Tatlı Tarifi Baklava (Resimli)

harika görnüo canm yaaaa bende deneyecem yarın ilk olarak yapacağım için 24 lük bir yufka aldık arkasında her 3 yufkada bir yağlayın yazıo acabaa her katımı yağlasam ölemi yapsam senceee ???kaç derecede pişirelim bide alt üst yapmam gerekio bizim fırın biraz antika acaba alt üst yaparken kabarmazsaaa o zaman yanarım iştee (

Ayyyyy harika birşey bu :asigim:
Hele benim gibi yufka açamayanlar için
Canımcım rica etsem yufkanın markasını yazarmısın?
Tam pastane baklavası gibi olmuşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım ellerine kollarına sağlık...muhteşem görünüyo...hazırdan hiç bi farkı yok...

Ayyyyy harika birşey bu :asigim:
Hele benim gibi yufka açamayanlar için
Canımcım rica etsem yufkanın markasını yazarmısın?
Tam pastane baklavası gibi olmuşdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canim herhangi bir baklavalik yufka yaparaktaa bu baklavayi aynen bu sekidle cikartabilirsinnnnn kalin yufkalik deil inceee olanlardannn

valla canim ben her katini agladim enfes oldu aynen antep baklavasi gibiiiii olduu sen istersen tariftekine orede yapabilirsin fuirinin hakinda bisey diyemicegimmm

kesinlikle çok güzel oluyor.. cokacimcoook evde yufka açmaya değmeyecek kadar kolay, pratik ve lezzetli oluyor..
bende geçenlerde yapmıştım... fotografını ekleyim barii... :roflol:

yufkaların arasına sürülen yağda kızgın yağ mı olacak yoksa erimiş soğuk yağ mı sürülecek kaç derecelik fırında pişecek

Yufkaralrın arasına ermıs kızarmaya yakın yag surulcek en nsonunda zaten kalan yagıda ustune kızdırıp dokulecekkk 200 dercede pısırılır

bende birkez yaptım deneyeyim dedim ama hiç hoşuma gitmedi uzun rulo paketteydi üzerinde birde isim vardı markası oydu yani

valla herseferınde aldıgım ensar markasında bır kırmızı kutluuuu hamurr amma muhtesem oluyooo

Bayanlar, ben hep deniyorum ama olmuyor fırından çıkarıyorum üstü*dümdüz. Sizinkiler ne güzel kabarmış, kubbeli, acaba neyi yanlış yapıyorumbilmiyorumkismile
Bir de altı baklavacılardaki gibi biraz çıtır olsun istiyorum, altı da çok yumuşak oluyor şerbeti dökünce işlatılmış gibibenneyaptımki

canımm fazla fırında bekletmıyormusun yoksa benimki çıtır çıtır olmustu bu bayram yoıne yaptım harıkaydı

canım ben yurtdışında yaşıyorum dereceyi bir türlü*tutturamadım galiba bazen içi hamur kalıyor altı yanıyorbilmiyorumkismile sen kaç derecede pişiriyorsun valla fotoğraflar harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…