Bakmamam lazım bakıyorum, hissetmemem lazım hissediyorum

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar hatunlar,

Malumunuz desteğiniz sayesinde 20likten ayrıldım. Yine bir konuda fikrinizi rica ediyorum.

Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. Ayrıl-barış döngüsü içinde bir ilişkim vardı. Daha çok yeni ağır sayılabilecek bir hastalık geçirdim. İhtiyacım olduğunu belirtmeme rağmen pek yanımda olmadı. Dengesiz davranışlarına, ona katlanamamaya başlamıştım.

Ev sahibiyle konuşmuştu, benim evime taşınacaktı. Herhangi bir sözleşme yapmamıştık, eve bile gelip bakmamıştı. Her neyse, bir gün tak etti. Okkalı bir mesaj atıp, engelledim onu. Benden hiç beklemediği bir hareketti. Bu zamana kadar ne yaparsa yapsın bu üslupta olmamıştım. Aradı, sms attı. Hepsi cevapsız kaldı. Sokakta kaldı gibi bir durum oldu.

Severek ayrıldım ondan. Bakmamam gerek biliyorum ama arada sırada Instagram hesabına bakıyorum ya da beni silmiş mi vs diyerek wp profiline de.
Biraz önce Instagram biosuna kendi ismini yazıp araya kalp koyup annesinin ismini yazdığını gördüm. Annesinin ismini bildiğimi, bilmiyor. Annesinin ismi de öyle Ayşe, Fatma gibi sık duyulan isimlerden de değil.

Hayatında başkası mı var diye düşüncesi kötü hissettirdi kendimi. O yüzden kendimi iyi ifade edemiyor olabilirim.

Ondan ayrılalı 2 hafta oluyor. Annesi de 2 hafta önce bulunduğumuz şehire geldi. Annesine düşkün bir çocuk. Hayatında başkası mı var dersiniz yoksa benden herhangi bir tepki almak için mi böyle bir işe girişti dersiniz ya da ne dersiniz? :işsiz::110:

Çocuğu evsiz mi bıraktın diye tatava yapacak olan varsa şu konumu okuyabilir yorum yazmadan önce,

Son düzenleme:
Profiline yazmadığı bir tcsi kalan insanlardan koşarak uzaklaşın. Ayrıca ayrildiktan sonra stalklamak normaldir ben de merak edip bakarım yarin bir gün ciddi bir yola basvursanız anneci birinden hayır gelmez.
Hilminin zevcesı
Hayrosun annesi
Babasının bıtanesı
No dm❌

Farkındaysan kendiyle ilgili bisey yok, habıre birilerinin biseyleri.
Bır cok profilde kadının adı yok.

Hayatinda biri varsa da annesiyle ayni isimde olmasi buyuk tesaduf olur. Hem hatirladigim kadariyla capkin biriydi, birsuru kiz ekliydi falan. 2 haftada hemen sevgili yapip biosuna koyacak kadar dibi dusmemistir
Hem annesi geleli 2 hafta oluyor. Hem ev buldu taşıdı falan filan. Hem de işi gereği vardiyalı çalışıyor ve uyku düzeni yok. Bir gün izin günü var. Karantina olayları da malum. Ben de dışarı çıkıp biriyle görusebildigini sanmıyorum.
Annesinin ismini bilmedigini dusundugu ıcın seni sinir etmek istiyor, ona yaz diye yapıyor.
Öyleyse max 7 güne kaldırır diye düşünüyorum.

Hem annesi geleli 2 hafta oluyor. Hem ev buldu taşıdı falan filan. Hem de işi gereği vardiyalı çalışıyor ve uyku düzeni yok. Bir gün izin günü var. Karantina olayları da malum. Ben de dışarı çıkıp biriyle görusebildigini sanmıyorum.

Öyleyse max 7 güne kaldırır diye düşünüyorum.
İki uc gun bekler baktı senden ses yok, kaldırır 7 gun duracağını sanmiyorum ben

Profiline yazmadığı bir tcsi kalan insanlardan koşarak uzaklaşın. Ayrıca ayrildiktan sonra stalklamak normaldir ben de merak edip bakarım yarin bir gün ciddi bir yola basvursanız anneci birinden hayır gelmez.
Bana kendimi aciz hissettiriyor bu stalklama işi :/

Hilminin zevcesı
Hayrosun annesi
Babasının bıtanesı
No dm❌

Farkındaysan kendiyle ilgili bisey yok, habıre birilerinin biseyleri.
Bır cok profilde kadının adı yok.
Babasının prensesi 👸
Annesinin meleği 👼
Fitness
Bilmem ne üniversitesi bilmem ne bölümü
01 Memleket Adana
Laz Kızı
ONLU GOD CAN JUDGE ME
Sadece tanıdıklar
Erkekse araba plakası

Daha yazayım ister misiniz ?

X