Bakmadan Geçme Topiği :)

çeyiz topiklerine bakıyodum kalp:KK1: :KK1:
sonrada şafak panosuna sen napıon nere gtdı bacılar ya

çeyiz topiklerine bakıyodum kalp:KK1: :KK1:
sonrada şafak panosuna sen napıon nere gtdı bacılar ya

hee uzmanlık alanlarında dolaşıyodun yani :)

valla ben burdayken bıdır bıdır konuşup duruyolardı
çıktım geldim dağılmış hepisii :KK1:

bende tarçınlı sütümü yudumluuorruum :21:

hee uzmanlık alanlarında dolaşıyodun yani :)

valla ben burdayken bıdır bıdır konuşup duruyolardı
çıktım geldim dağılmış hepisii :KK1:

bende tarçınlı sütümü yudumluuorruum :21:

afıyet olsun cnm oh :KK1:
uyudular sanırım bugun erkenden yaffff
ders calıstnmı ben bugun bakamadım kaynvldemlerdeydm

afıyet olsun cnm oh :KK1:
uyudular sanırım bugun erkenden yaffff
ders calıstnmı ben bugun bakamadım kaynvldemlerdeydm

sağolasın ciğerim :KK1:.çalıştım canım çalıştım. burda kızlarla çalışıyoruz ya biz. soru çözdük baya onlarla birlikte. sende gelip baksana arada?

bız daha matemtkten 2 saat ders gördk o da temel kavrmlr klay gb gözksede zorluyblyor

10 aydan fazla var cnm herkes daha zaman cok dıyor ama yargı yayınları gercekten zor ve kalıte

kpss denince akla ilk yargı geliyo zaten.
beni bu kasıklarım öldürcek ya :KK43:ne geçmez ağrıymış ya 2 aydır aralıksız devam etti iyice şiddetleniyo gün geçtikçe.

kpss denince akla ilk yargı geliyo zaten.
beni bu kasıklarım öldürcek ya :KK43:ne geçmez ağrıymış ya 2 aydır aralıksız devam etti iyice şiddetleniyo gün geçtikçe.

neden acaba cnm ?
doktra görndnmu bendede cok afedersn ama akıntı artdı hastalıma daha var acaba yumurtluyomuyum dıycem ama o adetten sonra oluyor dıye bılıyorum

neden acaba cnm ?
doktra görndnmu bendede cok afedersn ama akıntı artdı hastalıma daha var acaba yumurtluyomuyum dıycem ama o adetten sonra oluyor dıye bılıyorum

muayen günümün bitmesini bekliyorum gidicem. bacağıma vuruyo o zman dayanılmaz oluyo. kistten korkuyorum. bugünde göğsümde elime kitle geldi bastırınca ağrı yayılıyo çok kötü. korkuyorum baya baya..

bazı dönemler oluyo o canım. evlenmeyenlerde daha çok olurmuş akıntı.

muayen günümün bitmesini bekliyorum gidicem. bacağıma vuruyo o zman dayanılmaz oluyo. kistten korkuyorum. bugünde göğsümde elime kitle geldi bastırınca ağrı yayılıyo çok kötü. korkuyorum baya baya..

bazı dönemler oluyo o canım. evlenmeyenlerde daha çok olurmuş akıntı.

beklemeden gt cnm doktoruna. Gögustekı önemsz bır beze olablr streslı bır ınsansan bu daha stresden kaynaklanan bırsey.
ben öss zamanmda gögsten amelyt oldm

X