bakıver falıma güveniyorum sana

saol canım allah razı olsun ...
çok teşekkürler

..............................

Son düzenleme:
şimdi hayatında bütün sorunların üstesinden geliyorsun uğraşın var bu aralar gitmek yada yapmak istediğin şeylerde ertelenmeler var tartışma yaşıcaksın birisiyle ama sakin ol kendi kendine sönecek birisi sürekli sana karşı konuşmalar yapıyor bu durum biraz sıkıcak seni 3 temiz haber alıcaksın sen bunlar ufakta olsa seni mutlu edicek minyon tipli iki kişi çıkmıi birisi kısa saçlı diğerisi biraz yüğzünde nur olmayan iki kişi hasedinden çatlıyor sürekli bir konuşma içindeler

kıskanan varsa yarılsın ortadan ikiye :)

saol canım allah razı olsun.

dualarım, bana vakit ayıranlara

arabayla bir yolculuk yapılacak yada yoldan gelecek var çok tatlı bir söz duyacaksın duygularının karışık olduğu bir dönemdesin ve fevri davranma sakın içinde tutamıyosun bazı şeyleri hane yada bir ev var sürekli seni izleyen birisi var ve uzun boylu birisi çıkmış onla ilgili bir durum olucak sürekli üste çıkmayı isteyen bir arkadaşın yada tanıdığın var dikkat et hızlı haberler var falda

saol canım .................
bayağı döktürdün valla:)

saol canım :=)
inşallah her insan hak ettiği şeklide yaşar

senınde dualrın elbette vardır, umarım en kısa sürede gerçekleşir.

AMİN CÜMLEMİZE bana burcunu yazarmısın kaç kardeşsiniz anne baba sağpmı evli yada bekarmısın birde hayatında biri varmı varsa onun burcu ne onu yaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…