cnm ben denedim galiba yuymurtaları gercekten büyütüyor catlatıyor kullandıgım ay baya kasık agrım oldu yani çatladıgınıda hissettim bunu kullanıp hamile kalanda cok cnm inş sende işe yararArkadaslar merhaba. Bende bu ay bal, çörek otu, tarçın kürüne başladım. Benim gibi deneyen veya denemeyi düşünen arkadaş lar varsa yorumları bekliyorum.
Inşallah canim bende basladim kullanmaya umarım bendede işe yararcnm ben denedim galiba yuymurtaları gercekten büyütüyor catlatıyor kullandıgım ay baya kasık agrım oldu yani çatladıgınıda hissettim bunu kullanıp hamile kalanda cok cnm inş sende işe yarar
yarar cnm adetin 2 günü başla 12 gününe kadar günde 1 kasık ac karnınaInşallah canim bende basladim kullanmaya umarım bendede işe yarar
Evet canım bende o şekilde kullaniyorumyarar cnm adetin 2 günü başla 12 gününe kadar günde 1 kasık ac karnına
ne güzel ya darısı bizlere inşşş kullandıgın ay mı kaldın cnm hamileCanım bn kullandm pko vardı ve yumurtami geliştirdi hamile kLdm oğlum iki aylik cok şükür
Kullandgm ayda kaldım iki kere daha yapmıştım kuru üçüncüde hamile kaldım galibane güzel ya darısı bizlere inşşş kullandıgın ay mı kaldın cnm hamile
Canım suan icin bir sorun olup olnadigini bilmiyorum ben rutin kontrole gittigimde hersey normaldi. Sadece biran önce bebis icin uğraşıyorum hatta preseed konusundada konusmustuk galiba. Onuda bu ay kullancam inşallahzaten adetin bitince düzenli 2 günde bir ilişki olsun cnm inşş olur sizde sorun ne
Ayy ne güzel Allah im bizede yasatsin o güzel duyguyuCanım bn kullandm pko vardı ve yumurtami geliştirdi hamile kLdm oğlum iki aylik cok şükür
Ne güzel canım bende pes etmeden kullancamKullandgm ayda kaldım iki kere daha yapmıştım kuru üçüncüde hamile kaldım galiba
evet cnm hatırladım inşş gelir bebegin bu ay sana cnm D:Canım suan icin bir sorun olup olnadigini bilmiyorum ben rutin kontrole gittigimde hersey normaldi. Sadece biran önce bebis icin uğraşıyorum hatta preseed konusundada konusmustuk galiba. Onuda bu ay kullancam inşallah
masalhh cnm bnm darısı bizlere olsun tez zamanda inşşşşşşKullandgm ayda kaldım iki kere daha yapmıştım kuru üçüncüde hamile kaldım galiba
İnşallah canim küre ek testere disli aslan pencesi cayi icin gunde bir bardak yumurtanın kaliteli olmasını sagliyormusmasalhh cnm bnm darısı bizlere olsun tez zamanda inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?