- 31 Aralık 2024
- 61
- 31
- 3
- 27
- Konu Sahibi Prensesin Annesii
-
Aman canım hamileliktendir tabi neden olacak kör olası hormonlar dengemiz şaşırttı sıkma canını geçer o durum eşin anlayış ile karşılıyor ne güzel işteMerhabalar kızlar çok fazla uzatmicam 10+3 haftalık hamileyim ve eşimden acayip soğudum her hareketi gözüme batıyor aslında birbirimizi çok severek evlendik lütfen hamilelikten diyin bu ikinci gebeliğim ilkinde de bulantılar vardı daha kötüydüm hatta ama hep eşimi istedim yanımda aşkla izlerdim eşimi ama bu hamilelikte aşırı gözüme batıyor aynı yatakta bile uyumak istemiyorum o derece
sonlara geldiğinde yastıkla boğmak isteyeceksinMerhabalar kızlar çok fazla uzatmicam 10+3 haftalık hamileyim ve eşimden acayip soğudum her hareketi gözüme batıyor aslında birbirimizi çok severek evlendik lütfen hamilelikten diyin bu ikinci gebeliğim ilkinde de bulantılar vardı daha kötüydüm hatta ama hep eşimi istedim yanımda aşkla izlerdim eşimi ama bu hamilelikte aşırı gözüme batıyor aynı yatakta bile uyumak istemiyorum o derece
Ne diyorsunsonlara geldiğinde yastıkla boğmak isteyeceksin
Gerçekten hormonlardan dolayı öyle oluyor son aylar Allahtan annem yanımdaydı geç gel eve diyordum yüzünü dahi görmek istemiyordumNe diyorsun
Allah var anlıyor rahatsız olduğumu tahminen ne zaman geçer ya bian geçsin eski hayatımıza dönelim istiyorumAman canım hamileliktendir tabi neden olacak kör olası hormonlar dengemiz şaşırttı sıkma canını geçer o durum eşin anlayış ile karşılıyor ne güzel işte
İlk hamileliğimde bende öyleydim ama şimdiki biraz ters teptiBende hamileyken adama ekstra aşık olmuştum, melül melül bakıyordum otururken bile
Hormonlar yüzündendir ya, düzelir
Bende eşime şey diyorum istersen işte kalabilirsin uzak yoruluyorsundur diye garibim ne bilsinGerçekten hormonlardan dolayı öyle oluyor son aylar Allahtan annem yanımdaydı geç gel eve diyordum yüzünü dahi görmek istemiyordum
İnşallah bu durumu bian atlatırız yahamilelikten yaaaa
Yerim seni ya güzel hamiş geçici şeyler bunlar idare edecek enişteBende eşime şey diyorum istersen işte kalabilirsin uzak yorumluyorsunuz diye garibim ne bilsin
Teşekkür ederim birazda olsa kendime geldim bu mesajlardan sonra hiç olmazsa düzeleceğini biliyorum en azından ama bu konuda eşin anlayışlı olması çok önemliymiş onuda anladımYerim seni ya güzel hamiş geçici şeyler bunlar idare edecek enişte
Geçer geçer tatlı hamişkom sağlıkla kavuşun inşallahTeşekkür ederim birazda olsa kendime geldim bu mesajlardan sonra hiç olmazsa düzeleceğini biliyorum en azından ama bu konuda eşin anlayışlı olması çok önemliymiş onuda anladım
Bende öksürüyor çıldırıyorum ya nefes alış verişi bile rahatsız edici inşallah bende 2 3 haftaya atlatırımHamilelikten adam sarılır sinirlenirim öper geçer sinirlenirim yanimda otursa sinirlenirim konuşsa sinirlenirim konuşmasa sinirlenirim yani yaklaşık bı hafta önceye kadar öyleydi şimdi hafifledi dusundukce üzülüyorum o haline delirdigimi düşünüyordu heralde psi pis bakisimi yakaladikca
Amin inşallahGeçer geçer tatlı hamişkom sağlıkla kavuşun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?