Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar ben bisiy sormak istiyorum ben bunay femara kullandimm ve ilaç bittikten 3gun sonra doktora girdim 2 yumurta oluşmuş haftaya yine gel bakalım dedi dün giddim 2den daha fazla yumurtam oluşmuş ama buyumemis 10 gunsonra yine gel bakalım kendisinden buyurmundiye bende bu karışımı gördüm dün başladım doktora gidedne kadar kullanicam buda 10gun oluyor sizce etki eder mi yoksa aded olduktan sonraki yenmeli hatta dün yemeye başladım dan beri hafif ağrılar oluyor şimdiden cevap için teşekkürler biraz geç oldu ama yeni gördüm konuşmaları

İlaç kullanıyosan kullanma bunu kesinlikle kist yapar.

Adet olduktan sonra yenmeli bu da yumurta geliştiriyor çünkü. Yumurta da regl dönemi gelişmeye başlıyor zaten.

beybigörl benim ayin 23. De bayram gunu yani bitti kür denemem. O gunden beridir akintim çok hep yumurtlamada.olan o seffaf akinti var kac gundur bazen de beyaz. Pik gecti degerlendirdm arti bir günden bir gune yine değerlendiriyorum ne olur ne olmaz diye merak ettiğim bu akinti kür den dolayimidir yasadin mi ?

Evet kür yapmıştır bende de olmuştu. Bekleyelim bakalım

İlaç kullanıyosan kullanma bunu kesinlikle kist yapar.
Sadece q folin kullanıyorum başka birsey yok ya zeten yumurtalar büyümedi 10 gün sonra gel bakalım kendilinden buyuycekmi dedi bu kuru hocam ada sordum kullanabilirsin dedi ama sizde sormak istedim 10 günü değerlendirmek istedim hafif hafif ağrılardan başladı kaşıklar da inşallah kötü bir sonuç almam

Adet olduktan sonra yenmeli bu da yumurta geliştiriyor çünkü. Yumurta da regl dönemi gelişmeye başlıyor zaten.
Sorun orda zaten benimkiler gelişmiyor ben de bu 10 günü değerlendir mek istedim eğer bu ayda olmassa klomen başlıcam oda olmadi Allah kerim

Sorun orda zaten benimkiler gelişmiyor ben de bu 10 günü değerlendir mek istedim eğer bu ayda olmassa klomen başlıcam oda olmadi Allah kerim
Biraz da karışıkmış durumun ama bu bende ara kanama filan yaptı biraz korkuyorum.

Biraz da karışıkmış durumun ama bu bende ara kanama filan yaptı biraz korkuyorum. ☹
Anladım canım evet biraz karışık içtiğinden beri sol kastigimda ağrı batma oluyor bazı yazıları okudum. Kist felan diyor bir kişi amelaata kadar gidmis o yüzden yazdım herkeze etki edicek diye birsey yok ama insan ümitle yapiyor

Öyle canım. Şimdi ben hiç bir şey yapmadım iki aydır reglim bitmedi on günü geçti. Hep bir uğraş dert yani.

Bunu denemeyi düşünüyorum. Gebe kalamazsam sıra bunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…