Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konunun altına not olarak girmek ister misin bu bilgiyi? Bence bilmeyenler için daha da kötü olabilir. Eleştiri değil yanlış anlama sakın. Benim gibi her duyduğunu yapanlar için uyarı olarak yaz bence.
Riskli durumu olanın zaten ekstra araştırması lazım bin tane kür var uyarısız blog sitelerinde. Ama yazayım yine de.

merve Canm merhaba bu kür yüzünden mi adetim gecikti sence ? Sayfamda bunu yasayan varmi hiç soyeldiler mj ? Bugun 4. Gun ama bisey yok testelrim de negatif

Yumurtlama gününü biliyo musun?
Tam emin değilim bugün normalde adetimin artk bitmesi gerekiyordu 4. Gün normalde ve bugun sadece cok az kavemsi bi akinri vardi su an beyaz yine o da yok

Ayy hangisinden umitlensek anlamadim kirk bin tane sey var Ibrahim saracoglunun calisaniyla konustum testere disli aslan pencesi onerdi bakalim deniycem
Her şey normalse dene aklında kalmasın. Ama bir şeyler yaptıkça da beklenti artıyo, stres artıyo.

Kizlar testere disli aslan pencesi hakkinda bilgisi olan varmi ?
Merhaba . Ben gecen 1 ay kullandim ayni anda sogan kürüde yaptim. Bu ay tekrar basladim ve 15 gun oldu kullaniyorum. Hormonlari duzenliyormus. Kiminde 1 ay da fayda veriyor kiminde 2 3 ayda. O yuzden devam ediyorum :)

Hiç bir düzensizliği olmayanlar için de önerilir mi bu? Soğan kürüne göre daha masum geldi de bana belki deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…