Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Sen niye memwlkwte gidiyorsun canım ya çok acil bı durum yoksa kalsa idin ya teline baktın mı hiç bence arada yokla keşke gitmese idin canım

Bak zaten bundan sonra bisey ciksin eya cikmasin benim ona olan guvenim bikere sarsildi bu durum ya bi konusmayla hallolacak ya da benim boyle suphelerimle devam edecek veyahut bunlari basacam ve hersey bitecek evliligim son bulacak.
Aynen bu kararlılığı görmek istiyoruz işte:)

Biletom gece 12de.o satte geri donsem bile uyumus olur diye dusunuyorum.o dedigini yapiyoum ama asayis berkemal hicbisey yok telefonda

Biletom gece 12de.o satte geri donsem bile uyumus olur diye dusunuyorum.o dedigini yapiyoum ama asayis berkemal hicbisey yok telefonda
Flörtleşiyo hafiften hafiften kızla demek.
Pis kız varya. Keşke istanblda olsa o kız. Bak nasl başına bela olursm onn. Bacımın yuvasıyla oynuyo ya

siz yakalamak istiyorsunuz anladığım kadarıyla.

gömlek düğmesi şeklinde kameralar var internette satılıyor çok pahalı değil bir tane edinip kocanızın gömleiğine yerleştirin ve izleyin.
Ya lanet girsin inanin ki hersey aleyhime hersey.bir suru casus programi var ama esim tuslu telefon kullaniyo.gomlek desen hayatta giymez napicam ben boyle ip parcasi seklinde kameralar olsa tisortunun ustune birakiversem falan onu da ruzgar ucurur diye dusunuyorum bahtsizim bahtsiz.zaten bahtim olsa bu durumda mi olurum

Flörtleşiyo hafiften hafiften kızla demek.
Pis kız varya. Keşke istanblda olsa o kız. Bak nasl başına bela olursm onn. Bacımın yuvasıyla oynuyo ya
Ayyyy canimsin biliyomusun.cok sagol.ben de cok dovmek istiyorum inanki her gordugumde dislerimi sıka sıka cenem agriyo

Niye hemen gittin ki bendaha oncede actigin konuyu okudum banada biraz esin sanki ona karsi bi sey var aklinda gibi geldi

Eşinin tanımadığı ama senin güvendiğin bir akraban veya arkadaşın yokmu ki?

Bakkala gittiği vakit onu da yollasan?
En azından ne nedir ne değildir öğrenir.

Gitmeden konuşursan daha iyi olur en azından biraz farkında olur duraklar belki. Bide oda düşünür senide özler. Sende düşünmüş olursun.
Gel seninle bi plan yapalim.sen ilk gunden bu yana istikrarli bi sekilde esinle konus bu durumu diyosun.simdi ben bugun konussam eger ayari iyi veremezsem kizi aklina sokmus olurum ve 1 haftalik yoklugumda neler degisir neler.ama soyle de yapabilirim nasil olsa gidiyorum ya bak gidiyorum ama gozum arkada kaliyo edebiyati da yapabilirim.bana bunu niye yapiyosun ben seni 1 hafta niye birakamiyorim falan derim.ya da hic konusmadan 1 hafta telefon kayitlarina bakarim memlekette eger benim yoklugumdan faydalanip konusmazsa demekki durum duaundugum kadar vahim degil gelince daha rahatlamis bi kafayla konusurum.eger de bu bir hafta icinde bi bok yerse zaten yakalamis olurum.1 bir haftalik krizi firsata cevirmem lazim benim

Bakkalda kamera varsa aslinda babadan yardim isteyebilirsin ama zor bir durum. Adamin kizina o... muamelesi yapmis olacaksin.

Gece giderken kafanı falan kapat, bakkalın kapısının altından mektup at kızınıza mukayet olun diye. Babası evden çıkarmaz bir süre

neden ya nedennnnnnn aldatmamasini da mi benim engellemem lazim neden hersey benden bekleniyo ben de insanim aldatacaksa da aldatsin benim de bi kafam rahat etson dunya onun etrafonda mi donuyo ya ben zaten aldatmasini icin hic bi sebep vermedim ki eline daha ne yapayim agzimla kus tutsam yarin o da normallesecek o da yetmeyecek bu ne ya

Şimdi telefon cozum olmaz çünkü uzak değiller. Ayrıca eşin şeytanın sağ kolu senin kayıtlara bakbilecegini düşünebilir. Gider bakkala konuşur veya kaş göz halleder. Bence konuşup bak gözüm arkada kalmasın dikkatli davran seni çok seviyorum sende beni seviyorsun biliyorum ama çevrede çok hafif kızlar var. Aklımı sende birakma. Bakkalada sık sık gitme toplu alışveriş yap de gec.o anlar zaten.yani sohbetin gidişatına gorede konuşursun. Kızarsa da kızarsan kız de ben ikimiz için konuşuyorum. En ufak bir şeyde geri dönmem bunu bil de. Bı bakisma bile yeter bitirmeme dersin. Bilmiyorum yani başka düşüncesi olan varsa paylaşsın. Benim düşüncem konuşman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…