Bal + Çörek otu + Tarçın kürünü hamile kalmak için deneyenler deneyecek olanlar

Arkadaslar merhaba. Bende bu ay bal, çörek otu, tarçın kürüne başladım. Benim gibi deneyen veya denemeyi düşünen arkadaş lar varsa yorumları bekliyorum.
cnm ben denedim galiba yuymurtaları gercekten büyütüyor catlatıyor kullandıgım ay baya kasık agrım oldu yani çatladıgınıda hissettim bunu kullanıp hamile kalanda cok cnm inş sende işe yarar

cnm ben denedim galiba yuymurtaları gercekten büyütüyor catlatıyor kullandıgım ay baya kasık agrım oldu yani çatladıgınıda hissettim bunu kullanıp hamile kalanda cok cnm inş sende işe yarar
Inşallah canim bende basladim kullanmaya umarım bendede işe yarar

zaten adetin bitince düzenli 2 günde bir ilişki olsun cnm inşş olur sizde sorun ne

zaten adetin bitince düzenli 2 günde bir ilişki olsun cnm inşş olur sizde sorun ne
Canım suan icin bir sorun olup olnadigini bilmiyorum ben rutin kontrole gittigimde hersey normaldi. Sadece biran önce bebis icin uğraşıyorum hatta preseed konusundada konusmustuk galiba. Onuda bu ay kullancam inşallah

Canım suan icin bir sorun olup olnadigini bilmiyorum ben rutin kontrole gittigimde hersey normaldi. Sadece biran önce bebis icin uğraşıyorum hatta preseed konusundada konusmustuk galiba. Onuda bu ay kullancam inşallah
evet cnm hatırladım inşş gelir bebegin bu ay sana cnm D:

masalhh cnm bnm darısı bizlere olsun tez zamanda inşşşşşş
İnşallah canim küre ek testere disli aslan pencesi cayi icin gunde bir bardak yumurtanın kaliteli olmasını sagliyormus

Bende hic denemedim. Tüp bebek denemesi negatifti. Bu ayda ilkkez bu bal clrek otu denicem. Arkadaslar bu kür kimr ait?

nasıl oluyor nasıl uygulanıyor bu kür?

Bir sayfada vardi bunun tarifi. 30 gr. Clrekotu 10 kasik bal ve bir tatli kasigi sanirim tarcin. 2. Günü basliyorsun 12. Güne kadar günde vir kasik ac karna. Bende ilkkez denicem

Kızlar iyi geceler. İnşallah bu ay bizim ayımız olur ve bebeklerimiz bizimle olur bu çörek ptu 30 gr yazıyo ya hemen hemen kaç kaşığa denk geliyo acaba bilen var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…