Bakla Mucizesi

bakla içilmiyo ki hayatım epilasyondan sona suyunu sürmüş arkadaş kıl köklerine a.s.

yaw zaten biliyorum canım.bakla içilmiyor bakla sürülen ben soğan suyunu soruyorum içilen o olduğu için.ama sonuçta baklanında suyu çıkacak da 3 bakladan oo kadar su çıkarmı? :uhm:

yaw zaten biliyorum canım.bakla içilmiyor bakla sürülen ben soğan suyunu soruyorum içilen o olduğu için.ama sonuçta baklanında suyu çıkacak da 3 bakladan oo kadar su çıkarmı? :uhm:

katı meyve sıkacağın iyiyse baklada suluysa çıkar bacım kaydirigubbakcemile3 çıkmazsa 5 tane sık 10 tane sık nolcekki Şeniz

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın epeydir girmiyordum foruma, baklanın 4. seansını yapamadım şehir dışındaydım ve işlerim çok yoğundu. Fakat kıllarımda çok ama çok çok azalma + tüy şekline dönme olayı oldu. Belkide 4. seansa gerek yoktur. Kesinlikle denemelisiniz. Annenizi dinleyin tijeen.)))

Arkadaşım paylaşımın için çok teşekkürler. Ben pazartesi gidip baklayı alıyorum valla hihoyyyt Şimdi dış kabuğunun suyunu çıkarıyoruz ve tüyleri aldıktan sonra sürüyoruz ama sadece bi gün mü yoksa bi daha alana kadar her gün mü sürüyoduk? Seans dediğin için sanırım öyle olucak?

Aldım bu arada baklayı kabuğunu ayırıp dolapta muhafaza edebiliyomuyuz arkadaşım her seferinde gidip alıcakmıyız yani. Dolabın buzlukkısmına atsam mesela lazım oldukça çıkarsam 2.3 kabuk CADIARZU

kızlarımla birlikte dudaklarımızın üstüne denedik.
Önceden 1 haftada rahatsız edecek kadar çıkıyordu.
Bakla suyunu sürdüğümüzde 10 gün sonra hatırları kalmasın diye aldık.

Bu arada katı meyve sıkacağım yok.
Baklaları küçük küçük doğradım, üstüne limon suyu ekleyip rondodan geçirdim.
Çıkan suyu sıktım.
Benim adımın altında niye bilgilerim çıkmıyor?sengözlerimebaksanab
Uzun zamandır bi şey yazmadığım için tavırmı yapıyosunuz?:mymeka:

oran verirsen ne kadar bir azalma oldu örtmenim:) yaa varya allahım bu bakla işe yararsa bunu söyleyen arkadaşımıza ne dua ederim allahımmmm allaahımmm onu hiiçç bunaltmasınnn inşallahhhhhhh.. her dileğini versinnnnnn amiinnnn :)

bikini bölgesinede sürülürmü acaba?kararma gibi bi yan etkisi olmasın ?

Kıslar oran veremem ama çıkma süresi uzadı.Hem sadece bi kür yaptım henüz.
Bikini bölgesinede sürülüyor,ne bi kararma ne de alerjik durum söz konusu değil.

limonda kılların azalmasına yardımcıydı zaten mantıklı bişe yapmışsın bende senınkınden denıcem :lepi:

Ya bacılar bu baklanın posasınıda kullanıyormuyuz
yoksa sadece tanelı kısmını mı ben dÜn
yaptım ama Çok acıdı.yaktı bıraz.suyuda koyu
yeŞıl bıŞey oldu..ama keŞke geÇsın yaaa

hayatta tek yemediğim sebzede bakladır yani dolayısıyla nezaman çıktığını bilmiyorum, hala var mı arkadaşlar bu bakla? mevsimi ne zaman? fasulyeye benziyor değil mi görüntüsü... o kadarını tanıyabilirim ama sorsanız en aşağı 15 yıl oldu bakla görmeyeli / yemeyeli :roflol:, 15 yıl önce yanlışlıkla fava yemiştim bir damlacık... Dün gibi hatırlarım yani o derece benden uzak olsun o sebze
ama bunu deniycem, artık içini de eşime yediririm napim... pişerken çok kokmuyordur umarım...

bir de yulafta tüyleri azaltıyormuş galiba.. internette yulafın faydalarını araştırırken tesadüfen ögrendim, dileyen google dan yazıp okuyabilir...
onu da denemek lazım :)))

fava sevmem hiçbişekilde yiyemem ama bakla iyi giidiyo sarmısaklı yoğurtla özellikle. bence tekrar dene sen evet fasulyeye benziyo bakla ve şuan tam mevsimi pazarlar marketler dolu ben geçen bir kilo aldım 2 liraya. kokusu çok yok. yulafı duymamıştım sağol a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…