Bisküvi - Kurabiye Tarifi Baklava Kurabiye -Burçak Bisküvi Sponsorluğunda

Cok lezzetli gorunuyor canim. Manzarali sunuma bayildim 😍
Ellerine sağlık. Yarismada basarilar diliyorum.

• Muhteşem
Reactions: H M
🌷Pratik ve kolay kurabiyemiz için malzemeler🌷
💗2 paket burçak bisküvi
💗1 su bardağı pudra şekeri

💗1 su bardaği Antep fıstığı çekilmiş
💗2 adet yumurta akı
💗80 Gr sütlü çikolata
Eki Görüntüle 2794568

💗Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim. Derin bir kaba alalım üzerine yumurta beyazlarını, pudra şekerini ve Antep fıstığını koyalım. Bir kaşık yardımı ile karıştıralım.
💗 Ellerimizi az ıslatıp

yuvarlıyoruz. Bu noktada eğer yuvarlanmayıp elinize yapışıyorsa biraz daha bisküvi ekleye bilirsiniz.

Eki Görüntüle 2794572 Eki Görüntüle 2794574
💗Tepsiye yağlı kağıt yerleştiriyoruz ve yuvarladığımız kurabiyeleri üzerine alıyoruz.
💗Fırınımızı 165 dereceye ayarlıyoruz ve SADECE 8 DAKİKA pişiriyoruz. Yani kurabiyenin altına bakın kızarmışsa çıkarın fırından. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya banıyoruz ve dilediğimiz gibi süslüyoruz.

Antep fıstığı yerine ceviz ve fındıklada deneyebilirsiniz. Afiyet olsun☺️
Eki Görüntüle 2794576

Eki Görüntüle 2794577
Eki Görüntüle 2794578

Eki Görüntüle 2794589
Eki Görüntüle 2794580
Eki Görüntüle 2794590

Herkese başarılar diliyorum..:KK36::KK200:
H m başarılar dilerim bebeğim döktürmussun ❤️ ben sana yazmış miydim kız 😂 moralim çok bozuk 😂😂

• Muhteşem
Kurabiyelere baksana yaaa 😍😋 nasıl moralim bozulmasın şunların arasında 😂 saka yapıyorum bebeğim 😘🤪 ama her şakanin altında da.. 😂
Amann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmet 💗💗 hadi kendine gel git kurabiyeni yap :sinirli::KK60:

Amann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmet 💗💗 hadi kendine gel git kurabiyeni yap :sinirli::KK60:
Oyy ama yerim ki 🥰🥰 sağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem 🤗 merve merve kazanırsa üzülürüm dermişim 🤪😂

Oyy ama yerim ki 🥰🥰 sağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem 🤗 merve merve kazanırsa üzülürüm dermişim 🤪😂
:KK70: Merve ağlayıp duruyor kıyamam :KK70:
Oda patlacak birşeyler ama bakalım sonumuz hayirolsun 😎
Aynen dostluk baki kalsın kazanilir da kaybedilir de 💋

:KK70: Merve ağlayıp duruyor kıyamam :KK70:
Oda patlacak birşeyler ama bakalım sonumuz hayirolsun 😎
Aynen dostluk baki kalsın kazanilir da kaybedilir de 💋
Bak buna gerçekten güldüm. :KK48:
Ben sınava çalışmadım deyip 95 alan çocuk değilim yav. Benim sınavım iyi geçti yav deyip 45 alan çocuğum. :KK70:

• Komik
Bak buna gerçekten güldüm. :KK48:
Ben sınava çalışmadım deyip 95 alan çocuk değilim yav. Benim sınavım iyi geçti yav deyip 45 alan çocuğum. :KK70:
Sana da iyilik yaramıyor Merve gaz islemiyo sana yav:63: 🤣

Ellerine emeğine sağlık, canım kaptanım 🥰
Kurabiyeler ve sunun ateş ediyor resmen 😍

• Muhteşem
X