığıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…