• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakliyat saklama kapları

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
Kızlar bakliyatlarınızı ne tarz kaplarda muhafaza ediyorsunuz. cam,plastik vs. resimli paylaşımlarınızı bekliyorum ayrıca fikir ve önerilerinizi de ona göre ben de kendime alacağım da :101::101:

slm cnm.ben tupperınkileri kullanıyorum çok da memnunum.hem hafif hem şık hemde böceklendirmiyor.çevremdeki arkadaşlarım da kullanıyorlar onlar da çok memnun

ben paşabahçenin ahşap kapaklı cam kavanozlarından kullanıyorum. nohut ve fasulye için bez torbalarım var. ama ben kavanoza dolduruyorum kalanını o şekilde muhafaza ediyorum canım.

slm cnm.ben tupperınkileri kullanıyorum çok da memnunum.hem hafif hem şık hemde böceklendirmiyor.çevremdeki arkadaşlarım da kullanıyorlar onlar da çok memnun

tupperware'den bahsediyorsun değil mi? yanlış bilmiyorsam plastik ürün. bulaşık makinesinde yıkanabiliyor mu cnm?

ben paşabahçenin ahşap kapaklı cam kavanozlarından kullanıyorum. nohut ve fasulye için bez torbalarım var. ama ben kavanoza dolduruyorum kalanını o şekilde muhafaza ediyorum canım.

cnm ben de aynısını çay kahve tuz vs. koymak için kullanıyorum aslında bakliyat için de iyi fikir

Back
X