Bir ara canım hiç bir şey yapmak istemedi canım ya. Girip bakıyordum sonra aniden sıkılıp çıkıyordum.
Sen nasılsın görüşmeyeli canım?
iyisindir INSALLAH bir sorun yok umarim,:26:
bende iyiyiim canim ya arada banada öyle geliyor sknti herseyden sklyorum,baskada hep ayni butun gun evde skntidan patlayacagim bu gidisle iyice tembel oldum:26:
İnsan oğlu sorun yaratmak istesin yeter ki ondan kolayı mı var :) Ama neyse ki kendime kötülük yapmıyorum artık :)
Sende yapma.. Zaman geri gelmiyor. Gül eğlen be tatlım. Evde sıkılıyorsan uğraş bul kendine.. Atkı ör kocacığına, takı yap kendine :)
Ohoo daha neler yaparsın nelerBen sana film adı kitap adıda vereyim hatta
aslinda su atki orme isi fena fikir degil bea malzemeyi alsam örer dururum,
gercekten cok haklisin zaman geri gelmiyor,
dün kücücüktüm simdi bakiyorumda ne bileyim zaman cabuk geciyor aslinda,
cocuklugumu ozledim okul yillarimi ozledim,ozledimde ozledim yani
evet yaa hey gidi günler hey o zamanlar dusunurdum 18 yasima girince nasil olcam falan diye yas oldu 22 18ide solladim,buyudkce yuk agirlasiyormus bilseydim buyumek istermiydim hic
canim ben simdi cikiyorum uyusam iyi olacak,sonra sabah uyanamiyorum aksama kadar uyuyorum vakitte gecti bayagi,
sende uyu canim uykusuz kalma iyi sabahlar ALLAH RAHATLIK VERSIN,yine gel konusuruz,senin msnin facen varmiydi sordummu hatirlamiyorum varsa oralardanda gorusuruz istersen:26:
Tamam canım Allah rahatlık versin. Ben a sosyal bir insanım öyle sosyal paylaşımlar da falan hesabım yok canım. :)
Sonra görüşürüz öpüyorum canım.
12 de yatıp 4 buçukta uyanmakta ne şimdi?Ne uykusu bu
ne uykusu soyle bakiiim
Çıkmazlardayımne uykusu ne uykusu... :44:
sen daha uyumadın demi
bende 5 te uyudum 3 bucukta kalktim
ellerim fena halde catlamis ya kac gundur acisindan bi is yapamadim
Ellerini ıslak bırakma sakın canım ve parfümlü krem kullanma. Orada bulabilirsen vazelin al.
vazelinim var ama fayda etmiyor cok kötü parmaklarimi bukemiyorum resmen deri yirtiliyor,
canim ben cikayim artik ellerimde iyice kuruda zaten krem felan süreyim eldiven takayim uyuyayim artik
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN,bu arada rahatsizligin gecti mi ?
Kıyamam sana ya..Kendine dikkat et. Bugün daha iyiyim canım yarına devam ederse gideceğim artık. öpüyorum canım Allah rahatlık versin sanada..