Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakliyatlarınızı ne tarz kaplarda muhafaza ediyorsunuz. cam,plastik vs. resimli paylaşımlarınızı bekliyorum ayrıca fikir ve önerilerinizi de ona göre ben de kendime alacağım da :101::101:
slm cnm.ben tupperınkileri kullanıyorum çok da memnunum.hem hafif hem şık hemde böceklendirmiyor.çevremdeki arkadaşlarım da kullanıyorlar onlar da çok memnun
ben paşabahçenin ahşap kapaklı cam kavanozlarından kullanıyorum. nohut ve fasulye için bez torbalarım var. ama ben kavanoza dolduruyorum kalanını o şekilde muhafaza ediyorum canım.
slm cnm.ben tupperınkileri kullanıyorum çok da memnunum.hem hafif hem şık hemde böceklendirmiyor.çevremdeki arkadaşlarım da kullanıyorlar onlar da çok memnun
ben paşabahçenin ahşap kapaklı cam kavanozlarından kullanıyorum. nohut ve fasulye için bez torbalarım var. ama ben kavanoza dolduruyorum kalanını o şekilde muhafaza ediyorum canım.