Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

duvar saati şeklinde gizli kameralarda var iş yerine koyabilirsiniz onu deneyin başka türlü yakalayamazsınız

Ben bosandiktan sonra hayatini biplesem nolacak onume bakarim

Simdi mi konusim peki gelince mi

Tabiki sen engellemeyeceksin. Yapan zaten yapar ama sen en azından elimden geleni yaptım diceksin. Bekara karı boşamak kolayda evli olunca işler değişiyor. Maalesef kadınlara çok fedakarlık düşüyor.

Tabiki sen engellemeyeceksin. Yapan zaten yapar ama sen en azından elimden geleni yaptım diceksin. Bekara karı boşamak kolayda evli olunca işler değişiyor. Maalesef kadınlara çok fedakarlık düşüyor.
Ben de once herkese cok super akil verirdim.asin kesin bosayin ayrilin diye ama dedigin gibi bekara kari bosamak kolay

oturdugunuz yerden tasınma ıhtımalınız varmıdır?

Dua et bana olurmu

Gelince düzgün bı sekilde oturup sakın sakın konuşman lazım. Suçlar gibi değil ama.
Demi.bir aksama sigdirmim ben bu konusmayi devam eden gunlerde tavrim devam etsin.simdi konusup gitsem hem etkili olmaz cunku basinda yokum hem de bidaha konussam konu siradanlasin

Eve koysam daha iyi olabilir gibi cunku mobilya montajalri icin genelde dukkanda durmuyo

o zaman kol saati şeklinde olan bir gizli kaemra alın hep üstünde olacağı için daha kolay yakalarsınız fiyatları zaten çok pahalı değil bu işi sadece gizli kamera çözebilir diye düşünüyorum

Diğer konunu biliyorum merak ediyodum hatta
Sen elinden geleni yap ispat et ama inşallah öyle bişey yoktur çok üzülüyorum bu aldatma mevzularına ya iyice azıttı bu erkekler

Ya 2 konunuda okumustum bnce esin aldatmaz ya
en fazla kizin kendine ilgisini fark etmistir bu durumda hosuna gidiyordur ama daha ilerisinin olacagini dusunmuyorum

Diğer konunu biliyorum merak ediyodum hatta
Sen elinden geleni yap ispat et ama inşallah öyle bişey yoktur çok üzülüyorum bu aldatma mevzularına ya iyice azıttı bu erkekler
Aynen oyle benim icin delirirdi beni elde etti simdi disariya gozu kayiyo hayretler icersindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…