bakıver falıma güveniyorum sana

bekarım..
aılem sağ.
hayatımda sevdiğim biri var.
ben terazi
o yengeç :)

anladım ama sen biraz mantık süzgecinden geçiriyorsun o da duygusal biri ve duyguları karışık anı anına uymuyor onun bazen kafan karışıyor demi ama içinde çok farklı kırılgan bir kişilik var sen ideallerine ulaşırsan çok başarılı olcak birisisin yeterki elinden geldiği kadarının fazlasını yapmaya çalışıyosun mantıksız şeyleri kabul etmek sana çok zor geliyor saçma şeyleri ama herkesi sevmezsin kolay kolay içine almazsın ne kadar dertlerini paylaşsanda dostunla mutlaka içinde gizli şeylerde kalır kıskanç haset insanları sevmiyorsun kıskançlık yok içinde eğer bişey güzelse güzel dersin öyle birisin ama çevrende kıskanç i,nsan çok ne yapıp ne giydiğini merak eden meraklı değilsin ve insanların hayatlarına asla müdahale etmezsin tabii yardım isteyen olursada geri çevirmezsin erkek arkadaşın biraz sabırsız bazı konularda aceleci davranıyor çok güzel bir enerjin var dikkateler üzerinde bişey yapmana gerek yok zaten enerjin yüksek

saol meleğim :=)
ağzına sağlık.senın enerjinde az değil

çocukla ilgileniyorum ondan eşim biraz söylendi kadın değilse ya karşındaki erkekse nerden bilcen ya özel konuşursa falan diye kızdı bana ama burası öyle değil dedim ama anlamadı galiba

haklı benımkıde sölenıyor ayrıca olmıycak şeyde değil sonuçta sanal ben sana msj olarak yazsam ordan cvplasan olurmu

çocukla ilgileniyorum ondan eşim biraz söylendi kadın değilse ya karşındaki erkekse nerden bilcen ya özel konuşursa falan diye kızdı bana ama burası öyle değil dedim ama anlamadı galiba

kadın olmayanlar hemen ortaya çıkıyor canım merak etme anında renklerı bellı oluyor.

üyeliğinde 2--3 kalp falan varsa merak etme.
hiç bir erkek o kadar dayanamaz.muhakkak açık verır bır yerlerden

zaten özelden yazamıyorumki limitim yok olsada 100 yoruma ulaşmadığı için ben erkek olsa anlaşılır zaten vede bene ne yapcağımı biliyorum öyle bir durumla karşılaşmamki herkese açık bir konuşmalar oluyor çok üzüldüm neden kızdıki moralim sıfır oldu gir bak dedim ama bakmıyor neler konuşuyoz bak dedim ama çok üzüldüm

kadın olmayanlar hemen ortaya çıkıyor canım merak etme anında renklerı bellı oluyor.

üyeliğinde 2--3 kalp falan varsa merak etme.
hiç bir erkek o kadar dayanamaz.muhakkak açık verır bır yerlerden

zaten hangı erkek bu muhabbetlerı severkı sevıyorsa zaten o erkek değildir artık

tam kızcak zamanı buldu barı buraya yazayım öleyse burcum oğlak eşiminki koç anne baba yok morallerını düzeltte bak cnm

eşinle sürtüşmeler olduysa hakkını helal et.ama dediğim gibi
erkek olanlar çıkıyor ortaya.
genellıkle yepyenı üye olanlar , ve fazla duramıyorlar zaten

Lalegulmelek bana da bakar mısın? Evliyim, ben yay, eşim başak. Ailem sağ.

Son düzenleme:

lalegulmelek kahvem soğurken bna da konu sahibine baktığın şeyden bakarmısın :))

bekarım,ailem sağ,hyatmda bri varr,ben koç burcuyum oda balıkk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…