BEN SANA YORUMLİM HEMEN;
falın guzel rahat ferah cıkmış. bir erkek gördum sankı agır bi işte calışmış bişelerın yorgunlugu bitkinlği var gibi sıkkın gördum. biriyle bir konuda ters düşmüşsünüz ve senın yanında baska biri daha var ıkınız bu kişiye sırt cevırmişsiniz. bu konuyla ilgili duyumlar almışsın biraz canın sıkılmış
bir erkek cıkmış kısmet gibi ama kafanda sorunların var. biraz kuşkulu yaklaşıyorsun ve bunu karsındakıne de yansıtıyorsun.
öyle bir dönem içine giriceksinki yollarının hepsi acık aydınlık olucak. aldıgın her ne karar ise senı dogru yola göturcek ve bu dönemde olumlu ne varsa seninle olucak. adım atmaktan korkma.biraz korkuyla yaklaşıyorsun ama bi adım atsan gerisi gelıcek gibi.
hane içinde bekledıgınız esya tarzı almak istedıgınız birşeyler yada ne bilim bi yerden alacagınız var yüklü bi deve gördum.hane etrafında baskıcı can sıkıcı tipler var ama siz üstesinden gelıyorsunuz. haneden A harfli biriyle ilgili olumlu durumlar gelişicek ve muradına ericek.bu sizde olabılırsınız veya sizin aklınızda isminde A harfı olan biride olabılır.
benden bu kadar :) herkese fal bakamam ama bu fala bakmak geldı içimden. birden kendımı bu sayfadan buldum ve bakim dedım:)))
BEN SANA YORUMLİM HEMEN;
falın guzel rahat ferah cıkmış. bir erkek gördum sankı agır bi işte calışmış bişelerın yorgunlugu bitkinlği var gibi sıkkın gördum. biriyle bir konuda ters düşmüşsünüz ve senın yanında baska biri daha var ıkınız bu kişiye sırt cevırmişsiniz. bu konuyla ilgili duyumlar almışsın biraz canın sıkılmış
bir erkek cıkmış kısmet gibi ama kafanda sorunların var. biraz kuşkulu yaklaşıyorsun ve bunu karsındakıne de yansıtıyorsun.
öyle bir dönem içine giriceksinki yollarının hepsi acık aydınlık olucak. aldıgın her ne karar ise senı dogru yola göturcek ve bu dönemde olumlu ne varsa seninle olucak. adım atmaktan korkma.biraz korkuyla yaklaşıyorsun ama bi adım atsan gerisi gelıcek gibi.
hane içinde bekledıgınız esya tarzı almak istedıgınız birşeyler yada ne bilim bi yerden alacagınız var yüklü bi deve gördum.hane etrafında baskıcı can sıkıcı tipler var ama siz üstesinden gelıyorsunuz. haneden A harfli biriyle ilgili olumlu durumlar gelişicek ve muradına ericek.bu sizde olabılırsınız veya sizin aklınızda isminde A harfı olan biride olabılır.
benden bu kadar :) herkese fal bakamam ama bu fala bakmak geldı içimden. birden kendımı bu sayfadan buldum ve bakim dedım:)))
canım merhaba bu benım arkadasımın falı bakabılırsen cok sevınıcek
Eki Görüntüle 505022 Eki Görüntüle 505024 Eki Görüntüle 505026 Eki Görüntüle 505028
şimdi hayatında bütün sorunların üstesinden geliyorsun uğraşın var bu aralar gitmek yada yapmak istediğin şeylerde ertelenmeler var tartışma yaşıcaksın birisiyle ama sakin ol kendi kendine sönecek birisi sürekli sana karşı konuşmalar yapıyor bu durum biraz sıkıcak seni 3 temiz haber alıcaksın sen bunlar ufakta olsa seni mutlu edicek minyon tipli iki kişi çıkmıi birisi kısa saçlı diğerisi biraz yüğzünde nur olmayan iki kişi hasedinden çatlıyor sürekli bir konuşma içindelerEki Görüntüle 504467 Eki Görüntüle 504468 Eki Görüntüle 504469 Eki Görüntüle 504470 Eki Görüntüle 504471 Eki Görüntüle 504472
ciddi anlamda hisleri kuvvetli olanlardan yorum bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim
gecenin bu saatinde üşenmedim kahve içtim.
dualarım, bana vakit ayıranlara[/QUOTaydınlık bir kapı açılmış sana ve bu seni rahatlatcak o kadar ihtiyacın varki biraz huzura ama koruyucu bir meleğin var senin dardayken yardım ediyor ve zarar görmeden çıkıyorsun sorunlardan nankörlük yapacak birisi var sana karşı ve biraz çevrendeki insanlar göz at çabuk nazara geliyorsun isteklerini ve dileklerini fazla söyleme bu aralar biraz sakin olmaya ve herşeyi akışına bırak
şimdi hayatında bütün sorunların üstesinden geliyorsun uğraşın var bu aralar gitmek yada yapmak istediğin şeylerde ertelenmeler var tartışma yaşıcaksın birisiyle ama sakin ol kendi kendine sönecek birisi sürekli sana karşı konuşmalar yapıyor bu durum biraz sıkıcak seni 3 temiz haber alıcaksın sen bunlar ufakta olsa seni mutlu edicek minyon tipli iki kişi çıkmıi birisi kısa saçlı diğerisi biraz yüğzünde nur olmayan iki kişi hasedinden çatlıyor sürekli bir konuşma içindeler
dualarım, bana vakit ayıranlara
çok rahat bir geleceğin olcak bir şeyin zaferini kazancaksın ve tez bir haberin var mutlu olucağın güzel bir haber
dualarım, bana vakit ayıranlara
arabayla bir yolculuk yapılacak yada yoldan gelecek var çok tatlı bir söz duyacaksın duygularının karışık olduğu bir dönemdesin ve fevri davranma sakın içinde tutamıyosun bazı şeyleri hane yada bir ev var sürekli seni izleyen birisi var ve uzun boylu birisi çıkmış onla ilgili bir durum olucak sürekli üste çıkmayı isteyen bir arkadaşın yada tanıdığın var dikkat et hızlı haberler var falda
saol canım :=)
inşallah her insan hak ettiği şeklide yaşar
senınde dualrın elbette vardır, umarım en kısa sürede gerçekleşir.
AMİN CÜMLEMİZE bana burcunu yazarmısın kaç kardeşsiniz anne baba sağpmı evli yada bekarmısın birde hayatında biri varmı varsa onun burcu ne onu yaz bana
lalegülmelek bnadaa bakarmısınn
eğer seninde falını görseydim bakardım ama yok ondan yoksa insanları kırmam ben elimden geldiği sürece
bnm konum yok şimdi buraya atabilirmiyim tabi konu sahibinin izni olursaa:))