- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac tane kur var hangisini denesek
[/QUO
Vesilemiz hangisi acaba
biz lekelenme olunca biraktik ama leke bizi birakmiyoBende denemiştim bu kürü lekelenme yaşayıp bir hafta sonra regl olmuştum şimdi sizleri okuyup heves ettim tekrar denesem mi diye
Her defasında da umutlanmasi cabasibiz lekelenme olunca biraktik ama leke bizi birakmiyo
oyle valla ama kendime soz verdim artik incirmis havucmus corekotuymus tobe akisina birakacamHer defasında da umutlanmasi cabasi
Tam öyle diyorum yeni bir kür karşıma çıkıyoroyle valla ama kendime soz verdim artik incirmis havucmus corekotuymus tobe akisina birakacam
incir yapmayacam dedim tam bu kur cikti ayni valla。sadece su kanamalar canimi sikiyo iste hala lekeler bitmiuo nedenseTam öyle diyorum yeni bir kür karşıma çıkıyor
Neden oluyor acaba bu lekeler gerçekten merak ediyorum geleceksen adet gibi gel niye bizi ugrastiriyorsun yudum yudum gelipincir yapmayacam dedim tam bu kur cikti ayni valla。sadece su kanamalar canimi sikiyo iste hala lekeler bitmiuo nedense
sizindemi uzun surdu。 ben dusukten sonra toparlayamadim diye ona bagladim ama。 dun bi saglikci arkadasa sordum bikac ay normal kanama mat ise sikintiyok eger parlak kan ise sorun dedi。yasaklar kalksa memlekete gidecem hemen draNeden oluyor acaba bu lekeler gerçekten merak ediyorum geleceksen adet gibi gel niye bizi ugrastiriyorsun yudum yudum gelip
Ben bu kürü yaptigimda olmuştu iki üç gün olup kesilmişti sonra da adetim geldi ve Pembe akıntı sekilindeydisizindemi uzun surdu。 ben dusukten sonra toparlayamadim diye ona bagladim ama。 dun bi saglikci arkadasa sordum bikac ay normal kanama mat ise sikintiyok eger parlak kan ise sorun dedi。yasaklar kalksa memlekete gidecem hemen dra
Tek tek denemek lazım. Hepsini ayni anda yapmayın kist mist olmasın.kac tane kur var hangisini denesek
sikinti bende demekkiBen bu kürü yaptigimda olmuştu iki üç gün olup kesilmişti sonra da adetim geldi ve Pembe akıntı sekilindeydi
Uzun mu sürüyor senin ki önemli birşey değildir inşallahsikinti bende demekki
Adetimi bekliyorum yavas yavas yapcamTek tek denemek lazım. Hepsini ayni anda yapmayın kist mist olmasın.
hergun var sannirim miyom xikmisti ya ondan ya dusukten adet baslangici gibi hergunUzun mu sürüyor senin ki önemli birşey değildir inşallah
Canım bende geçen aylarda gördüm bu kürü denemek istiyorum ama kist falan yapar diye korkuyorum öyle yazanları görmüştüm çünküTek tek denemek lazım. Hepsini ayni anda yapmayın kist mist olmasın.
Bu bende ve sucelikte ara lekelenme yaptı Ay her seyine olumsuz yorum yapıyo oldum ben deCanım bende geçen aylarda gördüm bu kürü denemek istiyorum ama kist falan yapar diye korkuyorum öyle yazanları görmüştüm çünkü
Yok canım sıkıntı yok yardımcı oluyoruz birbimizeBu bende ve sucelikte ara lekelenme yaptı Ay her seyine olumsuz yorum yapıyo oldum ben de