- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.423
- 33
Yok yok yapma bekle. Bence 13.gün yapinsallah ama bildigin adet agrilari hayirlisi bakalim bugun yapayim belki varsa silikte olsa cikar dedim sonra tek gorurum cizgiyi moralim bozulur diye korktum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yok yapma bekle. Bence 13.gün yapinsallah ama bildigin adet agrilari hayirlisi bakalim bugun yapayim belki varsa silikte olsa cikar dedim sonra tek gorurum cizgiyi moralim bozulur diye korktum
az once burda gordum gaza geldim yapacaktim hemen kalktim balkonumda minik bi tabak var iki kedi gelir yer gider onlara biseyler koydum kafami dagittim hemenYok yok yapma bekle. Bence 13.gün yap
merve de yok Ben. cesaret edip test yapamadimEe kızlar bu kütle hamile kalan oldumu bende tutmadı galiba
Mervemmmmmmm sendemi ban yedin kız özledimmmmmmmmKutusunda ya da icindeki uygulama kağıdında filan yazıyo mu?
Zeynep tutmadi mi benimde tutmadı hastalandımEe kızlar bu kütle hamile kalan oldumu bende tutmadı galiba
herkes hasta ben niye olamadimkiZeynep tutmadi mi benimde tutmadı hastalandım
herkes hasta ben niye olamadimki
E daha güzel işte tam dua vakti iste bol bol belki hiç adet olmayacaksın...
benim de temennim O ama normal degilki ovulasyonda pik in 15. gunu bitti. hasta olmadim test negatif. eger bebek yoksa 14. gun olmasi lazimdi. varsa niye negatif. kafamda deli sorularE daha güzel işte tam dua vakti iste bol bol belki hiç adet olmayacaksın...
geç döllenme olmuş olabilir mi acababenim de temennim O ama normal degilki ovulasyonda pik in 15. gunu bitti. hasta olmadim test negatif. eger bebek yoksa 14. gun olmasi lazimdi. varsa niye negatif. kafamda deli sorular
bilmemki ins oyledir 18 nisanda catladi yinede xikmasi lazimdi idrarda diye dusunuyorumgeç döllenme olmuş olabilir mi acaba
hiç bir belirti yakaladin mi bari implantasyon gibi mesela göğüs ağrısı falanbilmemki ins oyledir 18 nisanda catladi yinede xikmasi lazimdi idrarda diye dusunuyorum
gogus aggrim var kasimlarimda batma belimde agri nude bundan yaklasik 1 hafta falan. once kahverengi akinti geldi adet basliyor sandim. bu belirtilwr zaten ikisindede var ya acayip kafam karisik yasak bitsin olmazsa kan verecem. ilcede yasamanin sikkntisi bunlar bi ozel hastane bile yokhiç bir belirti yakaladin mi bari implantasyon gibi mesela göğüs ağrısı falan
Bende ilçede yaşıyorum zor bir durum aile hekimine falan gitseydin keşke bir kan versen için rahat olurdu kahverengi lekelenme büyük bir belirti aslında onu hafife almagogus aggrim var kasimlarimda batma belimde agri nude bundan yaklasik 1 hafta falan. once kahverengi akinti geldi adet basliyor sandim. bu belirtilwr zaten ikisindede var ya acayip kafam karisik yasak bitsin olmazsa kan verecem. ilcede yasamanin sikkntisi bunlar bi ozel hastane bile yok
valla O leke umutlandirmadi desem yalan olur. su 31 il yasagi bitsin ilk isim zaten. ocak ayinda dusugum var O kadar kan vermeye gittim ki artik cekiniyorumdaBende ilçede yaşıyorum zor bir durum aile hekimine falan gitseydin keşke bir kan versen için rahat olurdu kahverengi lekelenme büyük bir belirti aslında onu hafife alma
Ahhh ahhh yerinde olsam da çekinmek değil göbek ata ata giderimvalla O leke umutlandirmadi desem yalan olur. su 31 il yasagi bitsin ilk isim zaten. ocak ayinda dusugum var O kadar kan vermeye gittim ki artik cekiniyorumda
hcg tekrar dusene kadar gittim sonrasinda yine gittim kadin suratima bakiyo oyle yeminle. sen yerimde olmada direk idrarda pozitifi gorerek git insallah en taking zaman daAhhh ahhh yerinde olsam da çekinmek değil göbek ata ata giderim
Amin arkadaşım amin ne güzel dua ettin öyle bir an önce al haberini de olumlu olumlu bizlere de haber et inşallah için içini yiyordur şimdi senin durumunda olmakta kötu be uyku tutmuyor dur seni şimdihcg tekrar dusene kadar gittim sonrasinda yine gittim kadin suratima bakiyo oyle yeminle. sen yerimde olmada direk idrarda pozitifi gorerek git insallah en taking zaman da