Bilmiyorum ki kesin bir şey yok ama belki faydalı olmuştır.Hangi marka kullandınız acaba farkediyor mu
Solgar marka kullanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki kesin bir şey yok ama belki faydalı olmuştır.Hangi marka kullandınız acaba farkediyor mu
Teşekkür ederimBilmiyorum ki kesin bir şey yok ama belki faydalı olmuştır.
Solgar marka kullanıyordum
Tarçin galiba yükselrebilirmişKızlar bu çörek otu kürü prolaktin yükseltir mı?
Prolaktin her ay değişebilen birşey sanki adetli ya değilken fark eder mi ki benim adetin üçüncü günü 47 çıkmıştı aynı ay adetin 18. Günü 15 çıkmıştı tedavi gördüğüm ay tabi agnucaston, klomen, diaformin kullanıyordumTarcin hurma, incir bunlar yukseltme de etkenler eger prolaktininiz genel olaraj yuksek seyrediyorsa kullanmayin.
Degisiyor kesinlikle canim en buyuk etken stres.. ve diger bi yardimci sey ise beslenmede dikkatli olmak. Ilac surekli kullanilcak bi tedavi degil aniden dusurup aniden yukseltiyor. Ben dikkat ediyorum cunku 40 larda geziyorum bi kere cikti hep o seyirde.. stres yapmiyorum by durumu ama.Prolaktin her ay değişebilen birşey sanki adetli ya değilken fark eder mi ki benim adetin üçüncü günü 47 çıkmıştı aynı ay adetin 18. Günü 15 çıkmıştı tedavi gördüğüm ay tabi agnucaston, klomen, diaformin kullanıyordum
Evet prolaktine stres hormonu diyorlar zaten bence de bende ilk o ay yüksek görmüştüm çok stres yapıyorduk olmuyor diye tedavi de ilk aydıDegisiyor kesinlikle canim en buyuk etken stres.. ve diger bi yardimci sey ise beslenmede dikkatli olmak. Ilac surekli kullanilcak bi tedavi degil aniden dusurup aniden yukseltiyor. Ben dikkat ediyorum cunku 40 larda geziyorum bi kere cikti hep o seyirde.. stres yapmiyorum by durumu ama.
Aynen canımGebelerin sut emzirirken kalmasi da ayriyeteb dogruluyor. Yani sabit kalmiyor adenom filan yoksa hipofiz bezinde
Bende genelde boyle cikiyor e tsbi tup bebek sureci gecen yillar buna ekleniyor ne kadar istemesekte uzucu oluyor düsuk vs emekler cabaEvet prolaktine stres hormonu diyorlar zaten bence de bende ilk o ay yüksek görmüştüm çok stres yapıyorduk olmuyor diye tedavi de ilk aydı
Haklısın canım Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah yıpratıcı süreçBende genelde boyle cikiyor e tsbi tup bebek sureci gecen yillar buna ekleniyor ne kadar istemesekte uzucu oluyor düsuk vs emekler caba
İnşaallah hamile kalırsın canımBugün kürle 4. Günüm. Sabah yedim yine aç iken. Sanirım tadına alıştım yanma filan olmadı hiç
İnşallah canım.İnşaallah hamile kalırsın canım
Eveet sen de hoş geldinYavruuuuuu kuşşummmm buralarda misin merve
Hoşbulduk doğruları dedik ban yedikEveet sen de hoş geldin
Ben de her gün o ince çizgi üzerinde geziniyorumHoşbulduk doğruları dedik ban yedik