aslında daha cok kabarırdıda ben bastırarak yaptıgım ıcın fazla kabarmamıs halı canumm ben ıkıncı kez yapıoyrum hıc anlatıgın durumla karsılasmadımcanım hazır baklava hamurlarında sıcak olunca hamur çöküyor denmişti bir arkadaş sende olmamış snaırımm..çok güzel görünüyo r ellerine sağlık canımm..
bu arada yağ genelde baklavaya iyice yanık dökülür sen sadece erittinmi ..
hayatım bu hazırını yapmak cok basıt sadece bırazcık urastırıyor amam mukemmel eoluyooonasıl olmuşta sorumu yanii görüntüden ben tadını hissettim muhteşemmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!! ben baklava yapamıyorum malesefff ellerine sağlıkk hamarat!!:=)
Ben bu hazir hamurlarla hiç yapmadim bilmiyorumda yapmasini..Bunun goruntusu guzel olmus canim cekti vallaha...1 paket az gibi geldi bana ya? Kac gramki bu hazir baklavalik hamurlar?
süper görünüyo ya sanki usta ellerden çıkmış gibi bu hazır yufkalar çok büyük avantaj değil mi
sabah sabah naptin sen bacim yaaa,oldumu simdi
goster ,verme...........baklavayi cok severim,ama oyle herkesin yaptigini yiyemem.......
fakat bunun gorunusu gel beni ye diyo........
afiyet bal seker olsun canim,benim yerimede gotur anacimcokacimcoooka.s.
Evet kızlar artık baklavalık yufkalar çıktı, baklava zor bir tatlı olmaktan çıktı..Ben de yapıcam birara, yufka açma derdi yok, arasına istediğin malzemeyi koy ver fırına..
Ellerine sağlık şekerim..
55 yufka yaziyo zaten,ay benim kafama ne diyim:mymeka:eee bi pakette kac tane varki,bi kac paket aldin heralde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?