- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.423
- 33
Evet canım. Her şey aynı sen nasılsın?merveee yasiyormusun kizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Her şey aynı sen nasılsın?merveee yasiyormusun kizzz
iyiyim bende kayboldun alismisim ozluyorumEvet canım. Her şey aynı sen nasılsın?
Gebelik topiklerine yazmamaya calışıyorum. Varsa yoksa BDV.iyiyim bende kayboldun alismisim ozluyorum
bende oyle genelde aldatan kocalar okuyirum sanki bu psikoloji daha vahimGebelik topiklerine yazmamaya calışıyorum. Varsa yoksa BDV.
Benimki aldatabiliyosa aldatsın hodri meydan.bende oyle genelde aldatan kocalar okuyirum sanki bu psikoloji daha vahim
aman allah korusun da bdv kinulari hep ayniBenimki aldatabiliyosa aldatsın hodri meydan.
Azimle geliyo fakeler ısrarla.aman allah korusun da bdv kinulari hep ayni
gorumcelerle aldatan kocalar olumune kapisiyo adetin kacinci gunundesinAzimle geliyo fakeler ısrarla.
4.günüm olacak 25igorumcelerle aldatan kocalar olumune kapisiyo adetin kacinci gunundesin
hadi ramazandanda yirttin4.günüm olacak 25i
Hep böyle olur benim. Ilk hafta oryantasyon gibi regl denk gelir.hadi ramazandanda yirttin
bende dun kahverengi akonti gelince tutmam dedim devami gelmediHep böyle olur benim. Ilk hafta oryantasyon gibi regl denk gelir.
Ayyy sen bir daha hiç kullanma bir şey. Insallah bu ay gelsin.bende dun kahverengi akonti gelince tutmam dedim devami gelmedi
sanmiyorum bu ay oldugunu tum adet belirtileri var ama adet butsin bise kullanmayacam soz verdim kendimeAyyy sen bir daha hiç kullanma bir şey. Insallah bu ay gelsin.
uyusuk uyusuk oturuyom oyle iyiyim herhalde sen naptin bebekCesu38 Nasılsın canısı?
Ben de ramazan başlamadı henüz takılıyorum öyle bos boş.uyusuk uyusuk oturuyom oyle iyiyim herhalde sen naptin bebek
ben her gun adet agrisi yasayip acaba yarin tutarmiyim diyorum amabiliyorumki daha 11. gunBen de ramazan başlamadı henüz takılıyorum öyle bos boş.
Iyi iyi hayırlı ağrılardır innnşallah. Ortalık da düzeliyor inşallah.ben her gun adet agrisi yasayip acaba yarin tutarmiyim diyorum amabiliyorumki daha 11. gun
insallah ama bildigin adet agrilari hayirlisi bakalim bugun yapayim belki varsa silikte olsa cikar dedim sonra tek gorurum cizgiyi moralim bozulur diye korktumIyi iyi hayırlı ağrılardır innnşallah. Ortalık da düzeliyor inşallah.