- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.422
- 33
Regl bence bakcaz bakalım kesiliyo mu.Bildiğin regli kanaması mı canımm yerleşme faln mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl bence bakcaz bakalım kesiliyo mu.Bildiğin regli kanaması mı canımm yerleşme faln mı acaba
Hayırlısı olsun inşallahRegl bence bakcaz bakalım kesiliyo mu.
hadi ya 14 gun oldumukiCesu38 regl oldum.
Olmadı işte ☹hadi ya 14 gun oldumuki
sasirdim ya regl degilsin yada 14gun hikayeOlmadı işte ☹
Pik günü sayarsak bugün 14 oluyo.sasirdim ya regl degilsin yada 14gun hikaye
hayirli ne diyim iiionsallahhhhh yerlesmedirPik günü sayarsak bugün 14 oluyo.
yaz bari sonucunucuma günü bende başlıyorum bal tarçın çörek otuna
hadi bakalım hayırlısı olur hepimiz için inşallah
tabiki kuzucumyaz bari sonucunu
Yok ya dün akşam test yaptım geldi testlerim olsa silik milik çıkardı hiç bir şey yok.hayirli ne diyim iiionsallahhhhh yerlesmedir
benimde adet onxesi baslayan bel agrilarim basladi bu ayda bosa calistik。 o degil bosu bosuna kaynanamda kaldimyaYok ya dün akşam test yaptım geldi testlerim olsa silik milik çıkardı hiç bir şey yok.
bizde ise yaramadi pek ama kisiye gore degisiyo istetabiki kuzucum
gerçi bizdeki erkek infetilitesi ama bellimi olur
kaliteli yumurta yapalım önce
Ben öncesinde takip etmemiştim. 16. Gün 9unda yumurtlama oldu. Bugün de regl oldum.Çörek otu bal tarçın karışımı kullandıktan kaç gün sonra yumurtlama oldu kızlar daha önceki aylara göre değişim oldu mu
Ben test yapmadım ama aynıydı bence, sadece daha uzun sürdü sanki yumurtlamam ve ağrısıÇörek otu bal tarçın karışımı kullandıktan kaç gün sonra yumurtlama oldu kızlar daha önceki aylara göre değişim oldu mu
Hm anladım canım hayırlısı bir dahaki aya inş, benim normalde yumurtlamam geç oluyor bu sefer ne olacak çok merak ediyorumBen öncesinde takip etmemiştim. 16. Gün 9unda yumurtlama oldu. Bugün de regl oldum.
Anladım teşekkürler umarım bian önce olur bende deBen test yapmadım ama aynıydı bence, sadece daha uzun sürdü sanki yumurtlamam ve ağrısı
Hayırlısı.Hm anladım canım hayırlısı bir dahaki aya inş, benim normalde yumurtlamam geç oluyor bu sefer ne olacak çok merak ediyorum