Bal + Çörek otu + Tarçın kürünü hamile kalmak için deneyenler deneyecek olanlar

Kızlar Merhaba, Ben de bu ay çörek otu bal tarçın küründen yaptım. Adetin 2. günü başladım 10 gün uyguladım. Ama ben günde 2 değil 1 tatlı kaşığı yedim. Her gün kasık ta batmalarım oldu. 1 kere yememe rağmen acaba çok mu büyüdüler? Şimdi 12. günümdeyim yumurtanın çatlamasını bekliyorum. Acaba sizin de böyle kasık ağrılarınız oldu mu?

Merhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursun

Merhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursun

Merhabalar..altaylim sende prolaktin hormonunu yuksekti ?

İnşallah cnm hergün
inşallah cnm ya, bende biraz prolaktin yüksek (30) yine de sağlıklı yumurtam oldumu bu ay bilmiyorum. bugün 12. Gün yumurtlama testi yapıyorum daha çift çizgiyi göremedim..

4 aydır hamile kalamıyorum doktora da gitmedim erken diyorlar, ama endişeliyim ya olmazsa diye, bu karışımı çok duydum bugünden itibaren denemek istiyorum inşllh şifalı olur..

merhaba altaylimm bende 13 aydır istiyorum sorun yok ama bebeğimiz olmuyor bu kürü denemek istiyorum bana anlatırmısın biraz nasıl yapmam lazım hergün tazemi yapılacak neyden ne kadar konulacak birde bal çiçek balımı kestane balımı olacak

inciiitanesi canim sabah aksam yemeklerden yarim saat once ac karnina 1 tatli kasigi yencek. Olcuyu verdim. Ben saf bal degil normal cicek bal kullandim. Birde çörek otunu ogutulmus degil normal kullan. Dislerinle yerken ezersin. Öyle daha yararli

Canım bn kullandm pko vardı ve yumurtami geliştirdi hamile kLdm oğlum iki aylik cok şükür
Canim adet görüyor muydun düzenli. Bende de pko var. Adet olmuyorum hiç. Bal çörek otu tarçın yapiyorum. Umarım işe yarar

Canim adet görüyor muydun düzenli. Bende de pko var. Adet olmuyorum hiç. Bal çörek otu tarçın yapiyorum. Umarım işe yarar
Bnde 50-60 günde bir oluyordum adet olmak için testere dişli Aslan pençesi çayı iç çörek otu bal tarçın adetin 2. Günü başlanmalı şimdi degil

Sabah akşam aç karnına Yemen lazım bir tatlı kaşığı yeterli degil Ağrı'larının bununla alakası yoktur bence

ALYALİM sorum sana sadece kürü mü uyguladın incir falan da yedin mi bende yumurtlama sorunu yok ama ben yinede deniyorum bu ay kürü acaba çatlama sorunu mu var diya kafama takıldı incir mi yesem ne zaman yesem bilemedim sat 28 nisa 30 nisandan beri kürü yapıom

Kızlarrr kürden hemen sonra hamile kalmışsınız
Maşallah süphanallah
Bende yapıyorum bu ay bize de dua edin nolur

Ben 1 ay yaptim ama hamile kalamadim. Bu ay tekrar baslayacagim insallah bakalim. Bide yumurta takibi yapilacak. Mensimi bekliyorum

prseed 2 ci denemem buna artı olarak bal çörek otu tarçın yaptım bat a 26 günde bir olduğu için 4 gün var son 3 gündür sürekli olarak baş dönmesi yaşıyorum onun dışında tüm belritiler var ama o belirtiler her ay olduğu için önemsemiyorum ama bu baş dönmesi gebelikse bu kadar erken olabilir mi yoksa dah büyük bir ihtimal olan 20 lik diş iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandım dün bitti salı çekim var onun etkisi mi bilemedim bu ay hiç bi beklentim yoktu koyvermiştim ama şimdi yine bi kurt düştü içimee

merhaba arkadaşlar,
öncelikle ben hamile kalmak için bütün kür ve yapılacak şeylerle ile ilgili topicleri okumuşumdur.
Kendi deneyimimden bahsetmek istiyorum. Hamile kalınca buraya yazacağıma söz vermiştim.
Ben bu ay bir sürü şeyi bir arada yaptım. öncelikel bal+çörekotu+tarçın karışımını yedim. Fakat adetimin 2.günü başlamadım hatta bittiği gün başladım. 2 günde 1 avakado yedim çok faydalı olduğunu düşünüyorum etkisi oldu mu bilmem.
yumurtlama günlerimde ananas yedim. Ayrıca eşimde ben de bolca badem,ceviz,incir,hurma,fındık yedik. Hergün hiç aksatmadan.
Bunların etksi olduğunu düşündüğüm kadar emin olduğum bir şey daha var ki Rabbim ol diyince oluyor. Bunlar sebep oluyor.
Bol dua etmek lazım. Eskiden allahım hayırlı bir vakitte çocuk sahibi olmamı nasip et diye dua ederdim şimdi de şükürler olsun Allahım isteyen herkese nasip et diye dua ediyorum. Bu duyguları paylaştığımız arkadaşları da unutmamak lazım.
Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin. Belki briilerine faydam olur diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…