- Emoji Skoru
- 364
- Puanlar
- 123
Amin canim hepimiz insallah mutlu oluruzOhh maşallah herseyin organigi inşallah güzel sonuclar alırız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim hepimiz insallah mutlu oluruzOhh maşallah herseyin organigi inşallah güzel sonuclar alırız kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...teyenler-buraya.868686/page-199#post-43363009Amin canim hepimiz insallah mutlu oluruz
Merhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursunKızlar Merhaba, Ben de bu ay çörek otu bal tarçın küründen yaptım. Adetin 2. günü başladım 10 gün uyguladım. Ama ben günde 2 değil 1 tatlı kaşığı yedim. Her gün kasık ta batmalarım oldu. 1 kere yememe rağmen acaba çok mu büyüdüler? Şimdi 12. günümdeyim yumurtanın çatlamasını bekliyorum. Acaba sizin de böyle kasık ağrılarınız oldu mu?
Merhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursun
inşallah cnm ya, bende biraz prolaktin yüksek (30) yine de sağlıklı yumurtam oldumu bu ay bilmiyorum. bugün 12. Gün yumurtlama testi yapıyorum daha çift çizgiyi göremedim..Merhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursun
Canim adet görüyor muydun düzenli. Bende de pko var. Adet olmuyorum hiç. Bal çörek otu tarçın yapiyorum. Umarım işe yararCanım bn kullandm pko vardı ve yumurtami geliştirdi hamile kLdm oğlum iki aylik cok şükür
Bnde 50-60 günde bir oluyordum adet olmak için testere dişli Aslan pençesi çayı iç çörek otu bal tarçın adetin 2. Günü başlanmalı şimdi degilCanim adet görüyor muydun düzenli. Bende de pko var. Adet olmuyorum hiç. Bal çörek otu tarçın yapiyorum. Umarım işe yarar
Sabah akşam aç karnına Yemen lazım bir tatlı kaşığı yeterli degil Ağrı'larının bununla alakası yoktur benceKızlar Merhaba, Ben de bu ay çörek otu bal tarçın küründen yaptım. Adetin 2. günü başladım 10 gün uyguladım. Ama ben günde 2 değil 1 tatlı kaşığı yedim. Her gün kasık ta batmalarım oldu. 1 kere yememe rağmen acaba çok mu büyüdüler? Şimdi 12. günümdeyim yumurtanın çatlamasını bekliyorum. Acaba sizin de böyle kasık ağrılarınız oldu mu?
ALYALİM sorum sana sadece kürü mü uyguladın incir falan da yedin mi bende yumurtlama sorunu yok ama ben yinede deniyorum bu ay kürü acaba çatlama sorunu mu var diya kafama takıldı incir mi yesem ne zaman yesem bilemedim sat 28 nisa 30 nisandan beri kürü yapıomMerhaba canım kasık ta batma bendede oldu dert etme onu ben bu kürü uyguladigim ilk ay hamile kaldım cok şükür inşallah sende hamiş olursun