Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin amin bebis olsun hepizede 。 corekotunu merak ediyodum ogutulmeden olurmu diye aktarda 5 tlye varmis zaten ogutulmusu
Işte ben aktara gidemedim marketteki normaliyle.yaptım çiğniyom failan ilginç bi tat. Bi de çoğu seyde plasebo etkisi tam oluşursa fayda edeceğini düşünüyorum. 🤣🤣

Ovulasyon testiyle deneyin tavsiyem bende pco var genelde 30-31 olan döngümu baya kisaltmisti o ay adetin sekizinci günü ovulasyond pik gördüm ve 21. Günü adet oldum nitekim son adetim oldu 🤗🥰🤭

Ayyy merve merve :KK70:
Çok radikal karar aldım :KK70:
Keşke bu kararı 5 gün evvel alabilseydim
Çok pişmanım :KK43: 5 gün oldu temizleneli :KK43:
Gelecek aya süt maydonoz buharı ve bu küri yapacam :KK70: bakalm ikisi bir arada :KK70:
Ama bunu eksik yapacam 10 gün deüilde 7 gün felan kist olmasına karşı
Bakalm ne olacak, gerçi bizde sorun benim herifte ama şifanın nerden geleceii bilinmez

Ovulasyon testiyle deneyin tavsiyem bende pco var genelde 30-31 olan döngümu baya kisaltmisti o ay adetin sekizinci günü ovulasyond pik gördüm ve 21. Günü adet oldum nitekim son adetim oldu 🤗🥰🤭
Ya benim döngüm 33-35 arası değişiyor
Ama tahlil sonuçlarm iyi
Hiç bir doktor bana pko demedi yaw anlamadm ki :KK43:
30-31le pkomu olunuyor :KK43:

Gelecek aya süt maydonoz buharı ve bu küri yapacam :KK70: bakalm ikisi bir arada :KK70:
Bakalm ne olacak, gerçi bizde sorun benim herifte ama şifanın nerden geleceii bilinmez
Şifa olur insAllah canım Rabb'im öyle büyük ki nereden ne vesile kılıp nasip edecek belli olmaz 🤗🤲

Ya benim döngüm 33-35 arası değişiyor
Ama tahlil sonuçlarm iyi
Hiç bir doktor bana pko demedi yaw anlamadm ki :KK43:
30-31le pkomu olunuyor :KK43:
Yok sadece döngüyle alakalı değil canım endişe etme ultrasonda bakınca gördü pcoyu yumurta tembelliği rezerv azlığı da vardı bende misal uzundu döngüm sadece onu belirtmek istedim kür erken geliştirdi yumurtami ya da yumurtalar bilmiyorum Dr kontrolünde takip ettirmedim ama testte çok çok erken pik gördüm ve erken adet oldum

Canıni mı çektirdim. 🤣🤣

Yok sadece döngüyle alakalı değil canım endişe etme ultrasonda bakınca gördü pcoyu yumurta tembelliği rezerv azlığı da vardı bende misal uzundu döngüm sadece onu belirtmek istedim kür erken geliştirdi yumurtami ya da yumurtalar bilmiyorum Dr kontrolünde takip ettirmedim ama testte çok çok erken pik gördüm ve erken adet oldum
Yaaa çok tşk ederim bilgilerin için
Ama artık bir ay beklemek zorundaym
Sabırsızlandm :KK70:

Canıni mı çektirdim. 🤣🤣
Bi gazlanma geldi :KK70:
Off yaaa şimdi taaa diğer regl bekliecem :KK70:

Hormonlarını bozarsın. Pkoya iyi geliyor o lh hormonu yüksek oluyor onlarda da rahmi filan temizliyor. Ovulasyon testi yapıyo musun?
Ama sadece gebelik için kullanılmıyor diye biliyorum kullanımda farklılıklar oluyor mu bilmiyorum ama videosunu izlediğimde zayıflamak için, sivilceler için de iyi diyordu sanki. O yüzden denemekten zarar gelmez diye denemeye başladım ama bilemedim şimdi 🤔 yok hiç yapmadım

X