• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakislari beni rahatsiz ediyor!!

tesibal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
6
0
36
Diğer
Kizlar nasil ve nerden baslayacigimi bilemiyorum bir derdim var ve sizlerden yardim istiyorum. Umarim bana bir cevap verebilirsiniz!! Size kisaca anlatayim olayi. Esimle evlendikten sonra onun cevresiylede görüsmeye basladim, yani arkadas cevresiyle ve onlarin esleriyle. Eslerden biriyle gayet iyi anlasiyorum, ama dogru söylemek gerekirse kocasini gördügüm ilk günden bu yana hic hoslanmadim bakislari, konusmasi ve tavirlari beni rahatsiz ediyordu. Esimle arasinda gecen konusmalari hic hoslanmiyorum, sürekli baska kadinlardan bahsediyor, ve esiminde aklini karistirmasindan korkuyorum.
Sürekli eski kiz arkadaslarindan bahsediyor ve onlari sürekli hayal ediyormus.
Yazdigim gibi esiyle gayet iyi anlasiyordum, ama bir süredir onu atlatiyorum, ama o sürekli mesajlar yaziyor ve ben hic cevap veriyorum. Yani onlarla bir araya gelmemeye cabaliyorum, ama o sürekli ariyor. Kizlar ne yapmaliyim bana bir akil verin!!

böyle bi rahatsızlık sezdiysen zaten uzak dur canım..hiç yoktan huzursuzluğa gerek yok :19: ama eşinin bi günahı yok. kadın kadına görüşebilirsin.. ama eşiyle aynı ortamda bulunmak yeterince gergin olur.. kendimi senin yerine koyuyorum.. ben aynı ortamda bulunmamaya çalışırdım..bence bunu eşinlede paylaşmalısın.. uygun bir dille hoşlanmadığını ve aynı ortamda bulunmak istemediğini söyeleyebilirsin.. baskıcı bir konuşma da trs tepebilir..nihayetinde onun arkadası.. Allah ikinizi de hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
benim erkek arkadaşımın bi arkadaşıda böyle çocuk nişanlı ben sevgilimin onla görüşmesine karşı olduğumu söyledim ama kızdı bana o benim arkadaşım onu mu örnek alacağım benim aklım yok mu dedi:37: bence uzk tutabildiğin kadar uzak tut ne demişler körle yatan şaşı kalkar

Kizlar nasil ve nerden baslayacigimi bilemiyorum bir derdim var ve sizlerden yardim istiyorum. Umarim bana bir cevap verebilirsiniz!! Size kisaca anlatayim olayi. Esimle evlendikten sonra onun cevresiylede görüsmeye basladim, yani arkadas cevresiyle ve onlarin esleriyle. Eslerden biriyle gayet iyi anlasiyorum, ama dogru söylemek gerekirse kocasini gördügüm ilk günden bu yana hic hoslanmadim bakislari, konusmasi ve tavirlari beni rahatsiz ediyordu. Esimle arasinda gecen konusmalari hic hoslanmiyorum, sürekli baska kadinlardan bahsediyor, ve esiminde aklini karistirmasindan korkuyorum.
Sürekli eski kiz arkadaslarindan bahsediyor ve onlari sürekli hayal ediyormus.
Yazdigim gibi esiyle gayet iyi anlasiyordum, ama bir süredir onu atlatiyorum, ama o sürekli mesajlar yaziyor ve ben hic cevap veriyorum. Yani onlarla bir araya gelmemeye cabaliyorum, ama o sürekli ariyor. Kizlar ne yapmaliyim bana bir akil verin!!

Bir şeyi cok merak ettim doğrusu,kendi eşi bu konuşmalardan rahatsız olmuyor mu?Bu konuşlar geçtiğinde tutumu ne oluyor?

hoşlanmadığın insanla görüşmeme hakkına sahipsin. eşine bir anlat rahatsız olduğunu, görüşmek istemiyorum de bakalım ne diyecek

Bir şeyi cok merak ettim doğrusu,kendi eşi bu konuşmalardan rahatsız olmuyor mu?Bu konuşlar geçtiğinde tutumu ne oluyor?

hah tam da ben de aynı soruyu soracaktım..
yani başkalarını suçlamak çok kolay da eşinizi neden suçlamıyorsunuz anlamadım ..
adam anlatıyorsa eşiniz de dinliyor ,neden dinliyor ?
böyle adamla neden muhap olup görüşüyor..
ilginç doğrusu

hah tam da ben de aynı soruyu soracaktım..
yani başkalarını suçlamak çok kolay da eşinizi neden suçlamıyorsunuz anlamadım ..
adam anlatıyorsa eşiniz de dinliyor ,neden dinliyor ?
böyle adamla neden muhap olup görüşüyor..
ilginç doğrusu

Öncelikle eşinin tutumunu merak ettim, böyle bi adamla nasıl yaşanır ! Sonrasında yorumumu yapacaktım ki sız olaya müdahil oldunuz.

Back