Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak görüyormusin aklomda 1 cay kasigi tarcin kalmis. Tesekkür ederim canim
Ya bende aynı durumdayım nasıl kullandın acaba ölçülerini bizle paylaşırmısın ??Kullandgm ayda kaldım iki kere daha yapmıştım kuru üçüncüde hamile kaldım galiba
Canim bu kür sayesinde cok hamile kalan varmış baya denenmis bir kur inşallah bizede vesile olurBende hic denemedim. Tüp bebek denemesi negatifti. Bu ayda ilkkez bu bal clrek otu denicem. Arkadaslar bu kür kimr ait?
Ayy bende heyecan yaptım simdi ins olur :) peki çörek otu tüm olsa çiğnesek olurmu acaba öğütülmüşünü bulamadım ben daha öncede yapmak istedim amaCanim bu kür sayesinde cok hamile kalan varmış baya denenmis bir kur inşallah bizede vesile olur
Peki yani incir kürüne gerek kalmayabilir. 2 tane incir yesem bide testere disli bit bardak icsem?Birde tavsiyen bunun yaninda gunde 2 veya 3 adet kuru incir yiyin
Canım bende tüm olarak kullandim öğütulmuste asıl olan ucucu yağ yok oluyormus. Ben dislerimle eziyorum yerken böylelikle asıl işe yarayan madde bizimle kaliyorAyy bende heyecan yaptım simdi ins olur :) peki çörek otu tüm olsa çiğnesek olurmu acaba öğütülmüşünü bulamadım ben daha öncede yapmak istedim ama
Çok fazla kür aynı anda nasıl etki eder bilmiyorum. Incir kürü de var yanlız ben çörek otu ile hamile kalan in cok faxla oldugunu bildigim icin ek olarak sadece incir yiyorum yanindaPeki yani incir kürüne gerek kalmayabilir. 2 tane incir yesem bide testere disli bit bardak icsem?
Ayy adetimin 4. Günü başlasam nolurli acabaKızlar küre adetin 2. Veya 3. Günü baslaniyor 12. Günü birakiliyor ac karnina sabah aksam 1 tatli kaşığı yenilecek
Canım yumurta üretimi adette başladığı icin adet başında küre başlanması tavsiye edilir. Bende 3. Gün başlamıştım. 4 gün cokta gec degil. Malzemen varsa basla derim. 10 günü gecirmeAyy adetimin 4. Günü başlasam nolurli acaba![]()
Bende senin gibi denicem. Aslinda ven hayit otu hapi iciyorun bitane prolaktin düsük kalsin diye. Benim amh berbat düsük umarim bu kür rezervi arttirirÇok fazla kür aynı anda nasıl etki eder bilmiyorum. Incir kürü de var yanlız ben çörek otu ile hamile kalan in cok faxla oldugunu bildigim icin ek olarak sadece incir yiyorum yaninda
Insallah canım. Asla hamile kalamazsin yumurtan olmuyor. Yada gelismiyor denilip doktor tarafindan ama bu kurle hamile kalan okadar cok insan varkiBende senin gibi denicem. Aslinda ven hayit otu hapi iciyorun bitane prolaktin düsük kalsin diye. Benim amh berbat düsük umarim bu kür rezervi arttirir
Aynen hemen başlayayım bende tatlım.. ne zamamdır istiyosunuz bebişi canım??Canım yumurta üretimi adette başladığı icin adet başında küre başlanması tavsiye edilir. Bende 3. Gün başlamıştım. 4 gün cokta gec degil. Malzemen varsa basla derim. 10 günü gecirme
Cok sagol canim. Insallah uzun süredir deniyoruz ve yasimda 35. Yani rezervin az dediginde dünyam yikildi. Birde ilk denemede tek yumurta bile cikmadiInsallah canım. Asla hamile kalamazsin yumurtan olmuyor. Yada gelismiyor denilip doktor tarafindan ama bu kurle hamile kalan okadar cok insan varki
Canım Allah istedikten sonra hersey olur. Peygamber Efendimiz ne demiş. Çörek otu nun ölümden baska herseye caresi var demiş. Bu kür saglikli yumurta gelisimini sağlayıp catlamasina ve bu sekilde hamile kalmaya yardimci oluyor.Cok sagol canim. Insallah uzun süredir deniyoruz ve yasimda 35. Yani rezervin az dediginde dünyam yikildi. Birde ilk denemede tek yumurta bile cikmadi
Ben öğütmeden attim içine sabah ac aksam yemeginden önce ac karnina corek otunu agzimda cignedm öyle yuttum duzenli yapınca faydasini gorursunuz ilk ay hamile kalmadm yapmicam daha demeyin yapin surekli testere dişli aslan pencesi cayinida hegun bir bardak demleyip için ibrahim Saraçoğlu demişti yumurta gelişiyor çatliyor ama kalitesiz bunun kalite olup olmadigi testle anlasiliyormus kaliteli yumurta için testere dişli aslan pencesi cayini icsinler zarari olmaz faydasi olur demisti hamile kaldgm ay caydanda icmistim inşallah faydali olur sizedeYa bende aynı durumdayım nasıl kullandın acaba ölçülerini bizle paylaşırmısın ??