- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
aa o ne işe yarıyor tam
Merhaba . Ben gecen 1 ay kullandim ayni anda sogan kürüde yaptim. Bu ay tekrar basladim ve 15 gun oldu kullaniyorum. Hormonlari duzenliyormus. Kiminde 1 ay da fayda veriyor kiminde 2 3 ayda. O yuzden devam ediyorum :)
Ben sabah kahvaltidan once sogan kürü yapiyorum. Kahvaltidan 2 saat sonrada testere disli aslan pencesini demliyorum. Ben aslanpencesini aldiktan sonra eve gelip biraz robottan geciyorum. Kuculuyo braz daha toz gibi degil ama. Sonra bir tatli kasigi kaynamis olan 1 su bardagindan birazcik daha fazla suyun icine atiyorum altni kisip agzini kapatip 7 dk bekliyorum. Sonra altini kapatik 1 2 dk da o sekilde bekleyip süzüyorum ılıyinca iciyorum. Ayni sekilde aksam yemegnden once ac karnina tekrar sogani icip yemekten 2 saat sonra tekrar bu cayi yapip iciyorum. Umarim anlasilir olmustur. Aklinza takilanlari sorabilirsiniz :) (testere disli aslan pencesi 30 gun uygulancak 15 gun degil. )Gunde nasil kullaniyorsunuz ?
Bu cevap bana mi bilmiyorum ama üstüme alındımBen seni Haziran başlığından tanıyorum canımben Mayıs ta bu kürü uyguladım ama ovulasyon testi kullanmamıştım. 13.gun başlayan ve 3gun süren şeffaf akıntım oldu. Bence o zaman yumurta çatlamıştı ama olumsuz oldu. Bu ay da incir havuç kürü yaptım. Ovulasyon testi de kullandım ancak 20.gun pik gördüm ve o şeffaf akıntı oldu. Bu aydan ümidim yok zaten. Benim yumurta geç gelişiyor. Yani bence tarçın bal çörek otu daha çok yaradı bana. Üstelik prolaktin i çok yükseltmiyor ve hazırlaması kolay. Ben 2 ay daha bunu denemeyi düşünüyorum. Senin de yumurta problemin varsa deneyebilirsin.
Ya evet cevapla demiştim a niye öyle oldu kiBu cevap bana mi bilmiyorum ama üstüme alındımbildiğim kadarıyla yumurtalarda bir problemim yok en azından 1,5 sene önce doktora gittiğimde bir sorun yok demişti. Evlenmeden önce genel kontrol için gitmiştim. O zamandan bu zamana değişmiş olabilir o nedenle yarın tekrar doktora gideceğim bakalım be diyecek
İnşallah canım. Ben de ilk gittiğim doktora gitmiyorum bu seferYa evet cevapla demiştim a niye öyle oldu kikadın doğumcular bazen ikinci gün hormon paneli ve yumurtalıkların durumuna bakıp yolluyor. İmkan varsa bir süre takip öneririm. Bende hiçbir sıkıntı olmadığını söylemişlerdi ama 3.ay başka bir Dr a gittiğimde dr 2-3gun arayla çağırıp yeterli gelişim olmadığını fark etti. İnşallah sende bir sıkıntı çıkmaz.
Harikasin sogan suyu kullanmaya korkuyorum bir kullandim olmadi sadece testere kullancam yani regle zamaninda da kullansam bosey olmaz demiBen sabah kahvaltidan once sogan kürü yapiyorum. Kahvaltidan 2 saat sonrada testere disli aslan pencesini demliyorum. Ben aslanpencesini aldiktan sonra eve gelip biraz robottan geciyorum. Kuculuyo braz daha toz gibi degil ama. Sonra bir tatli kasigi kaynamis olan 1 su bardagindan birazcik daha fazla suyun icine atiyorum altni kisip agzini kapatip 7 dk bekliyorum. Sonra altini kapatik 1 2 dk da o sekilde bekleyip süzüyorum ılıyinca iciyorum. Ayni sekilde aksam yemegnden once ac karnina tekrar sogani icip yemekten 2 saat sonra tekrar bu cayi yapip iciyorum. Umarim anlasilir olmustur. Aklinza takilanlari sorabilirsiniz :) (testere disli aslan pencesi 30 gun uygulancak 15 gun degil. )
Soğan suyu benim icin normal cay gibi alistim. Kistin varsa mutlka baslamalisin.Harikasin sogan suyu kullanmaya korkuyorum bir kullandim olmadi sadece testere kullancam yani regle zamaninda da kullansam bosey olmaz demibirde ne kadar suya atiyorsun aceba bir bardak cikmasi icin
Cok tesekkur edeeim harika anlattin bende baslayali iki gun oldu buharlastigini anladim sadece yarim bardak cikiyor cok aci oldugu icin balla katip iciyorum umarim ise yararSoğan suyu benim icin normal cay gibi alistim. Kistin varsa mutlka baslamalisin.
Testere disli aslan pencesini ben goz karari yapiyorum. Yani pakette tam yaprak yaprak ben onu evde braz robottan geciyorum kuru nana gibi ama ufaltmadan biraz kucultuyorum. Dolu 1 tatli kasigi kaynamis suyun icine atiyorum. ( ben 1 su bardagindan 2 parmak fazla su koyuyorum cunku kaynadikca buharlasio ) aklina ne takilirsa sorabilirsin. Ben adetliykende iciyorum aslan pencesini. Bir ay kullandiktan sonra 1 hafta fln ara verdim. Tekrar basladim.:) umarim aciklayici olmustur takildigin yerde dedigim gibi sorablirsin :)
Insallah canim. Rica ederimCok tesekkur edeeim harika anlattin bende baslayali iki gun oldu buharlastigini anladim sadece yarim bardak cikiyor cok aci oldugu icin balla katip iciyorum umarim ise yarar
Insallah canim. Rica ederimama bence bal katma. Bana hic aci gelmiyo acikcasi. Biraz ılınmasını bekle ve tek dikişte iç. Icine bal seker limon katilmamasi lazim. Insallah tez zamanda guzel haberler aliriz
Tmm cnmoyle bos deniycem birde tadi kotu biraz sagol Canim tam baslayamadim duzene koycam insallah
siliklesmeye baslayinca canimKizlar piki testle anliyoruz da catlama oldugunu nasil anliyoruz?
Cok sagol canimm, oyle pik kalirsa catlamadi demek yani?siliklesmeye baslayinca canim
amin canim cok sagol。 en koyu pik ya ertesi gun siliklesmeye basliyo ilk zamankigibi。bugun mu pik seninCok sagol canimm, oyle pik kalirsa catlamadi demek yani?
Bu arada tum konuyu okudum, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Yok benim adetin bugun bitiyor, gelecek hafta normalde.amin canim cok sagol。 en koyu pik ya ertesi gun siliklesmeye basliyo ilk zamankigibi。bugun mu pik senin
umarim hayirlisi olur hakkinda。bu konuda bilirkisi merveYok benim adetin bugun bitiyor, gelecek hafta normalde.
Dogum kontrol hapini birakmadan mr cekindim, yumurtaliklarim cok kucuk cikti, normalin yarisi kadar, doktorum dogum kontrol hapinin etkisi dedi ama yumurtladigima emin olmak icin bir kac ay test yapacagim, bakalimm
Amin canim sagol :)umarim hayirlisi olur hakkinda。bu konuda bilirkisi mervebakalim o ne diyecek