Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde sıkıntı yok. Ovülasyon testi o kadar çok yaptım ki ilk aydan beri artık doktorum bırak dedi iki aydır yapmıyorum gün aşırı olacak şekilde ilerliyoruz benim sağ yumurtalıkta 3 cm kist var dedi ama solda yumurta gelişiyor ve güzel dedi o yüzden soğan kürü yaptım ama kontrole gidemedim virüs yüzünden bu ay da boş durmayım dedim hayıt çayı içiyorum dün yumurtladığımı hissettim Allahtan hayırlısı artık

Eşimde sıkıntı yok. Ovülasyon testi o kadar çok yaptım ki ilk aydan beri artık doktorum bırak dedi iki aydır yapmıyorum gün aşırı olacak şekilde ilerliyoruz benim sağ yumurtalıkta 3 cm kist var dedi ama solda yumurta gelişiyor ve güzel dedi o yüzden soğan kürü yaptım ama kontrole gidemedim virüs yüzünden bu ay da boş durmayım dedim hayıt çayı içiyorum dün yumurtladığımı hissettim Allahtan hayırlısı artık
Ne zamandır evlisin?

Daha çok yeni yani. Bence hiç bir sey yapma esinde de sorun yoksa senin yumurta da gelişiyorsa bu kürü yapma mesela belki kisti de büyütür. 🤷🏻‍♀️

hepsi sonuçta doğal şeyler zararı olmaz diye düşünüyodum olmazsa doktora mesaj atayım 🤔 o da endişeliyim diye kızıyor genel olarak ama yaşım 32 çok geç kalmak istemiyorum

hepsi sonuçta doğal şeyler zararı olmaz diye düşünüyodum olmazsa doktora mesaj atayım 🤔 o da endişeliyim diye kızıyor genel olarak ama yaşım 32 çok geç kalmak istemiyorum
Evet ama bastan bu kadar sey yaparsan stresten kurtulamazsın. Mesela bu kürde tarçın prolaktini yükseltebiliyormuş. Benim degerlerim iyiydi ben rahatlıkla yapıyorum. Ama bir ay yapcam bunu. Diger yaptığın şeylerin de neye etki ettigini hangi hormonla oynadığını bilmek lazım. 🤗

Hayırlısı ya cidden. Geçen bir arkadaşım aradı hamileyim ne yapacağımı şaşırdım şimdi hiç zamanı değildi diye yakındı benim isteğimi bilmiyordu. Ama işte Rabbim kimini öyle imtihan ediyor kimimizi böyle. Telefonu kapattım ağladım ama işte elden bişey gelmiyor dua ediyorum sadece burda benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar var en azından. Çünkü diğer türlü insanlar anlamıyor

Hayırlısı ya cidden. Geçen bir arkadaşım aradı hamileyim ne yapacağımı şaşırdım şimdi hiç zamanı değildi diye yakındı benim isteğimi bilmiyordu. Ama işte Rabbim kimini öyle imtihan ediyor kimimizi böyle. Telefonu kapattım ağladım ama işte elden bişey gelmiyor dua ediyorum sadece burda benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar var en azından. Çünkü diğer türlü insanlar anlamıyor
Ağlama. Ben de soranla kavga eder oldum artık. Sorma bak bir şey olursa ararım ben haber veririm sana diyorum büyük kuzenlere filan. Hala tam telefonu kapatacakken ee bi sey var mi diyo çıldırıyorum. 🤦🏻‍♀️

Bugün 6.gündü sanırım sıkıldım bu işten. Bakalım bu enerji düşüklüğüyle faydası olacak mı 😑

Kızlar sat üzerinden 50 gün geçti adet olmadım. Pco var bende ve hep geç adet olurum. Sizce yumurtlama var mı?

Eklentiler

• 6BD956DF-7D1D-40F3-AD2F-BBEA293391A5.jpeg
    6BD956DF-7D1D-40F3-AD2F-BBEA293391A5.jpeg
    68,5 KB · Görüntüleme: 49
X