E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EcinniliBarones
güzel görünüyo deneyecem emeğine sağlık
Yarın yapıcam..
Cidden yapıcam inşallah vaktim çok kısıtlı ama İnan canım çekti..
bu ara fena yoğunum
Sen şimdi mideye indirmişsindir hepsini...
Libyana aplaya ayırayım demezsin..
Off ne bunlar ımm ımm nefis görünüyor elinize sağlıkcokacimcoook
off off çok çok güzel görünüyor olsada yesek:lepi:
arkadaşım nefis olmuş.ben bu böreği yapmak istiyorum.hamurun malzemeleriyle kulak memesi yumuşaklığında bie hamur elde edip bunu 20 dk dinlendiriyorum.cevizden biraz büyük 3 tam sayı elde edeceğim şekilde bezelere ayırıyorum.bunları tabak büyüklüğünde açıp aralarına bolca nişasta serpip 3 kat olunca üstüste açabildiğim kadar büyütüp yufkayı ikiye bölüyorum. aralarına sıvıyağ sürüp bolca iç harcından koyuyor gül böreği gibi sarıyorum.arzuya göre rulo yapıp 4 parmak eninde kesip tepsiye dizilebilir.üstlerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında kızarana kadar pişiriyorum.
teşekkür ederim ama azcık azcık ye temem misempatiksalakcinniBiri mideme dur desin cokacimcoook Ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim..a.s.
doğru anlamışsın canım . incelttikten sonra 2-3 yemek kaşığı kadar yağlarsın zaten iç harcında azcık yağlı olur nefis olur a.s.arkadaşım nefis olmuş.ben bu böreği yapmak istiyorum.
ceviz büyüklüğünde ki bezeyi tabak büyüklüğünde açıcağı.araları nişastalıyarak 3ünü üstüste koyup incecik açıcağız.doğru anlamışmıyım ve de 1 yufkaya kaç kaşık yağ sürelim tşk ederima.s.
hhhmmmmhh nefisss görünüyorcokacimcoook
deniycem insallah ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktan
BAKMA TUCEM :gitme:baktıkça acıkıyorum ama mafoldumben
BAKMA TUCEM :gitme:
bu güzelliğe bakılmaz mı mafoldumben
rica ederim :)EcinniliBarones
tşk ederim