Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri bakmadan gecmeyin

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
37
kizlar ben bisey duymustum gögüslere kase veya tas kapamak ile ilgili tam anlamadim bu konuyu deneyen varmi yas siniri falan oluyomu lütfen cevap yazin belki isime yarar ben krem kullaniyorum 1 ay oldu daha tik yok ya senağlama

canim ama topiklerden birinde okudum sanki ama bulamadim sonradan hatta bi arkadasin teyzesimi ne kücük fincanmi ne koymus onun icin kücük oldular keske teyzem kase falan koysaydi demisti okudum bunlari burda ama bulamiyorum bilgisi olan varmi lütfen yassin

Böyle birşey diyorlar kase koyunca büyük oluyormuş kahwe fincanı koyuncada küçük oluyormuş ama gerçekliği warmı bilemem

tas kapatmak küçük yaşlarda yapılması gereken bir hurafe :) bir faydası olmaz yani ..

demekki benden gecmis su krem bi etki etse acaba sabirsizmiyim ya bir ayi gecti galiba yanilmiyosam ikinci kutuya gectim buda bitsin bakalim

nasil yapiliyo bilmiyorum canim ya hic deneyen varmi lütfen yazsin nasil yapiyo

ergenlige girerken gogusler hafif cikmaya baslayinca, annemiz olmasini istedigi boyut olceginde bardagi goguslerin uzerine hafifce bastirir. Annemin gogsu cok buyuk oldugu icin bana en kucuk fincani kapamis ve benimde goguslerim kucuk olmus. Bizim ailede benim gibi 3 kuzenim daha var ayni sey olmus artik inanip inanmamak size kalmis:)

Şimdi kocaman bir kase kapasak olurmu acabakaydirigubbakcemile3

Arkadaşım söylemişti bana da.
Annesi ona fincan kapatmışakannehir
çünkü zamanında ona da kendi annesi kase kapatmış göğüsleri çok büyükmüş
kendi kızımın ki öyle olmasın diye fincan kapatmış o da
arkadaşım da annesine kızar durur çok küçük göğüsleri çünkü
ama bunun nasıl bir gerçekliği olur ben anlam veremiyorum
yinede denemek lazım ideal bir kase bulayım ben kendime en iyisi kaydirigubbakcemile3

kizlar ben 86 dogumluyum yani 23 yasinda olcam önümüzdeki ay benim icin gecmi acaba hani ergenlikte uygulaniyo diye yazzilmis ta

Geç değil canım ben bile deniycem bir göğüsün daha küçük ona deniycemde unutuyorum hep kaydirigubbakcemile3

çok komik bişi bu yaaa inanıyo musunuz bi de böyle komik şeylere.. her gün daha da bi şok oluyorum ben kkda

İnanmıyoruzda suya düşen yılana sarılırmış derler ya öyle yani bizimkisiyerimseniben

oylee deme babanemınannesının goguslerı kucukmus babanem tass kapamıs suan goguslerını bı gorr coook buyuk kızım oluyo yanı hıc oyleee deme cocugun olursa denersın oluyomu olmuyormuu ayrıca kaybetcek bıseyınız yok denemekten ne olcak

sonucta dogal seyler deniyoruz denemekle bi sey kaybetmeyiz yalniz nasil uygulaniyo yazin bacilar

Peki ama kaseyi kapatıp ne kadar bekleticez anlam veremedim açıkcası kafamçokkarıştı

benimde canim kizlar deneyenler yazsin hadi bekliyoruz

X