Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Bende neyi bekledigini anlayamadim.zaten Kanit bulursan basacaksin tekmeyi. Aklına karpuz kabuğu dusurmeyim diyorsa da kabuğu geçtim karpuzun kendi düşmüş aklina.hersey ortada. Memlekete gitmekte ayrı cesaret tabi.

Çok gerek yoksa memlekete gitmeyi ertele .uzaklasman iyi olmaz şu durumda .yada hafiyecilik oyna .gittim de gitme ,arkadaşında kal bir gece .ertesi sabah eşini yakın takibe al

Ya kanıt diyorsunuz da bakkala girerken elinizi bırakması gayet somut bir şey işte. Hayırdır, neden çekiyor elini? Bakkalın kızı gibi dış kapının dış mandalı bir kızla nasıl öyle kakara kikiri oluyor bu adam?

Bence çok pasif kalmışsınız.

Memleket şu aşamada çok yanlış bir karar. Resmen flörtleşiyorlar o kadar ortada ki...siz gidince buluşur bile bunlar bence..yazdığınız her detay eşinizin kıza hisleri olduğu yönünde..ancak şu aşamada somut bir kanıt olamaz, icraata geçtiğini düşünmüyorum. Şayet memlekete giderseniz, somut kanıtınız da illaki olacaktır.

Merhaba arkadaşım konunu hatırlıyorum. ..ben de şöyle bir intibaa bıraktı anlattiklarin; kızın üzerinden sana pirim yapmaya çalışıyor olabilir mi eşin? Bunu bi düşün de ben olsam kızla bir iki konuşurum hatta ne kadar cirkeflesebilecegime dair bir iki bilgi atarım ortaya. ..eşime de o bakkalı yasaklarim ama iki ayaklı gudulmez derler. ...niyeti olan bir yolunu bulur da keşke gitmesen memlekete şimdi. ..Sonuç pek iyi olmuyor sonra ...sevgiler arkadaşım. ..

Ay vallahi hislerime tercuman oldunuz.bana gore aldatmanin buyugu kucugu olmaz.ama konusup da olmayani oldurmaktan korkuyorum.
Insallah hakli degilimdir ama ben neyi hissettiysem cikti.konusamiyorum cunku hemen uste cikiyo itiraz ediyo inkar ediyo.bide ben bu konudan dolayi uzuluyorum demeyi de kendime yediremiyorum acikcasi cunku boku yiyen o en niye depresyondaymis imaji cizeyim ki yapmayacaksa kendi adamligindan yapmasin ben uyardim diye degim.

Memlekete gidiyormus gibi yap valizini malizini topla çik ama gitme mahallede pusuya yat bakkalin onunde kizi takip et aksamlari da bir tanidikta falan kal bu isi hallet yoksa icin rahat etmeyecek

İnternet üzerinden bağlanıp dinleme yapabileceğin üçlü priz şeklinde dinleme cihazları var. Bir araştır istersen

Memlekete ozellikle gitmek istiyorum yoklugumdan cesaret bulup bi bok yiyecek mi diye.telefon dokumanina baktigimi bilmiyo.bulusacak olsalar illaki telefonlasirlar diye dusunuyorum

korkunuz anlamsız. sizin konuşmanızla sizi aldatacaksa sevmiyordur zaten. ee sevmeyen adamla ne diye evli kalacaksınız.
eşlerin birbirinden bir takım istekleri olabilir. mesela ben 18 erkekle aynı oda da tek bayan olarak çalışıyordum. hepsi evli barlı ahlaklı insanlar. sadece iş için konuşurum. ama eşim deseydi ki ben rahatsız oluyorum birim değiştir. en üst amirime kadar çıkıp birim değişikliğine giderdim. +1 bayan daha geldi iyi oldu. muhabbet ediyoruz en azından.

Memlekete gitmeyin şu zamanda bence, bunuda esinize söyleyin yüzüne..bakalım ne tepki verecek? Direk konuşun bu konuyu, sakin bir dille başka türlü ispat olması içi dedektifcilik yapmanız gerekecek..isterseniz memlekete gitmis gibi yapıp takip edin uzaktan..akşam kaçta geliyor kaçta çıkıyor kiminle ne yapıyor?

Memlekete ozellikle gitmek istiyorum yoklugumdan cesaret bulup bi bok yiyecek mi diye.telefon dokumanina baktigimi bilmiyo.bulusacak olsalar illaki telefonlasirlar diye dusunuyorum

Canım niye telefonlaşsınlar ki. Eşin bakkala gider, akşam şu saatte görüşelim der olur biter. Kız evli olduğunu biliyor, telde konuşmayalım görüşürüz der veya ev telefonundan arar olur biter. Yol çok. Ayrıca cidden elini bırakmaya çalışması ve kıza bakıp gülmesi kanıt zaten. Şuan memlekete gitmen çok yanlış tercih. Bilgin olsun, tekrar söyliyim.

Ya ben çok baskınım ya da siz çok çekiniksiniz, kocam kim olursa olsun elin kadını için benim kalbimi kırıp, onu daha değerli konuma sokamaz. Bu ortalığı ayağa kaldırmak için bana yeterdi.
Normalde ben de baskinimdr ama adam da artik yoruldu yani ben onceden ota boka hurra ortaligi ayaga kaldirirdim terkederdim baya bi korku saldim kaybetme korkusu ancak suan oyle bi durumdayim ki elimde suphelerden baska hicbisey yok.

ay beni korkutmayin durun nolur

Cnm dün aklımdaydın. Dedim naptı acaba falan diye.
Bnmde başıma benzer bi olay gelmişti yine bakkal k, ııyla eşimden şüphelenmiştim hatrlıyosan.
Aşkısı bana sorarsan.
Uçakla mı otobüsle giteksin memlekete bilmiyorum.
Her halükarda tek git bence otogr yada havaalanına.
Telefnn şarjı az olsn evden çıkarken.
Ve akşam uçağı yada otobüsü kaçırmış gibi eve dön. Ve tlfnu kapat ki haber verecek kadar bile şarjım yoktu diyebilesin.
Direkt eve gel ve baskın gibi olsn.
Hatta o gelince direkt telefonunu kurcala. Sen yoksun diyr arama kaydını silmemiş olabilir.
Ve sana tavsiyem bacım kocanın tlf şifresini al. Ve netten kontrol et knştugu numaraları.
Bnde eşimden şüphelenmiştim ve kızı karalayıcı şeyler dediğimde snn ki gibi kızı savunmamıştı. Kızı savunuşu bni işkillendirdi bacım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…