• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal + Çörek otu + Tarçın kürünü hamile kalmak için deneyenler deneyecek olanlar

Canım Allah istedikten sonra hersey olur. Peygamber Efendimiz ne demiş. Çörek otu nun ölümden baska herseye caresi var demiş. Bu kür saglikli yumurta gelisimini sağlayıp catlamasina ve bu sekilde hamile kalmaya yardimci oluyor.
Evet canim o hadisini bende duydum. Insallah sen haklisin. Allahin ilimindr bu. Biz elimizden gelemi yapalim. Adetime baya var. Gelince bu kürü yaninda incir yiyerek yapacagim insallah.

Ben öğütmeden attim içine sabah ac aksam yemeginden önce ac karnina corek otunu agzimda cignedm öyle yuttum duzenli yapınca faydasini gorursunuz ilk ay hamile kalmadm yapmicam daha demeyin yapin surekli testere dişli aslan pencesi cayinida hegun bir bardak demleyip için ibrahim Saraçoğlu demişti yumurta gelişiyor çatliyor ama kalitesiz bunun kalite olup olmadigi testle anlasiliyormus kaliteli yumurta için testere dişli aslan pencesi cayini icsinler zarari olmaz faydasi olur demisti hamile kaldgm ay caydanda icmistim inşallah faydali olur sizede
Çok teşekkür ederim ins faydalı olur deneyecem ins

Ben öğütmeden attim içine sabah ac aksam yemeginden önce ac karnina corek otunu agzimda cignedm öyle yuttum duzenli yapınca faydasini gorursunuz ilk ay hamile kalmadm yapmicam daha demeyin yapin surekli testere dişli aslan pencesi cayinida hegun bir bardak demleyip için ibrahim Saraçoğlu demişti yumurta gelişiyor çatliyor ama kalitesiz bunun kalite olup olmadigi testle anlasiliyormus kaliteli yumurta için testere dişli aslan pencesi cayini icsinler zarari olmaz faydasi olur demisti hamile kaldgm ay caydanda icmistim inşallah faydali olur sizede
Peki sen yanina incir yedinmi

Allah buradaki hepimizi sevindirsin insallah. Ben yatayim artik. Sabah ise gidiyoru:KK17::KK54:m. Hepinize hayirli geceler.

Daha var canim. Gecen haftatüp bebege gittim. Kist cikmistiya yumurta yerine. Sanirim 14 gün sonra adetim gelecek. Bal cörek otu yapacagim sen gibi. Yaninada 2 tane incir yerim biti sabah digeri aksam. Öglende hayit otu yutarim prolaktin yükselmesin diye

Daha var canim. Gecen haftatüp bebege gittim. Kist cikmistiya yumurta yerine. Sanirim 14 gün sonra adetim gelecek. Bal cörek otu yapacagim sen gibi. Yaninada 2 tane incir yerim biti sabah digeri aksam. Öglende hayit otu yutarim prolaktin yükselmesin diye
Anladım canım, Allah'ım tez vakitte Bizimde Kucaklarimizi doldursun insallah.

Merhaba kizlar bende dun adetimin 2.gunu bal corek otu tarcin kurune basladim.onund yanında propolis bal ar sutu polen karisimi ve gunde 4 kuru incir yiyyorum. Pco var.bende bir de inofolic combi kullanıyorum folik asit olarak. Esimde morfoloji sorunu var o da proxeed plus ve e vitamini ile propolisli karisimdan yiyor. Inşallah bu ay yuzum guler. Bu ay olmazsa aralikta tup bebege baslayacagiz.

Merhaba kizlar bende dun adetimin 2.gunu bal corek otu tarcin kurune basladim.onund yanında propolis bal ar sutu polen karisimi ve gunde 4 kuru incir yiyyorum. Pco var.bende bir de inofolic combi kullanıyorum folik asit olarak. Esimde morfoloji sorunu var o da proxeed plus ve e vitamini ile propolisli karisimdan yiyor. Inşallah bu ay yuzum guler. Bu ay olmazsa aralikta tup bebege baslayacagiz.
Günaydinlar. Valla bana kalsa bende cok cesit yiyecegim ama iyi olmak belki diye düsünüyorum. Saracoglu cok kez söyledigi icin.

Merhaba canım inşallah kasımda burdan iyi haber vermek nasip olur hepimize. Bu kür icin cok iyi diyorlar. Bir umut yiyoruz iste. Insallah hepimiz faydasini görürüz

Iyi aksamlar kizlar. Bende anca isten cikabildim. Dogal balim vardi. Simdide cörek otu ve tarcin organik ismarlayacagim :-)

Ohh maşallah herseyin organigi inşallah güzel sonuclar alırız kızlar

Back