Riskli durumu olanın zaten ekstra araştırması lazım bin tane kür var uyarısız blog sitelerinde. Ama yazayım yine de.Konunun altına not olarak girmek ister misin bu bilgiyi? Bence bilmeyenler için daha da kötü olabilir. Eleştiri değil yanlış anlama sakın. Benim gibi her duyduğunu yapanlar için uyarı olarak yaz bence.
valla arkdasta oyle idi igne ilacli。 hatta yumurtalik zarar gorunce kemoterapide klinikte yumurta dondurmuslardi allah ol der olur stres yapmaAmin ama ben artik yolun sonundayim 6 aydir adet gormuyorum
kabullendim artik rabbim ol derse olurvalla arkdasta oyle idi igne ilacli。 hatta yumurtalik zarar gorunce kemoterapide klinikte yumurta dondurmuslardi allah ol der olur stres yapma
Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Kimsenin kucagini bos birakmasin.
Yumurtlama gününü biliyo musun?merve Canm merhaba bu kür yüzünden mi adetim gecikti sence ? Sayfamda bunu yasayan varmi hiç soyeldiler mj ? Bugun 4. Gun ama bisey yok testelrim de negatif
Tam emin değilim bugün normalde adetimin artk bitmesi gerekiyordu 4. Gün normalde ve bugun sadece cok az kavemsi bi akinri vardi su an beyaz yine o da yokYumurtlama gününü biliyo musun?
Canısı ben bu kürden sonra korktum her şeyden hiç bilgim yok. Ama onla ilgiliKizlar testere disli aslan pencesi hakkinda bilgisi olan varmi ?
Bu kurden sonra bisey oldumu pekiCanısı ben bu kürden sonra korktum her şeyden hiç bilgim yok. Ama onla ilgili-Yagmur- konu açmıştı sanırım.
Bişey olanımız yok henüzBu kurden sonra bisey oldumu peki
Bişey olanımız yok henüz
Her şey normalse dene aklında kalmasın. Ama bir şeyler yaptıkça da beklenti artıyo, stres artıyo.Ayy hangisinden umitlensek anlamadim kirk bin tane sey varIbrahim saracoglunun calisaniyla konustum testere disli aslan pencesi onerdi bakalim deniycem
Her şey normalse dene aklında kalmasın. Ama bir şeyler yaptıkça da beklenti artıyo, stres artıyo.
Ah bi rahatlayabilsek olacak amaHayirlisi artik yoruldum vallah
Ah bi rahatlayabilsek olacak ama
Merhaba . Ben gecen 1 ay kullandim ayni anda sogan kürüde yaptim. Bu ay tekrar basladim ve 15 gun oldu kullaniyorum. Hormonlari duzenliyormus. Kiminde 1 ay da fayda veriyor kiminde 2 3 ayda. O yuzden devam ediyorum :)Kizlar testere disli aslan pencesi hakkinda bilgisi olan varmi ?
Ayy hangisinden umitlensek anlamadim kirk bin tane sey varIbrahim saracoglunun calisaniyla konustum testere disli aslan pencesi onerdi bakalim deniycem