Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vaaay çok güzel şimdilik düzenli artışa da bakalım inşallah. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Hemmen ya mübdi çekiyorum gebeliğinin devamı için. 🤲🏻
canimsin valla niye。bilmiyorum senin bilgilerine cok guveniyorum kadin dogum dr gibisin gozumde 😂ya muddi ne kadar ne icin cekiyoruz bilmiyprum bende yapayim。bendende sana furkan ve meryem suresi🙏😊😊

Cesu38 Cesu38 sen hamilemisin ? En son hamile kalmak istedigini gormustum denedin mi kurleri ?
evet canim yeni daha hic bi kur yapmadim 1 bucuk ay biraktim。 ara kanamalar falan korkuttu beni。 2 gun pik degerlendirdim catlamada degerlendiremedim。 ev tasidim ne imkanim oldu ne dusuncem esime sove saya ev temizle topla yerlestir kafamda dusuncesi kalmadi herhalde ondan olmustur kendimi dinlemeye falan hic imkanim olmadi

canimsin valla niye。bilmiyorum senin bilgilerine cok guveniyorum kadin dogum dr gibisin gozumde 😂ya muddi ne kadar ne icin cekiyoruz bilmiyprum bende yapayim。bendende sana furkan ve meryem suresi🙏😊😊
Burda bu konularda bilgili bi arkadaştan öğrendim gebeliğin devamı için ya mübdi esması çekilirmiş 99 ben yüz yapıyom tabi. Sen de mümkünse günlük çek. Ayrıca tüm güzel sözlerin için de çok çook teşekkür ederim. 🥰😍😘😘

38 yasinda erken menepoz teshisi kondu.Fsh 90'larda doktorlar hic sansimin olmadigini soyledi.3 defa tup bebek tedavisi gordum ilk ikisinde yumurta bile olusmadi.Sonra bu forumda bu kure denk geldim.3.tedavi oncesi uyguladim ve 3 yumurtam olustu ama malesef tedavi sirasinda babami kaybettim ve yumurtalar bir anda kayboldu.Yani kisaca ben bu kurun yumurta artisinda etkili oldugunu dusunuyorum ama dikkatli olmakta fayda var kist olusumu yapabiliyor.

38 yasinda erken menepoz teshisi kondu.Fsh 90'larda doktorlar hic sansimin olmadigini soyledi.3 defa tup bebek tedavisi gordum ilk ikisinde yumurta bile olusmadi.Sonra bu forumda bu kure denk geldim.3.tedavi oncesi uyguladim ve 3 yumurtam olustu ama malesef tedavi sirasinda babami kaybettim ve yumurtalar bir anda kayboldu.Yani kisaca ben bu kurun yumurta artisinda etkili oldugunu dusunuyorum ama dikkatli olmakta fayda var kist olusumu yapabiliyor.
basiniz sagolsun🙏

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun babacığınızın. Yazdığınız için çok teşekkürler 🤗🥰

evet canim yeni daha hic bi kur yapmadim 1 bucuk ay biraktim。 ara kanamalar falan korkuttu beni。 2 gun pik degerlendirdim catlamada degerlendiremedim。 ev tasidim ne imkanim oldu ne dusuncem esime sove saya ev temizle topla yerlestir kafamda dusuncesi kalmadi herhalde ondan olmustur kendimi dinlemeye falan hic imkanim olmadi
Ay taşınayım mı ben de napayım. :KK70:

Yaa demekki dusunmemek gerek Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin 🥳cok mutlu oldum adina 🥰

➡️10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡️10 çay kaşığı tarçın
➡️10 yemek kaşığı organik bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.

Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
🌸🌸🌸🌸🌸
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
🌷🌷🌷🌷🌷
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım. 🤗
:anneadayı:
İyi akşamlar canım. Bu karışım pkolu olanlarda da etkili mi birde insülin direnci veya şekeri olanlara zarar verir mi? Mesela incir kürü hem prolaktini yükseltiyor hemde şekeri.

İyi akşamlar canım. Bu karışım pkolu olanlarda da etkili mi birde insülin direnci veya şekeri olanlara zarar verir mi? Mesela incir kürü hem prolaktini yükseltiyor hemde şekeri.
Bu da prolaktini yüksebilir tarçından sebep. Şeker ve insülin direnciyle ilgili fikrim yok ama sakıncalı olabilir. Bu kürle ilgli biraz araştırma yap mutlaka. Ben her şey normal diye denemiştim.

Bu da prolaktini yüksebilir tarçından sebep. Şeker ve insülin direnciyle ilgili fikrim yok ama sakıncalı olabilir. Bu kürle ilgli biraz araştırma yap mutlaka. Ben her şey normal diye denemiştim.
Konunun altına not olarak girmek ister misin bu bilgiyi? Bence bilmeyenler için daha da kötü olabilir. Eleştiri değil yanlış anlama sakın. Benim gibi her duyduğunu yapanlar için uyarı olarak yaz bence.

X