- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Aman dert bölümüne girmicem hep ordan ban yiyorum nasıl gidiyor bal zencefil çörek otu :)Ben de her gün o ince çizgi üzerinde geziniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman dert bölümüne girmicem hep ordan ban yiyorum nasıl gidiyor bal zencefil çörek otu :)Ben de her gün o ince çizgi üzerinde geziniyorum
Zebcefil yok tarçın var iyi su anAman dert bölümüne girmicem hep ordan ban yiyorum nasıl gidiyor bal zencefil çörek otu :)
Kaçıncı günün desin kürünZebcefil yok tarçın var iyi su an
4 canısıKaçıncı günün desin kürün
Varmı bir gelişme peki?4 canısı
Bilmem ki reglim hala bitince bakcaz bakalım ovulasyon boyle koyu koyu mu olur nasıl olurVarmı bir gelişme peki?
haber verBilmem ki reglim hala bitince bakcaz bakalım ovulasyon boyle koyu koyu mu olur nasıl olur
Yazcam hep burda.haber ver
yazzz kız :)))) foto da paylasYazcam hep burda.
Ayıpsın tabi paylaşırım. bi de ovuya topik acarmişımyazzz kız :)))) foto da paylas
yok canım daha neler :)))Ayıpsın tabi paylaşırım. bi de ovuya topik acarmişım
Bunu bu gece burda gordük biri 10 tane ayni konudan açtı ya.yok canım daha neler :)))
delirmiş mi yahu...Bunu bu gece burda gordük biri 10 tane ayni konudan açtı ya.
sıkı takipçinim aplaaaVe 5.gün de kürümden yedim.
Seviyom kız senisıkı takipçinim aplaaa
Çok fazla şey yaomak da stresi arttırır. Dengeli ilerlemek lazım.Geçen ay soğan kürü yapmıştım bu ay da hayıt çayı içiyorum sabah akşam her sabah iki tane incir yiyorum eşime de muz fındık incir keçiboynuzu özlü süt yapıyorum her gün manyak olduk evde artık bu ay da olmazsa diğer ay bu kürü yaparım eşime de keçiboynuzu kürü yaparım bi arkadaşın dediği gibi çimento iyi gelir deseler çuvalla alacak durumdayız Allahım hemen doldursa kucağımızı
Eşin test verdi mi? Ovulasyon testi yapıyo musun?Her aya bir kür olacak şekilde ilerliyorum Bir an önce olsun istiyoruz işte 9 ay oldu ilk aydan beri o kadar heyecanlıyım ki düşünmeden edemiyorum